Sosyal medyada tepki toplamıştı: Polisi tehdit eden zanlılar tutuklandı

Sosyal medyada tepki toplamıştı: Polisi tehdit eden zanlılar tutuklandı

Sosyal medyada tepki toplamıştı: Polisi tehd... Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde polise mukavemet ettikleri görüntüler sosyal medyada yayınlanan 2 kişi, soruşturma kapsamında tutuklandı....

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde polise mukavemet ettikleri görüntüler sosyal medyada yayınlanan 2 kişi, soruşturma kapsamında tutuklandı. Zanlıların hastane çıkışında polislere mukavemetleri sosyal medyada gündeme gelmişti.

Balıkesir’de, üniversite öğrencisi A.D.’yi (25) dövüp, parasını ve cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen Nihat Y. (21) ve Burak B. (24), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayı inceleyen polis ekipleri, A.D’yi sağlık raporunu almak için Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine getirdi. O sırada parmağından yaralanan N.Y. ve B.B. de aynı hastaneye gelerek tedavi olmak istedi. A.D. kavga ettiği kişileri görünce durumu polise bildirdi. Hastane polislerince uzaklaştırılmak istenen N.Y ve B.B, ekiplere mukavemet gösterdi.

Daha sonra bölgeye gelen takviye ekiplerce gözaltına alınan N.Y. ve B.B. hakkında “Kasten adam yaralama” ve “Görevli memura mukavemet, hakaret ve tehdit” suçundan işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar mahkemece tutuklandı.

A.D’nin kız kardeşi Beril D. yaptığı açıklamada, “Bu kişiler ağabeyimi dövüp kanala atmaya çalışıyorlar. Telefonunu ve cüzdanını alıyorlar. Polisin siren sesini duyunca kaçıyorlar. Biz hastanede polislere şikayetçi olduğumuz kişileri gösterirken bu kişiler polise mukavemet göstererek hakaret içeren cümleler kurdular” diye konuştu.

Darp edilerek telefonu ve cüzdanı gasp edilen A.D., yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Balıkesir Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi öğrencisi olduğunu belirten A.D., “Olay 24 Eylül Pazartesi akşamüzeri bulunduğumuz çocuk parkında meydana geldi. Üniversiteli yeni mezun arkadaşlarımla çardakta çekirdek yiyip, sohbet ederken 3 şahsın saldırısına uğradık. Uyuşturucu ve hap etkisinde olduğuna inandığımız ve kendilerini daha önce tanımadığımız kişilerce, bizlerden ne istediklerini anlayamadan saldırdılar. Korkuluklardan baş üstü ters düşürüldüm. Düşmenin etkisiyle sersemledim. Yüzüme tekme aldım, burnum patladı ve kanamaya başladı. Beni kaldırıp çitlerden aşağıya atmak istediler. Beni öldürmeye teşebbüs ettiler. Olaya müdahale etmek isteyen arkadaşlarıma silah çekilip, korkutuldular. Kanala düşmek için öne hamle yaptığımda ise çelme takıp, düşürdüler. Düştüm, çenemi betona çarptım ve artık kendimden geçiyordum. Üzerimden cüzdanımı ve cep telefonumu ben yerdeyken gasp ederlerken bıçaklanmamak için direnç göstermedim. Uzaktan polis siren sesleri gelince bırakıp kaçtılar. Buradan devletimin ve bütün vatan evlatlarının duyması için açık çağrıda bulunuyorum. Kamunun güvenliği, halkın emniyeti, insanlığın huzuru adına gereken ne varsa yapılmalı. Kolluk kuvvetlerinden isteğim öğrencilerin, gençlerin, kadınların, çocukların yaşam umudu olun. Benim başka devletim, sokağım, mahallem bulunmuyor. O insanlar tam teçhizatlı 2 polisten korkmuyorsa sade vatandaş olan benim elimden hiçbir şey gelmez” dedi.

"Sosyal medyada tepki toplamıştı: Polisi tehdit eden zanlılar tutuklandı" haberi, 27 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Sosyal medyada tepki toplamıştı: Polisi tehdit eden zanlılar tutuklandı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sosyal medyada tepki toplamıştı: Polisi tehdit eden zanlılar tutuklandı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  2. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  3. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  4. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  5. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  6. 20:49 ECB Başkanı Lagarde açıkladı: "Dezenflasyon sürecinin devam etmesi bekleniyor"
  7. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  8. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
  9. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  10. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  11. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  12. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
  13. 20:33 AYM'den ifade özgürlüğü kararı alındı: Bildiri dağıtmak için artık izne gerek yok
  14. 20:33 NATO, Ukrayna'ya Askeri Destekte Kararlı: Savunma Kapasitesi Güçleniyor
  15. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  16. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  17. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  18. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
  19. 20:10 Türkiye'de Yüksek Döviz Kuru: macOS mı, Windows mu? İşletim Sistemleri Karşılaştırması
  20. 20:08 ÖSYM tarafından bu hafta sonu 4 sınav yapılacak
Haberleri