Terim'den flaş korona açıklaması: Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum...

Terim'den flaş korona açıklaması: Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum...

Terim'den flaş korona açıklaması: Herkes söy... Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi 0-0 sona erdi. Derbi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında

Süper Lig'in 26. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zirve hesaplarının karıştığı geceye Muslera isyanı  korona isyanı damga vurdu. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, berabere kaldıkları Beşiktaş derbisi sonrası koronavirüs ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Koronavirüs önlemleri nedeniyle Türk Telekom Stadyumu'nda seyircisiz oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.

Türk Telekom Stadı'ndaki mücadele, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında seyircisiz oynandı. Oldukça temposuz geçen karşılaşmada iki takım da gol pozisyonu üretme konusunda güçlük çekti.

Bu sonucun ardından Galatasaray haftayı 50, Beşiktaş ise 44 puanla tamamladı.

Galatasaray ligde gelecek hafta Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Beşiktaş ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum...

'Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum'

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, berabere kaldıkları Beşiktaş derbisi sonrası koronavirüs ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, berabere kaldıkları Beşiktaş derbisi sonrası koronavirüs ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Fatih Terim, "50 bin taraftardan yoksun olmak kolay değil. Özellikle Beşiktaş gibi ciddi bir rakip, şampiyonluk adaylarından biri ve derbi olan bir maçta, hele hele 2. yarı hapsettiğimiz bir oyunda kazanamadık. IFA, 2 ay içinde isterseniz milli takıma oyuncu vermeyebilirsiniz dedi. Türkiye'de aklınıza gelecek her kurum ve kuruluş, toplantılarını iptal etti. Bir tek futbol, basketbol, hentbol... Bunlar temas oyunu. Oyuncuya temas etme, 1.5 metrede dur mu diyelim?" dedi.

Maçların ertelenmemesine tepki gösteren Terim, "En büyük espri, Tenis Federasyonu maçları erteliyor. Neden seyircisiz oynuyoruz? Korona yüzünden mi? 850 resmi görevli var. Birimizde çıkarsa, Allah korusun, şurada top toplayıcı çocuklar var, bizim canımız, bizim ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz? Salı günü UEFA'nın bir toplantısı var. Bakın toplantıya futbolcular birliği çağrılıyor mu? Bizde futbolcular birliği hiçbir şey yapamaz! Yerli, yabancı oyuncuların nasıl bir araya gelemediğine de inanamıyorum. Eşimiz, ailemiz, çocuğumuz... Üzülüyorum buna ben. İşin aktörü oyuncular, hocalar, hakemler. Bunlar olmazsa futbol oynamaz. Seyirci de var. Bu 4 aktör olmazsa olmaz. Bunların hiçbirine sorulmuyor. Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum" diye konuştu.

Sessiz gecede Muslera isyanı: Bizim canımız yok mu

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 0-0 biten Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada ligin devam ediyor olmasını eleştirdi.

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.

Sarı kırmızılı ekibin tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, maçın ardınddan yaptığı açıklamalarla koronavirüs sebebiyle seyircisiz oynanan ligin ertelenmemesini eleştirdi. Yayıncı kuruluşa konuşan Muslera'nın açıklamaları şu şekilde:

"Utanç gecesi yaşadık. Maç seyircisiz oynanmış olabilir ama bizim canımız yok mu? Rakip takım, çalışanlar, hepsi risk içinde. Taraftarın gelmediği bir yerde, bu maç niye oynanıyor?"

"Yapılan hem bize saygısızlık hem de taraftarlara saygısızlık. Taraftalar bugünü bekliyor, maça gelebilmek için para biriktiriyor. Avrupa'da tüm maçlar ertelenmişken biz neden maça çıkıyoruz?"

Fatih Terim'den Belhanda sürprizi

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, son oynadıkları Demir Grup Sivasspor maçının ilk 11'ine göre tek değişikliğe gitti.

Fatih Terim, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Demir Grup Sivasspor müsabakasında ilk 11'de görev verdiği Ömer Bayram'ı yedeğe çekti. Tecrübeli teknik adam, bu futbolcunun yerine Younes Belhanda'yı görevlendirdi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbiye Galatasaray, Fernando Muslera, Mariano Filho, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Henry Onyekuru ve Radamel Falcao 11'i ile çıktı.

Sergen Yalçın'dan tek değişiklik

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, geçen haftaki MKE Ankaragücü karşılaşmasına göre derbi mücadelesine takımın tek değişiklikle çıkardı.

Yalçın, MKE Ankaragücü mücadelesinde ilk 11'de oynattığı Jeremain Lens'i yedek soyundururken, derbi maçta Gökhan Gönül'e sağ bekte şans verdi.

Savunma kurgusunda değişiklik yapmayan Yalçın, Gökhan Gönül'ün önünde Tyler Boyd'u görevlendirdi.

Koranavirüs önlemleri

Karşılaşmada koronavirüse yönelik tedbirler alındı.

Belli bölgelerine dezenfektanlar yerleştirilen Türk Telekom Stadı'ndaki görevliler, maske ve eldiven kullandı.

Maç öncesi seremonide ise iki takımın futbolcularından bazıları tokalaşmak ve sarılmak yerine, yumruk ve dirseklerini kullanarak selamlaştı.

Ayrıca dün Türk Telekom Stadı'nın yedek kulübeleri, soyunma odaları ve diğer bölgeler dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte edilmişti.

İŞTE MAÇTAN DAKİKALAR

1' - İlk düdük geldi ve dev derbi başladı.

3' - Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Caner Erkin'ın ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Vida'nın kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıkıyor.

5' - Saracchi'nin soldan ortasını ceza sahasında Belhanda kontrol etti ve geriye çevirdi. Seri'nin şutuna savunma ayak koyarken yükselen topu kaleci Karius kontrol etti.

7' - Donk'un savunmadan uzun pasına hareketlenerek ceza sahasına giren Onyekuru'nun şutunu Gökhan kornere çeldi.

8' - Galatasaraylı futbolcular penaltı bekledi. Hava topunda Karius ile Donk arasındaki ikili mücadele sonrasında Donk yerde kaldı. Abdulkadir Bitigen kale vuruşuyla oyunun başlamasını istedi.

10' - Gökhan'ın rakip savunma arkasına yolladığı pasta kalesini zamanında terk eden Muslera, Burak'tan önce topu kontrol etti.

13' - Ruiz savunma arkasına sarkan N'Koudou'ya uzun bir top yolladı fakat pasın şiddetini ayarlayamadı.

17' - Galatasaray'ın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Donk'un vuruşu üstten auta gitti.

20' - Maçta tempo bu bölümlerde düştü, orta sahada çok sayıda top kaybı yaşanıyor.

22' - Galatasaray'da Mariano, Ruiz'e yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

23' - Caner'in kullandığı serbest vuruşu arka direkteki Gökhan Gönül içeri çevirdi ancak kale sahasındaki Donk topu kornere gönderdi.

27 - Savunmanın arkasına sarkan Burak sağdan ceza sahasına girdi. Tecrübeli golcünün dar açıdan içeri çevirdiği top Muslera'yı yanılttı ve ağlarla buluştu ancak yardımcı hakem pozisyonun ardından ofsayt bayrağını kaldırdı ve gol geçerlilik kazanmadı.

30' - Saracchi ve Falcao'nun önde baskıyla kazandırdığı topu Feghouli kaleye gönderdi, şut kalecide kaldı. Bu şut, derbideki ilk isabetli şut olarak kayıtlara geçti.

33' - Caner sol kanatta topla buluştu ve ön direğe ortaladı. Ceza sahasına hareketlenen Atiba topa ayak koyarken kontrolü iyi olmadı ve top oyun alanını terk etti.

36' - Beşiktaş isabetli paslarla organize bir şekilde rakip kaleye geldi. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan'ın ortasında top savunmaya çarpıp kornere gitti.

39' - Maçta bu dakikaya kadar topla en çok buluşan isim Galatasaray'dan Lemina oldu.

42' - Caner sol taraftan kavisli bir top yollarken Lemina araya girdi ve tehlikeyi önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

46' - Galatasaray'da Belhanda oyundan çıkarken, yerini Ömer Bayram'a bıraktı.

50' - Saracchi'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Falcao kafayı vurdu ancak top az farkla yandan dışarı gitti.

53' - Gökhan'ın riskli geri pasında Karius topu taça yolladı. Galatasaray bu bölümlerde daha baskılı oynuyor.

55' - Beşiktaş orta alanda kazanılan top sonrası büyük bir tehlike yakaladı. Sağ tarafta topla buluşan Burak Yılmaz arka direğe harika bir pas yolladı ancak N'Koudou uygun durumda kaleci Muslera'yı geçemedi.

56' - Sol tarafta topla buluşan Ömer Bayram ceza sahasına hareketlendi ve hemen yanındaki Onyekuru'yu gördü fakat Onyekuru'nun ilk kontrolü iyi olmayınca top kaleci Karius'ta kaldı.

58' - Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Çağdaş Atan itirazları sonucu sarı kart gördü.

63' - Beşiktaş'ta Gökhan Gönül oyuna devam edemiyor ve yerini Jeremain Lens'e bırakıyor.

65' - Feghouli'nin derin pasında oyuna az önce dahil olan Lens kritik bir müdahaleyle Onyekuru'ya şans tanımadı.

67' - Beşiktaş'ta Kevin-Prince Boateng oyundan alınıyor. Konuk ekip adına kalan dakikalarda Adem Ljajic görev yapacak.

72' - Caner'in soldan yaptığı ortaya ön direkte iki Beşiktaşlı futbolcu birden dokunamadı ve meşin yuvarlak Muslera'da kaldı.

75' - Beşiktaş'ta sarı kart gören isim Jeremain Lens.

78' - Galatasaray gole çok yaklaştı. Ömer Bayram'ın sert şutunu kaleci Karius kurtardı. Dönen topta Feghouli'nin vuruşu dışarı gitti.

82' - Seri'nin paslaşarak kullandığı serbest vuruşta Saracchi arka direğe ortaladı ancak etkili bir orta olmadı.

85' - Onyekuru, ceza sahasının köşesinde müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi.

86' - Beşiktaş'ta sarı kart gören isim Burak Yılmaz

87' - Galatasaray'da Emre Akbaba, Onyekuru'nun yerine oyuna girdi.

89' - Sarı kırmızılılar isabetli kısa paslarla rakip kaleye yaklaştı. Seri'nin derin pasına Ömer hareketlenirken kalesini zamanında terk eden Karius tehlikeyi önledi.

90+' - Ev sahibi ekipte Radamel Falcao yerini Florin Andone'ye bırakıyor. Beşiktaş cephesinde ise N'Koudou kenara gelirken oyuna Abdoulay Diaby giriyor.

{{unknown}}

"Terim'den flaş korona açıklaması: Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum..." haberi, 15 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Terim'den flaş korona açıklaması: Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum... haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Terim'den flaş korona açıklaması: Herkes söyleniyor, kimse söylemiyor. Ben söylüyorum... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:53 Jeopolitik Gerilimler Altını Yükseltti: Uzmanlar Düşüş Bekliyor
  2. 18:32 Beşiktaş'a Flaş Alman Teknik Direktör!
  3. 18:26 İzmir'de Silahlı Kavga: Bir Ölü, İki Kardeş Yakalandı
  4. 18:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri ile görüştü!
  5. 18:21 Ticari Olmayan AB Kargolarına Vergi Oranı Yükseldi: Yeni Düzenleme Detayları
  6. 18:18 Hesaplarınızı kontrol edin: Beklenen destek paraları hesaplara yatmaya başladı!
  7. 18:18 Acil ameliyata alınmıştı: Hasan Can Kaya'dan ilk açıklama geldi
  8. 18:18 21 Nisan Burç Yorumları: Kalpler Heyecana Hazır Olsun! Aşk Kapınızı Çalıyor
  9. 18:18 Güve Sorununa Son! Bu Tek Damla Mutfak Dolaplarınızı Güvelerden Arındıracak!
  10. 18:17 Popüler Sosyal Medya Platformu Ücretli Oluyor! Mevcut Üyeler Ücretsiz Kalacak
  11. 18:17 İşte İzzet Yıldızhan'ın Herkesten Sakladığı Eşi: Ajda Yıldızhan'ın Göz Kamaştırıcı Güzelliği
  12. 18:17 Ceviz Suyunun Mucizevi Etkileri: Sindirimi Kolaylaştırır, Kalp Sağlığını Destekler!
  13. 18:15 Atakum Belediye Meclisi İlk toplantısını yaptı! İşte o toplantıdan kareler!
  14. 18:10 Hakan Fidan, Katar Yolcusu!
  15. 18:08 Fed'den nisan raporu geldi: Enflasyon en büyük finansal risk
  16. 18:07 Getir, İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan Çekilme Planlarıyla Çalışanları Endişelendiriyor
  17. 18:06 Beşiktaş 15 milyon euroluk savunmacı kazandı! Kartal yeni defansını İngiiltere'de buldu
  18. 18:04 WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor!
  19. 18:00 Can Yaman "Düşük Maaşlı Projeler Benim Gibi Uluslararası Bir Oyuncuya yakışmaz"
  20. 17:59 Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk vurgusu duygulandırdı!
Haberleri