Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, ABD'de üç ameliyat geçirdi

Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, ABD'de üç ameliyat geçirdi

Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, A... Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, eşi Ali Sabancı ile tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili gelişimleri yazdı. Estetik operasyon için ABD'ye giden Vuslat Doğan Sabancı'nın ardı ardına üç ameliyat geçirdiği açıklandı.

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ile çocuklarının bulunduğu bot 24 Ağustos günü Yunanistan'da kayalıklara çarpmış kaza sonrası Sabancı çifti ağır yaralanmıştı. Tedavisinin peşinden taburcu olan Ali Sabancı'nın eşi Vuslat Doğan Sabancı, son olarak eski görünümüne kavuşabilmek için New York'a gitmişti.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, "New York’ta üç ameliyat birden oldu" başlıklı yazısında Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavi sürecine ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı: 

"Eşi Ali Sabancı ile Yunanistan'da geçirdikleri bot kazasında yüzünden ağır şekilde yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın, eski görünümüne kavuşabilmek için New York'a gideceğini yazmıştım. Vuslat Hanım, geçen hafta New York'a gitti. Kazadan birkaç ay önce estetik yaptırdığı doktora kendini emanet eden Vuslat Hanım'ın yüzüne, ilk etapta, ardı ardına üç ameliyat yapıldığını öğrendim. Yaralarının iyileşmesinden sonra ve bu ameliyatların sonucuna göre Vuslat Hanım yeniden bıçak altına yatacakmış. Dolayısıyla Vuslat Hanım'ın Türkiye'ye ne zaman döneceği şu ana kadar belli değil.

Bu arada, bu zorlu süreçte, Vuslat Hanım'ın yanında annesi Sema Doğan varmış. İlk günden beri kızının başından ayrılmayan Sema Hanım, New York'ta da en büyük destekçisiymiş. Yüzünün görüntüsü yüzünden aynalara küsen Vuslat Doğan Sabancı, ümit ederim bu ameliyatlarla eski sağlığına kavuşur ve İstanbul'a mutlu bir şekilde döner."

Ne olmuştu? 

Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yunan Sahil Güvenliği, Sabancı çiftinin kazasıyla ilgili soruşturma yürütüldüğünü duyurdu. Kazanın ardından yüzer ambulansla Bodrum'a götürülerek ameliyat edilen dalağı alınan Ali Sabancı, ambulans uçakla İstanbul'a nakledilerek, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vuslat Doğan Sabancı da Ali Sabancı'nın ardından İstanbul'da Amerikan Hastanesi'ne getirildi. 

Doğan Holding ve Esas Holding,  4 Eylül'de yaptıkları açıklamada geçirdikleri deniz kazası sonrası Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisinin evinde, yoğun bakım süreci tamamlanan Ali Sabancı’nın tedavisinin ise normal odada devam ettiğini bildirdi.

 

 

"Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, ABD'de üç ameliyat geçirdi" haberi, 30 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. 30 Ekim 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, ABD'de üç ameliyat geçirdi haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, ABD'de üç ameliyat geçirdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 12 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı
SON HABERLER
  1. 20:50 Sivasspor’da İbrahim Akdağ kırmızı kart gördü, oyun dışı kaldı!
  2. 20:41 Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
  3. 20:16 Nihal ve Bahar Candan Soruşturmasında Yeni Gelişme Yaşandı! İtiraf Geldi!
  4. 20:06 Fenerbahçe'den deprem krizi!
  5. 20:03 Türkiye'nin Bal İhracatı Hız Kesmiyor: Son 4 Ayda 40 Ülke ve Bölgeye 11 Milyon Dolarlık Satış
  6. 20:02 Fenerbahçe resmen şok yaşadı!! Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde takımda yok!
  7. 19:57 Fenerbahçe'de şoke eden başkanlık anketi ortaya çıktı!
  8. 19:46 Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
  9. 19:44 En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu: Ünlü ekonomi uzmanı duyurdu!
  10. 19:42 Fatih Portakal emekli maaşına yapılacak zammı açıkladı!
  11. 19:42 Real Madrid, La Liga'da 36. Şampiyonluğunu Kutladı: Madrid Coşkulu Taraftarlarla İnledi!
  12. 19:41 Rakıdan sonra biraya da zam geldi: İşte zamlı bira tutarları
  13. 19:39 Türkiye'nin dev market zinciri satıldı
  14. 19:37 Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
  15. 19:36 Gazze'de İsrail Saldırıları Devam Ediyor: Son 24 Saatte 63 Filistinli Hayatını Kaybetti
  16. 19:35 Başına dikilmek deyiminin anlamı
  17. 19:33 WhatsApp’tan gene kavga çıkaracak özellik: Duyan ayarları kapatmaya koşuyor!
  18. 19:30 Erkekler dikkat: Bu hastalık en çok sizde görülüyor!
  19. 19:28 E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma
  20. 19:19 İsrail'deki Hapishanelerde Tutulan Filistinli Kadınların Zorlu Şartları
Sağlık Haberleri