Tarkan'ın Kuzeni Müebbet Hapis İstemi İle Yargılanıyor! Son Karar Verildi!

Tarkan'ın Kuzeni Müebbet Hapis İstemi İle Yargılanıyor! Son Karar Verildi!

Tarkan'ın Kuzeni Müebbet Hapis İstemi İle Ya... Esenyurt’ta iş yerinde önce silah ile vurulmuştu! Vurulduktan sonra, yakılarak öldürülen Ercan Gönülkırmaz (28) cinayetindeki dava görüldü! Cinayete ilişkin ünlü müzisyen Tarkan’ının kuzeni de alınmıştı! Servet Tevetoğlu ve diğer 5 sanığın yargılandığı davada karar belli oldu..

Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu altı sanığın, 17 Ocak 2017'de İstanbul Esenyurt'taki işyerinde vurularak yakılarak öldürülen Ercan Gönülkırmaz'ı öldürmekten suçlu bulunduğu davada karar çıktı.

822079-3-t.jpg

"KATİLLERİN CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Servet Tevetoğlu SEGBİS sistemi üzerinden hazır bulundu. Duruşmaya sanıklar Yüksel Çelik, Hava Gönülkırmaz ve partinin avukatları da katıldı. Mahkeme heyeti, duruşmada sanık Turgay Tokur hakkında verilen kırmızı bültenin uygulanmadığını kaydetti. Şikayetçi Yüksel Çelik duruşmada şunları söyledi: "Sanığın daha ağır bir ceza almasını isterim." Kurbanın annesi Hava Gönülkırmaz, "7 yıl oldu, katiller yakalanamadı. Keşke daha ağır bir ceza alsalar" dedi. Son sözü söylemesi istenen sanık Servet Tevetoğlu, tahliye edilmek istediğini söyledi..

822079-2-t.jpg

Mahkeme, sanıkların evraklarının ayrılmasına karar verdi. Kırmızı kararını açıkladı. ihbar ve tutuklama. Cebir sanığı Turgay Tokur'un talimatı henüz yerine getirilmedi. Mahkeme sanıklar Servet Tevetoğlu, Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak'ın kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Kararda ayrıca, tutukluluk cezasına çarptırılan Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Nihat Budak ve Murat Budak hakkında da yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi. Öte yandan sanıklara "mala zarar verme" suçundan 2 yıl hapis cezası verildi.

İDDİANAME HAZIRLANDI!

Bakırköy Savcılığı'nın hazırladığı iddianamede davanın ana hatları çizildi. . İddianamede, olay günü saat 02.00 sıralarında silahlı kişilerin Yüksel Çelik'e ait bir şarküteriye girerek mağdur Ercan Gönülkırmaz'ı vurduğu, bu kişilerin üzerine yanıcı madde döktüğü belirtildi. işyerini yanına alıp ateşe verdi.

İddiaya göre Ercan Gönülkırmaz hayatını kaybetti. Yangın nedeniyle atölyenin kullanılamaz hale geldiği, sanıklar Servet Tevetoğlu, Akın Özagin, Arif Rasim Topçu ve Turgay Tokur'un iki otomobille atölyeye gittiği, sanıklardan birinin mağduru vurduğu, Servet Tevetoğlu'nun ise atölyeyi kurduğu öğrenildi. yanarak otomobille kaçtı. Servet Tevetoğlu, Akın Özagin, Arif Rasim Topçu, Murat Budak, Nihat Budak ve Turgay Tokur, "kan dökmek", "mala zarar vermek" ve "kaçak silah taşımak" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı. ". Servet Tevetoğlu bu davadan dolayı 2 yıl hapis yattıktan sonra 250 bin lira kefalet ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Tevetoğlu açık cezaevinden kefalet ödemeden firar etti. Tevetoğlu muidugi Edirnes..

"Tarkan'ın Kuzeni Müebbet Hapis İstemi İle Yargılanıyor! Son Karar Verildi!" haberi, 06 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Tarkan'ın Kuzeni Müebbet Hapis İstemi İle Yargılanıyor! Son Karar Verildi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tarkan'ın Kuzeni Müebbet Hapis İstemi İle Yargılanıyor! Son Karar Verildi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:56 Apple'ın geliri düştü!
  2. 00:53 Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!
  3. 00:51 3 Mayıs 2024: Tarihte Bugün Neler Yaşandı?
  4. 00:45 Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
  5. 00:42 92 Yıllık Şirket İflas Bayrağını Kaldırdı!
  6. 00:38 Ayrılmaz ikililerdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den merak edilen küslük!
  7. 00:38 New York Borsası yükselişle kapanarak günü tamamladı
  8. 00:32 Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Hizmeti Sosyal Medyayı Salladı! Fiyatlar Şaşırtıyor!
  9. 00:29 Gazze'de ateşkes olacak mı? Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
  10. 00:26 Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı!
  11. 00:25 Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
  12. 00:22 AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı: Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
  13. 00:21 Emeklilerin Temmuz Zamı Beklentisi Karanlıklaşıyor: Eksik Zam Uyarısı Geldi!
  14. 00:19 Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
  15. 00:16 Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildiği açıklandı
  16. 00:14 Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
  17. 00:13 Mehmet Ali Erbil, Dini Nikah Kıydı!
  18. 00:12 Sandıktan sonra Gazze siyaseti değiştirmeye başladı: AK Parti kaybetti Filistin kazandı
  19. 00:09 WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
  20. 00:02 Show TV'nin Bahar Dizisine İddialı Rakip! Kanal D'den Yeni Dizi Sürprizi!
Gündem Haberleri