Tecavüzle suçlanan albay, mağdurun çocuğunun babası çıktı

Tecavüzle suçlanan albay, mağdurun çocuğunun babası çıktı

Tecavüzle suçlanan albay, mağdurun çocuğunun... Jandarma Genel Komutanlığı içindeki bir kafeteryada çalışan H.D.G, 2019 yılında savcılığa suç duyurusunda bulunarak, iki albay tarafından uzun süre tecavüze uğradığını öne sürdü.

H.D.G ifadesinde, tecavüz sonrasında hamile kaldığını ve bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini belirterek, Jandarma Albay Ayhan Ç. ve Taner K’.dan şikayetçi oldu.

“UZUN ZAMAN GEÇTİ” DEYİP TAKİPSİZLİK VERDİLER

Savcılık, H.D.G’nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, “olayın üzerinden uzun zaman geçtiği” gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi. H.D.G ise bebeğinin babasının tespiti için aile mahkemesinde babalık davası açtı. Alınan DNA örneklerinden, bebeğin Albay Taner K’nın çocuğu olduğu ortaya çıktı. Tecavüzle suçlanan iki albayın halen görevde olduğu öğrenildi.

“TELEFONDA KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL”

Dosyaya göre, H.D.G, 2019 yılında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığ’na gelerek, 2018 yılında bir süre arkadaşlık yaptığı Arif C.Ç’nin tecavüzüne uğradığını, bu olay sonrası kendisine yardım etmesi için çalıştığı kafeteryanın bulunduğu Beştepe’deki Jandarma Genel Komutanlığı’ndan tanıdığı albay Ayhan Ç’yi aradığını söyledi. Albay Ayhan Ç’nin “Bunları telefonda konuşmak doğru değil diyerek” kendisini bir adrese davet ettiği belirten H.D.G, “Adrese gittim. Kapıyı Ayhan Ç. açtı. İçeri girdiğimde Albay Taner K’nın da orada olduğunu gördüm. Bir şeylerin ters gittiğini anlayınca çıkmak istedim ancak Ayhan Ç. kapıyı kilitledi ve beni darp etmeye başladı” dedi.

“DARP EDEREK YATAK ODASINA GÖTÜRDÜLER”

H.D.G, T24’ten Asuman Aranca’ya başına gelenleri şöyle anlattı: “Bağırmaya başlayınca ağzımı sıkı şekilde kapattılar ve beni birlikte darp ederek zorla yatak odasına götürdüler. Sırayla bana tecavüz ettiler. Bu olaydan kimseye bahsetmemem gerektiğini, bahsettiğim takdirde başıma kötü şeyler geleceğini, kardeşimin askerliğini yakacaklarını söylediler. Albay Taner K bana ‘Bizim için bulunmaz nimetsin, gökte ararken yerde bulduk. Ne zaman çağırsak itiraz etmeden gelip yapacaksın’ dedi. Her seferinde bana ağır hakaretlerde bulunup darp ediyorlardı. İlk gidişim ve ikinci gidişim arasından 10 gün geçmişti. Aileme ve çevremdeki insanlara zarar vermelerinden çok korkuyordum. Bir müddet sonra adet dönemimin geçtiğini ve hamile kaldığımı fark ettim. Ayhan Ç’yi aradım, bana bebeği aldıracaklarını söyledi ancak beni oyaladılar. Tekrar yüzyüze konuşmak için çağırdıklarında korktum ve gitmedim. Doğum gerçekleşene kadar çevremdekilerin bu olaylardan haberi yoktu. 2019’da bir kız çocuğu dünyaya getirdim. Bana tecavüz eden Arif C.Ç, albaylar Ayhan Ç. ve Taner K’dan şikayetçiyim. Çocuğun kimden olduğunu kesin olarak bilmiyorum”

“BABANIN KİM OLDUĞU BELLİ DEĞİL”

İfadenin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Ancak Başsavcılık, tecavüz iddialarının doğruluğunu araştırmak üzere çocuğun babasının tespiti için DNA testi yaptırmak yerine “olayın üzerinden çok uzun zaman geçtiği ve bebeğin babasının kim olduğunun belli olmadığı” gerekçesiyle takipsizlik kararı vererek dosyayı kapattı.

BABALIK DAVASI

Bu arada H.D.G, bebeğin babasının tespiti için aile mahkemesinde babalık davası açtı. Dava kapsamında H.D.G’nin şikayetçi olduğu Arif C.Ç ile albaylar Taner K ve Ayhan Ç’den DNA örnekleri alındı. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan analiz sonucunda bebeğin babasının yüzde 99,99 ihtimalle Albay Taner K. olduğunu belirlendi. Adli Tıp Kurumu’nun raporuna Albay Taner K’nın itiraz ettiği öğrenilirken, H.D.G’nin de davanın sonuçlanmasının ardından tazminat davası açmaya hazırlandığı ifade edildi.

"Tecavüzle suçlanan albay, mağdurun çocuğunun babası çıktı" haberi, 22 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 22 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Tecavüzle suçlanan albay, mağdurun çocuğunun babası çıktı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tecavüzle suçlanan albay, mağdurun çocuğunun babası çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Türkiye Haberleri