Tandoğan: "Deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek"

Tandoğan:

Tandoğan: "Deprem bölgesine yardımlarımız de... Ordu'nun Perşembe İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, zelzele bölgelerine olan desteklerin devam edeceğini belirterek, "Bu yardımların 'yaptık, oldu ve bitti' olmaması gerekiyor şundan dolayı orada halen bir dram var. Bu yardımların da en azından 1 yıl süresince olması gerekiyor" dedi.

Ordu'nun Perşembe İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, zelzele bölgelerine olan desteklerin devam edeceğini belirterek, "Bu yardımların 'yaptık, oldu ve bitti' olmaması gerekiyor şundan dolayı orada halen bir dram var. Bu yardımların da en azından 1 yıl süresince olması gerekiyor" dedi. Belediye Başkanı Tandoğan ek olarak, gönüllü olarak zelzele bölgesinde vazife alan çalışanları ödüllendirdi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin peşinden tüm Türkiye hasar gören iller için seferber oldu. Ordu'nun Perşembe Belediyesi'nde görevli olan ekip, gönüllü olarak gittiği Adıyaman'daki çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, bölgede vazife alan çalışanları nakdi armağan takdim etti.

"1999 depremi ile içinde oldukça büyük fark var"

Personelleri karşıladıktan sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tandoğan, "Asrın felaketi dediğimiz 11 ili etkileyen zelzele bölgesinde Perşembe Belediyesi olarak ilk günden beri yaraları sarmaya ve sıkıntıları gidermek için elimizden geldiğince var gücümüzle çaba sarf ettik. Tabii, personellerimizin büyük bir destek ve katkısı oldu, oraya tamamen gönüllülük esasına nazaran gittiler, bu nedenle onları kutlama ediyorum, bu oldukça önemliydi. Ben kendim 1999 depremini de gördüm, her 2 depremin içinde oldukça büyük fark vardı ve bu zelzele 11 ili etkiledi. Yıkımın daha oldukça olduğu, devlet otoritesinin biranda ortadan kaybolduğu bir depremdi. Ekiplerimiz süratli bir şekilde zelzele bölgelerine ulaştılar. Ben Perşembe halkımıza da oldukça teşekkür ediyorum, ilk saatlerden bu yana büyük destek oldular. Halkın tamamı tarafınca getirilen yardımları zelzele bölgelerine ulaştırmak için elimizden geldiğince çaba sarf ettik" dedi.

"Yardımların 1 yıl daha devam etmesi gerekiyor"

Kendilerine ulaşan yardımların devam ettiğini ve etmesi icap ettiğini ifade eden Tandoğan, "Bu yardımların 'yaptık, oldu ve bitti' olmaması gerekiyor şundan dolayı orada halen bir dram var. Bu yardımların da en azından 1 yıl süresince olması gerekiyor. Orada insanoğlu tüm mal varlıklarını kaybettiler, oldukça büyük can kaybımız var. Bu nedenle yardımların devam etmesini temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Deprem bölgelerindeki katkılardan dolayı ödüllendirmek istedik"

"Adıyaman'da biz Ordu ve Ordulu vatandaşların yanında olduklarını onlara hissettirdik" diyen Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, şu ifadelere yer verdi:

"İnşallah tekrardan bu tür afet olmaz. Arkadaşlarımızın orada yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini ödüllendirmek istedik. Kendileri zelzele bölgesinden geldiler, biz de Perşembeli olarak onlara yaptıkları katkıdan dolayı ödül vermek istedik, kendilerinden Allah razı olsun."

Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan konuşmasının peşinden zelzele bölgelerinde çeşitli alanlarda vazife alan personellere nakdi armağan takdiminde bulunmuş oldu. - ORDU

"Tandoğan: "Deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek"" haberi, 14 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Tandoğan: "Deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek" haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tandoğan: "Deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  2. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  3. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  4. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  5. 16:08 Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
  6. 16:08 Sergen Yalçın İmzasını Attı! Yeni Takımı Resmen Açıklandı
  7. 16:08 Konut Piyasasında Son Dakika Gelişme! Fiyatlar Neden Düşüyor?
  8. 16:08 Yeşilçam'ın Efsanesi Kaza Geçirdi! Yoğun Bakıma Alındı
  9. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  10. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  11. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
  12. 15:51 Belarus Lideri: Rusya-Ukrayna Barışı İçin İstanbul Anlaşması Önemli
  13. 15:45 Enerji Dönüşümünde Batarya Teknolojilerinin Yükselişi: IEA Raporu
  14. 15:43 Sokak Köpeğinin Saldırısında Yaralanan Genç Kızın Ayağı Kırıldı
  15. 15:32 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ermenistan'ın İntikamcı Eğilimleri Endişe Verici
  16. 15:29 EURO 2024: Almanya'da Heyecan Dorukta!
  17. 15:25 Tavuk Etinde Fiyat Patlaması: Tedarik Sıkıntısı İstanbul'u Vuruyor
  18. 15:22 Gümrükte Terk Edilen Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıktı
  19. 15:18 Mescid-i Aksa'ya Sabah Baskını: Gerilim Tırmanıyor
  20. 15:14 Sergio Oliveira'nın Galatasaray Macerası: Tartışma ve Beklentilerin Altında Performans
Politika Haberleri