Son dönemde öne çıkan altcoinler

Son dönemde öne çıkan altcoinler

Son dönemde öne çıkan altcoinler Yıl başından bu yana reel bazda en çok kazandıran majör yatırım aracı olmayı başaran Bitcoin, birçok altcoin de piyasa içerisinde olumlu ayrışmasına ve yatırımcılarının yüksek getiriler sağlamasına yardımcı oldu.

Ripple (XRP)

Uzun süredir potansiyelinin altında fiyatlanan ve son iki senedir ise ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu olan SEC ile olan davası sebebiyle beklediği yükselişi gerçekleştiremeyen Ripple, 2023 yılında özlenen yükseliş hareketlerini gerçekleştirmeyi başardı. SEC ile olan davası olumlu şekilde devam eden altcoin Ripple, özellikle geçtiğimiz hafta davaya bakan yargıcın XRP’nin menkul kıymet olmadığı yönündeki açıklamaları sonrası %100’e varan günlük yükseliş kaydetti.

TomoChain (TOMO)

Altcoin TomoChain, blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilmiş bir kripto para projesidir. TOMO protokolün yerel tokenidir. Ethereum tabanlı bir blok zinciri projesi olarak başlayan TomoChain, kendi konsensüs mekanizmasını kullanarak işlemleri hızlı ve verimli bir şekilde doğrulayabilen bir Proof-of-Stake (PoS) blok zinciri haline geldi. Böylece daha düşük işlem ücretleri ve daha hızlı işlemler gerçekleştirilebilir oldu. TomoChain, DApps olarak bilinen merkezi olmayan uygulamaların, merkezi olmayan finansal (DeFi) çözümlerinin ve diğer blok zinciri tabanlı projelerin geliştirilmesini desteklemek için bir platform olarak kullanılan ve ölçeklenebilirlik sorununa çözüm sunan bir protokol olarak hizmet vermektedir.

 altcoin

 Render (RNDR)

Altcoin RNDR, Render Network platformu tarafından geliştirilen bir blok zinciri projesinin yerel tokenidir. Render Network, bulut tabanlı hesaplama ve blok zinciri teknolojilerini birleştiren bir platformdur. Amaç, bilgi işlem gücünü (GPU) daha etkili bir şekilde kullanmak için dağıtık bir bulut altyapısı sunmaktır. Bu platform, özellikle veri analitiği, yapay zekâ ve 3D grafik işlemleri gibi yoğun hesaplama gerektiren alanlarda kullanılabilir. Daha çok GPU hesaplama gücüne ihtiyaç duyulan sektörler ve meslekler olan Film – TV sektörü, stüdyolar vb. gibi alanları, GPU hizmetini kiralamak isteyenlerle buluşturan bir blok zinciri projesidir.

Adventure Gold (AGLD)

Adventure Gold (AGLD), merkezi olmayan finans (DeFi) ekosistemini destekleyen ve blok zinciri tabanlı proje olan AGLD Finance’a ait bir ERC-20 tokenidir. AGLD Finance, kullanıcıların dijital varlıklarını yönetmelerine ve bunlarla etkileşime geçmelerine olanak tanıyan bir dApp (merkezi olmayan uygulama) platformudur. Ethereum blok zinciri üzerinde üretilen bir token olan AGLD, kullanıcıların AGLD Finance ekosistemine katılmalarını sağlar.

Floki (FLOKI)

Dogecoin ile başlayan memecoin çılgınlığının bir diğer üyesi olan altcoin Floki, özellikle 2021 yılında kripto para piyasasının en etkili isimlerinden olan Elon Musk’ın Shiba Inu cinsi bir köpek alıp adını Floki koymasının ardından Floki, büyük bir popülarite kazandı ve milyarlarca dolar değerlemeye ulaştı. Ethereum blok zinciri üzerinde kurulan ve diğer memecoin’ler gibi sosyal medya ve topluluklar arasında hızla popülerleşen Floki, sene başından bu yana %200 civarında bir yükseliş yaşadı.

Opel, elektriklenme hareketini yeni bir boyuta taşıyor

"Son dönemde öne çıkan altcoinler" haberi, 27 Temmuz 2023 tarihinde yazılmıştır. 28 Temmuz 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Kripto Para kategorisi altında bulunan Son dönemde öne çıkan altcoinler haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Son dönemde öne çıkan altcoinler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Kripto Para konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  2. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  3. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  4. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  5. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  6. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  7. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  8. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  9. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  10. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  11. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  12. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  13. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  14. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  15. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  16. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
  17. 02:17 İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
  18. 02:15 Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
  19. 02:14 Pastane usulü kurabiye için ihtiyacınız olan 1 bardak!
  20. 02:13 İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Kripto Para Haberleri