Tanıştı, sarhoş etti, komaya soktu, cinsel istismarda bulundu!

Tanıştı, sarhoş etti, komaya soktu, cinsel istismarda bulundu!

Tanıştı, sarhoş etti, komaya soktu, cinsel i... Düzce’de yaşayan 20 yaşındaki Kübra H. internetten tanıştığı 28 yaşındaki Caner B.’nin yanına İstanbul’a geldi. Birlikte alkol alınca, şeker hastası olan Kübra H. komaya girdi. Caner B. kız arkadaşı bu haldeyken günübirlik ev kiraladı, sırtında yukarı taşıdı ve genç kadına tecavüz etti. Bir türlü kendine gelmediği için ertesi gün hastaneye götürdüğü Kübra H. hayatını kaybetti.

Düzce’de yaşayan 20 yaşındaki Kübra H. internetten tanıştığı 28 yaşındaki Caner B.’nin yanına İstanbul’a geldi. Birlikte alkol alınca, şeker hastası olan Kübra H. komaya girdi. Caner B. kız arkadaşı bu haldeyken günübirlik ev kiraladı, sırtında yukarı taşıdı ve genç kadına tecavüz etti. Bir türlü kendine gelmediği için ertesi gün hastaneye götürdüğü Kübra H. hayatını kaybetti. Hakkında dava açılan Caner B., “Hastayken neye dayanarak bunu içti anlamış değilim. Kübra’nın rızası dışında hiçbir şey olmamıştır ve yaşanması da düşünülemez” diyerek kendisini savundu.

Hürriyet'ten Ceylan Sever'in haberine göre, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, Kübra H. 23 Aralık 2016’da daha önce bir kez yüz yüze görüştüğü Caner B’yi görmek için Düzce’den İstanbul’a geldi.

Caner B.’nin ifadesine göre, birlikte Gürpınar Sahili’ne giderek alkol aldılar. Bu sırada yanlarında Caner B.’nin yeğeni İbris B. de vardı. Şeker hastası olan Kübra H. aldığı alkolün etkisiyle şeker komasına girdi. Ancak Caner B. ile İdris B., yanlarına diğer yeğenleri Doğanay B.’yi de alarak günübirlik kiraladıkları bir eve gitti.

Evin güvenlik kamerası görüntülerine göre, Caner B. koma halindeki Kübra H.’yi omuzuna alarak odaya çıkarttı ve tecavüz etti. Kübra H. bir türlü kendine gelmeyince, saatler sonra hastaneye götürdüler. Hastanede yapılan müdahale sırasında Kübra H.’nin şeker komasına girdiği tespit edildi. Bir süre hastanede bekleyen İdris B. daha sonra ayrıldı. Otopside Kübra H. ile koma halindeyken cinsel ilişkiye girildiği ortaya çıktı.

MAHKEME, CANER B.'NİN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA HÜKMETTİ

Başsavcılık, komadaki genç kızın cinsel ilişkiye rıza göstermesinin mümkün olmadığını, ayrıca tıbbi müdahale sağlansaydı yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek Caner B., Doğanay B. ve İbris B.’ye dava açtı. Caner B.’ye nitelikli cinsel saldırı ve ihmal suçundan 43 yıl, İdris B.’ye ihmal suçundan 24 yıl, Doğanay B’ye ise yardım yükümlülüğünü yerine getirmeme suçundan 3 yıl hapis cezası istendi.

Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya müşteki Kübra H.’nin annesi Canan H. ile babası Fikri H. de katıldı.Mahkeme heyeti Caner B.’nin tutukluluğunun devamına karar vererek, diğer sanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

"Tanıştı, sarhoş etti, komaya soktu, cinsel istismarda bulundu!" haberi, 30 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 30 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Tanıştı, sarhoş etti, komaya soktu, cinsel istismarda bulundu! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tanıştı, sarhoş etti, komaya soktu, cinsel istismarda bulundu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  2. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  3. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  4. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  5. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  6. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  7. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  8. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  9. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  10. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  11. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  12. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
  13. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  14. 13:17 Bankalar Konut Kredilerini Güncelledi: İşte Yeni Taksitler!
  15. 13:14 Arsenal ve Napoli, Ferdi Kadıoğlu İçin Sıraya Girdi!
  16. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
  17. 12:45 İsveçli metal grup In Flames'den İstanbul Konseri!
  18. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  19. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  20. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
3. Sayfa Haberleri