Son Dakika! Narin’in Cinayet Yeri Ortaya Çıktı!

Son Dakika! Narin’in Cinayet Yeri Ortaya Çıktı!

Son Dakika! Narin’in Cinayet Yeri Ortaya Çıktı! Diyarbakır’da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledildiği yer netleşti. Başsavcılık, evde topladığı deliller ve DNA analizleri ile küçük kızın kendi odasında boğularak öldürüldüğünü açıkladı...

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Halk TV'den Ferit Demir’in haberine göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın evde topladığı deliller ve yapılan DNA incelemeleri, küçük kızın evde boğularak öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Olayın gerçekleştiği odada bazı eşyaların üzerinde DNA izleri tespit edildi. 

DELILLERIN YOK EDILME ÇABALARI BOŞA ÇIKTI

Soruşturma kapsamında elde edilen bilgilere göre, evdeki bazı eşyaların ve halıların özel yöntemlerle temizlenerek delillerin yok edilmeye çalışıldığı tespit edildi. Ancak tüm bu çabalara rağmen, savcılar tarafından yapılan incelemelerde eşyalar üzerinde DNA izlerinin bulunduğu öğrenildi. Bu bulgular, Narin’in 21 Ağustos günü eve girdikten kısa bir süre sonra boğularak öldürüldüğüne işaret ediyor.

HTS KAYITLARI ŞÜPHELI HAREKETLERI AYDINLATTI

Soruşturma kapsamında şüphelilerden elde edilen cep telefonu HTS kayıtları da daraltılmış yöntemle incelendi. Bu kayıtlar, olayla ilgili şüpheli hareketlerin daha net bir şekilde ortaya çıkmasını sağladı. Tutuklu amca Salim Güran’ın, Narin’in eve geldiği saat olan 15.15’ten önce kardeşi Arif Güran’ın evinde bulunduğu ve o sırada Narin’in de orada olduğu belirlendi. Salim Güran’ın eve en az üç kez girip çıktığı HTS kayıtlarıyla tespit edildi.

TELEFON GÖRÜŞMELERI VE HAREKETLILIK

Daha dikkat çekici bir başka bulgu ise, anne Yüksel Güran ile Salim Güran arasında 15.20-15.35 saatleri arasında yapılan üç ayrı telefon görüşmesi. Ayrıca, Narin’in öldürüldüğü düşünülen saat olan 15.15 civarında Arif Güran’ın evine ilk gelen kişinin yenge Hediye Güran olduğu, onu kısa aralıklarla Nevzat Bahtiyar ve Maşallah Güran’ın takip ettiği belirlendi.

ŞÜPHELILER YENIDEN SORGULANACAK

Soruşturmayı derinleştiren savcılar, HTS kayıtlarına dayanarak 12 tutuklu sanığı ve diğer şüphelileri yeniden sorgulama kararı aldı. Şüphelilerin evde defalarca bulunması ve standartların üzerinde su kullanımı gibi şüphe uyandıran faaliyetler de savcılık incelemesinde dikkat çekti. Tutuklu sanıkların sorgularının ne zaman yapılacağı ise henüz açıklanmadı.

GÜRAN AILESI İÇIN AVUKAT ORDUSU

Cinayet soruşturmasında tutuklanan 9'u Güran ailesinden olmak üzere 12 şüphelinin savunması için geniş bir avukat kadrosu devreye girdi. Güran ailesi, şu ana kadar 12 avukata vekâlet verdi. Cezaevinde müvekkilleriyle toplu bir görüşme yapan avukatlar, güvenlik gerekçesiyle diğer görüşmelere geçici olarak ara verilmesine neden oldu. Bu gelişme, soruşturmanın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor.

"Son Dakika! Narin’in Cinayet Yeri Ortaya Çıktı!" haberi, 06 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Son Dakika! Narin’in Cinayet Yeri Ortaya Çıktı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Son Dakika! Narin’in Cinayet Yeri Ortaya Çıktı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 07 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:07 Artık siteler doğrulanacak: Google'da mavi tik dönemi!
  2. 00:05 İmamoğlu konuştu: "Hiç kimse kadınlara ve çocuklara dokunamayacak"
  3. 00:04 Keçi Testisi Nakliyle Servet Kazanan Tartışmalı Doktor!
  4. 00:00 Semih Çelik, Ayşenur Halil’in ailesine dehşet verici fotoğraflar göndermiş!
  5. 00:00 Büyük kağıt fabrikası iflas ilan etti! 200 yıldır hizmet veriyordu
  6. 00:00 Hadise'den kadın cinayetleri tepkisi: "Çok acil değişmeli, biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız!"
  7. 23:53 Beşiktaş maçının ardından Gaziantep’te büyük tepki: "Biz büyük bir camiayız"
  8. 23:36 Ünlü Türk markası Fransız devini bünyesine kattı
  9. 23:36 Okan Buruk açıkladı: "Bugün ben kurtuldum"
  10. 23:36 Trendyol Süper Lig'de 8. hafta maçları sona erdi! İşte güncel puan durumu
  11. 23:36 Bakanlık harekete geçti: Kontrol edin! Herkeste olan o ürünün sahte versiyonları satılıyor!
  12. 22:20 Türk Lirası Tehlikede: 200 TL, Enflasyonun Yeni Kurbanı!
  13. 22:11 Özgür Özel'den TİP'e Eleştiri, Melis Akyürek'ten Sert Yanıt: "Demokrasi 101
  14. 22:05 Beşiktaş Teknik Direktörü: Oyunu Kontrol Edemedik, Toparlanacağız!
  15. 21:53 Son Dakika! Narin’in Cinayet Yeri Ortaya Çıktı!
  16. 21:47 Küçük Kızın Tehdit Edildiği Video Kurgu Çıktı! Provokatör Gözaltında!
  17. 21:43 Okan Buruk: Hakemin Kararı Yanlıştı! Lider Galatasaray 5. Yıldız Yolunda!
  18. 21:43 Ağır Cezalar Geliyor! Akp Düğmeye Bastı!
  19. 21:36 Galatasaray Evinde Kazandı, Hakem Kararı Gündemi Salladı!
  20. 21:30 Zamlı Evde Bakım Maaşlarıyla İlgili Beklenen Tarih: 15 Ekim!
Gündem Haberleri