Tele 1 takipçileri, bu dolandırıcıya dikkat!

Tele 1 takipçileri, bu dolandırıcıya dikkat!

Tele 1 takipçileri, bu dolandırıcıya dikkat! ABC Haber Merkeziİsmi pek çok dolandırıcılık suçuna karışan ancak asıl olarak medya sektöründe çalışmak isteyen insanları hedef alan İsmail Çapar isimli kişinin yeni hedefinde TELE 1 takipçileri var. Çeşitli yalan ve...

ABC Haber Merkezi

İsmi pek çok dolandırıcılık suçuna karışan ancak asıl olarak medya sektöründe çalışmak isteyen insanları hedef alan İsmail Çapar isimli kişinin yeni hedefinde TELE 1 takipçileri var. Çeşitli yalan ve aldatmacalarla insanları dolandıran İsmail Çapar, Facebook hesabında ve sitelerde kendisini TELE 1 yöneticisi, hatta TELE1'in sahibi olarak tanıtıyor. Çapar, dolandırıcılık faaliyetlerini genellikle medya sektöründe yürütüyor.

'TELE 1 TV İLE HİÇBİR BAĞLANTISI YOK'

Sabıkalı dolandırıcı İsmail Çapar, TELE 1 televizyonunda çalışmak isteyen insanlara, “CV’lernizle beraber 360 TL gönderin" diyor ve işe alacağı vaadinde bulunuyor. Bazı TELE 1 takipçilerinin iyi niyetinden faydalanan Çapar, işe alacaklarını söyleyerek insanları kandırıyor ve paralarını gasp ediyor.

resim2-002.jpg

Kanal yönetiminden yapılan açıklamada, İsmail Çapar adlı kişinin, "TELE 1 televizyonu ile hiçbir bağlantısı ve ilişkisinin olmadığı" belirtilerek,  "Adı geçen kişi hakkında yasal işlem başlattık. Bu dolandırıcıya karşı izleyicilerimiz dikkatli olmalıdır" denildi. TELE1 yönetimi, mağdur olan insanların hemen savcılığa giderek İsmail Çapar hakkında şikayetçi olması gerektiğini de vurguladı. 

dolandiciri-kanit-foto-ismail-capar2.png

İSMAİL ÇAPAR HAKKINDA DAHA ÖNCE ÇIKAN HABERLER:

Haber linkleri:

http://www.turkhaberservisi.com/kim-bu-sahtekar-sapiklar/460/

http://www.turkhaberservisi.com/ismail-capar-turk-adaletine-hesap-verecek/2562/

http://www.turkhaberservisi.com/gundem/ismail-capar/1217/

 

Türk Haber Servisi'nin "Kim bu sahtekar sapıklar" başlıklı haberi:

ismail-capa-fotohaber1.jpg

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösterdikleri yalanıyla, başta ulusal medya kuruluşları olmak üzere işadamları, siyasetçiler, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarını aldatarak maddi kazanç sağlayan İsmail Çapar ile Naime Ayber, Takip Haber nikini kullanan dolandırıcılar, Gazetecilik gibi onurlu bir mesleği kirletmeye çalışıyorlar.

Mübarek Kurban Bayramı'nda insanların dini ve manevi değerlerinden istifade ederek, Kurban Bayramı Kutlaması, mesajları yayınlama gerekçesiyle bir çok kişiden maddi kazanç elde eden İsmail Çapar adlı parayoyak, ''Naime Ayber''(Doğru mu yalan mı?) adını da kullanarak sosyal medya da oluşturduğu hesaplardan insanlara hakaretler etmenin yanı sıra, tehditlerde savuruyor.

Diğer yandan Sözcü gazetesinin, Kahramanmaraş İl temsilcisi olduğunu da iddia eden İsmail Çapar, 2012 yılında ''takip haber'' adlı web sitesinden verdiği yalan ilan ile gündeme gelmiş, sonradan bu kişinin akıl hastası olduğu iddiaları ortaya atılmış fakat kimse dolandırıcı olduğunu aklına getirmemişti.

Dolandırdıkları paralarla, kendilerine göre 'marasekrani' sitesi yaptırdıklarını sanan bu pornocular, günlük gazete, dergi çıkartacaklarını da iddia ederek yeni pis işler peşinde koştumaya devam ediyorlar.

Türk Haber Servisi olarak bu kişi ya da kişiler hakkında, taciz, hakaret, dolandırıcılık vb. başta olmak üzere yasal işlem başlatmış bulunmaktayız. Yüce Türk Adaleti'nin bu kişi ya da kişiler hakkında hakkettikleri cezayı alacaklarına olan inancımız tamdır.

Bu kişiler tarafımız adına herhangi bir girişimde bulunmaya çalışırlarsa dikkat edin ve tarafımıza ya da Güvenlik güçlerine bildirin!

İşte İsmail Çapar denilen sahtekarın verdiği ilan:

ismail-capar-fotohaber2.jpg

İsmail Çapar Türk Adaletine hesap verecek başlıklı bir başka haber

ismail-capar-dolandirici-haberfoto3.jpg

Özellikle hedef aldığı bayanları sürekli taciz eden İsmail Çapar adlı sahte gazeteci hakkında suç duyurusu yapıldı.

Yıllarca hakkında ihbar haberler yapılan, Kahramanmaraş Milletvekillerine durumu anlatılan İsmail Çapar hakkında bu kez Turk Haber Servisi gerekli girişimi yaptı.

Türk Ordusuna kumpascıların tetikçiliğini yapan bir dönemin 'Taraf Gazetesi''nin sözde Kahramanmaraş muhabiri İsmail Çapar hakkında, ''Şantajcı, Cinsel istirmacı, Sapık, Tacizci, Dolandırıcı, Sahtekar,''lık yaptığı gerekçesiyle,  Adli Makamlara suç duyurusunda bulunuldu.

Oluşturduğu şantaj ve dolandırıcı çetesiyle insanları sürekli taciz eden FETÖ tetikçisi Taraf gazetesinin Kahramanmaraş'ta görevlendirdiği İsmail Çapar hakkında başta bayanlar olmak üzere bir çok kişi taciz ve şantaja maruz kalmalarına rağmen, İsmail Çapar'ın yaptıklarını kimse Adli makamlara bildiremiyordu. Bunun gerekçesi ise, taciz ve şantaja uğrayan çoğunluğunu bayanların oluşturduğu kişilerin Ailelerinin toplum önündeki kariyerleriydi.

İsmail Çapar iş vaadi ile kandırdığı bayanları taciz ediyordu açıkcası...

ismail-capa-fotohaber6.jpg

Kanıt Fotoğraf2

İsmail Çapar, ''Sözcü gazetesinin Kahramanmaraş il temsilsiyim'' söylemleriyle insanları aldatıyordu. Bir ara Turk Haber Servisi'nin ismini de kullanmaya başlayan İsmail Çapar ve Çetesi, yaptığımız uyarıların hiç birini ciddiye almıyordu. Şikayet etmeyen ya da edemeyenlerin maruz kaldığı sözlü hakaret, tacizlere yaklaşık 10 aydır bizlerde aynı şekilde 'taciz ve hakaret''lerine maruz kalıyorduk.

Kapatılan Taraf gazetesinin tetikçisi İsmail Çapar hakkında (bugün) 21/04/2017  Cumhuriyet savcılığı nezdinde girişim yapıldı.

Savcılık makamına İsmail Çapar ile ilgili bütün yazılı, görsel ve video içerikli dökümanlar verildikten sonra hakkında tahkikat başlatıldı.

ismail-capa-fotohaber8.jpg

Kanıt Fotoğraf1

ismail-capa-fotohaber9.jpg

Habertempo özel Haber: Lütfü Bulut 

Kahramanmaraş’ta 8-10 dolar bir bedel ödeyerek aldıkları www.takiphaber.com isimli bir domain ve  bir haber sitesi vasıtasıyla yaklaşık 2 yıldır piyasayı dolandırdıkları iddia edilen sözde gazetecileri kim durduracak? Bu haber bir ihbardır.

Türkiye’nin tarihinde adı şanlı harflerle yazılan kurtuluş savaşı esnasında gösterdikleri Kahramanlıklarla “Kahraman'' unvanını alan güzide ilimiz Maraş’ın Basın Savcılarını, Valiliğini ve Emniyetini göreve çağırıyor, dolandırıcılığı ile ünlü Selçuk Parsadan’ı anımsatan bu vurgunculara karşı bu haberi ihbar kabul edip harekete geçmelerini bekliyoruz…

Medya Parsadanları ne yapıyor?

“Hayal satıyorlar!'' Bu gün herkesin 8-10 dolar ödeyerek sahip olacakları bir isimle kurdukları; sözde haber sitesi vasıtasıyla “Gazeteciyiz, Büyük Medya Kuruluşuyuz'' etiketini  kullanıp piyasayı dolandıran bu şebekenin en büyük vurgunları iddiaya göre “sahte basın kartı düzenlemek ve satmak'', Muhabir, temsilci ve yazarlara 4.500, 8.000 ve 17.650 TL maaş vaad ederek amaç ve emelleri doğrultusunda kullanmak, ve şantaj yaparak insanlardan para sızdırmak!

2 yıldır hayal tacirliği yapıyorlar! İlanlar ücretsiz olduğundan sosyal medya ve internete yüzlerce farklı site ve yüzlerce aynı içeriğe sahip ilan veriyorlar…İlginçtir yüksek ücret ödemeyi taahhüt etmelerine rağmen 2 yıldır anlaştıkları temsilci, muhabir ve hiçbir yazarları yok! Üstelik Ülkemizde basın sektörünün bulunduğu darboğaz sürecinde işsiz dolaşan binlerce gazeteci meslektaşımız olmasına rağmen!...

Üstelik tahhüt ettikleri maaş’ın çok az bir kısmına çalışmak isteyen bir çok işsiz medya mensubu varken neden aktif çalışanlarının olmadığı yetkililerce araştırılıp, soruşturma kapsamında değerlendirme konusu olmalıdır…

Müracat eden bu insanların nasıl mağdur edildiği, işe başlangıç ve iş’ten kopuş süreçlerinde nasıl kullanıldıları yine bu soruşturma kapsamında ortaya çıkacaktır… Tv, gazete, radyo ve internet site sahibi olduklarını söylüyorlar! Tuzağına düşürdükleri özellikle kadın yazar veya işsiz medya çalışanlarına DSMART ve TİVİBU’’da bir TAKİPHABER.TV isimli bir televizyon kanalları, RADYO FANTEZİ adıyla yayın yaptıkları Radyolarının yanı sıra 2 abone sistemli reel baskılı gazeteleri olduğunu  vurgulayarak işsiz meslek mensubu ve bu mesleğe gönül veren insanlara hayal satarak sözde sözleşme için Türkiye’nin her tarafından yapılan müraacatları sözleşme yapmak için Maraş’a ofislerine çağırıyorlar…

Yaptıkları sözleşmelerle ay sonunda yüksek maaş alacağını sanan mağdurlardan Basın Kartı + Fotoğraf Makinası+ Telsiz+Araç+ ücretsiz Gsm Hattı için Başlangıç Parası adı altında kandırdıkları bu insanları tuzağına düşüren İsmail Çapar, İlker Çakan, Veli Şair  öncülüğünde ve www.habertakip.com sitesinde künyede sözde yönetici olduklarını öne sürülen  sahtekarların tüm bu konuşmaları yaptıkları; verdikleri ilanlarda da kullandıkları 0541 608 19 80, 0541 346 19 80 ve  0541537 19 80  numaralı telefon kayıtları incelendiğinde iddiaların gerçek olduğu net ortaya çıkacaktır… Yaptığımız araştırmalarda basit, takip edilmeyen bir haber sitesinin dışında  maalesef BÜYÜK MEDYA KURULUŞU! na ait hiçbir radyo, tv, gazete v.s yayına ulaşamadık bu da olayın vahametini, hayal tacirliğinin boyutlarının ortaya çıkmasını sağladı… 

"Tele 1 takipçileri, bu dolandırıcıya dikkat!" haberi, 27 Nisan 2018 tarihinde yazılmıştır. 27 Nisan 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Tele 1 takipçileri, bu dolandırıcıya dikkat! haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tele 1 takipçileri, bu dolandırıcıya dikkat! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:42 İstanbul Valisi Gaziosmanpaşa'daki Toprak Kaymasıyla İlgili İncelemelerde Bulundu
  2. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  3. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  4. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
  5. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  6. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  7. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  8. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  9. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  10. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  11. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  12. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  13. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  14. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  15. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  16. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  17. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  18. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
  19. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
  20. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
Gündem Haberleri