TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan kaçak yayın açıklaması: "Futbolun en büyük gelirini engelliyor"

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan kaçak yayın açıklaması:

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan kaçak yayın a... TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaçak yayını engellemenin öncelikleri arasında olduğunu belirterek, "Hedefimiz tamamen engellemek," dedi. Trendyol Süper Lig ve liglerin isim sponsorluğu anlaşmaları tanıtıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaçak yayınların engellenmesinin federasyonun en büyük hedeflerinden biri olduğunu belirtti. "Ciddi çalışmalarımız var. Belki bunu sıfıra indiremeyeceğiz fakat o seviyeye getirmeye çalışacağız. Hedefimiz tamamen engellemek," dedi. Bu açıklama, Trendyol Süper Lig'in resmi sponsorluğu ve 2. Lig ile 3. Lig için isim sponsorluğu anlaşmalarının tanıtım toplantısında yapıldı. Toplantıda, Hacıosmanoğlu’nun yanı sıra Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, Nesine Üst Yöneticisi Halit Gülbakanoğlu, 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Bolat ve 3. Lig Kulüpler Birliği Temsilcisi Rafet Orhan da yer aldı.

Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerinin artırılması gerektiğini vurguladı. "Bu marka değerini ne kadar arttırırsanız, sponsorlarınızdan da o kadar gelir elde edersiniz," diyerek, finansal sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekti. Ayrıca, geçmişte yaşanan yönetimsel hataların Türk futbolunun değer kaybetmesine neden olduğunu ifade etti. "Benim dönemimde futbolun marka değeri çok daha yukarılardaydı," diyerek, bu konuda kulüplerin ve federasyonun sorumluluğunun altını çizdi.

Kulüpler Birliği Başkanı Koç ile aynı fikirde olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Ahlaklı başarı her şeyden önemlidir," ifadesiyle, futbol dünyasında sağlıklı bir rekabet ortamının önemini vurguladı. "Sahada yarışacağız. Futbolun asıl patronu kulüplerimiz ve onları yönetenlerdir," diyerek, kulüplerin rolüne değindi. Başkanların sorumluluklarını artırarak, Türk futbolunun marka değerini yukarı taşımak gerektiğini savundu. Hacıosmanoğlu, "Bu anlayışı Türk futboluna yerleştirirsek, sponsorlarımızın katkıları artacaktır," diyerek, birlikte daha güzel hizmetler sunma fırsatlarının doğacağını belirtti.

Kaçak yayın konusunda özellikle vurgu yapan Hacıosmanoğlu, "Kaçak yayını ortadan kaldırmak tek hedefimiz," dedi. Bu bağlamda, hakemlik sisteminde de önemli reformların gerektiğini belirtti. "Zamana ihtiyacımız var," diyerek, genç hakemlerin ahlaki değerlere sahip olarak yetiştirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade etti. "Karakterli, kafasının arkasında tilki olmayan hakemlerimizi en kısa zamanda yetiştireceğiz," diyen Hacıosmanoğlu, bu sürecin bazı aksaklıklar içerebileceğini, ancak hedeflerinin hataları en aza indirmek olduğunu belirtti.

Genç hakemlerin sahada renk ayrımı yapmadan kuralları uygulayacak şekilde yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Hakemlerin arkasında güven verecek şekilde durursanız, onlar da sahada sizi öyle temsil eder," diyerek güven ortamının oluşturulmasının önemine dikkat çekti. "Birlikte daha güzel günleri ve hakemleri göreceğiz," diyerek, köklü değişimlerin gerekliliğini dile getirdi. Sonuç olarak, Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun geleceği için kulüplerin ve federasyonun ortaklaşa çalışması gerektiğini vurgulayarak, sportif başarıların sahada kazanılması için el birliğiyle çaba göstereceklerini ifade etti.

"TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan kaçak yayın açıklaması: "Futbolun en büyük gelirini engelliyor"" haberi, 27 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan kaçak yayın açıklaması: "Futbolun en büyük gelirini engelliyor" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan kaçak yayın açıklaması: "Futbolun en büyük gelirini engelliyor" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:17 Euro Bölgesi Ekonomisi Alarm Veriyor: Güven Endeksi Düştü!
  2. 18:17 CMB’nin Faiz İndirimi ile Türkiye Ekonomisinde Yeni Dönem: Faiz İndirimleri Kapıda!
  3. 18:17 Bordo-Mavililerden Büyük Başarı! Trabzonspor Ekonomik Özgürlüğünü İlan Etti!
  4. 18:17 Altın Fiyatları Yükselişte: Gram ve Çeyrek Altın Değerleri Ne Kadar?
  5. 18:11 40 Yaş Üstü İçin Şaşırtıcı Kahve Gerçeği! Sağlığa Katkısı Büyük!
  6. 18:03 F-16'ların yeni şahinleri mezun oldu!
  7. 17:59 AKP ve Soylu’ya Yakınlığıyla Bilinen Şirketin 2 Milyar TL’lik Deprem İhalesi!
  8. 17:58 Ahu Tuğba'nın cenazesi İstanbul'a getirildi!
  9. 17:52 Jose Mourinho: “İstanbul'a tatile gelmedim”
  10. 17:49 Yemen'den İsrail'e balistik füze atıldı!
  11. 17:45 Lübnan'daki çağrı cihazları patlamalarıyla ilgili gelişme: Norveç'ten uluslararası arama kararı
  12. 17:42 ABD'den İsrail'e 8,7 milyar dolarlık askeri yardım paketi!
  13. 17:40 Çankaya Belediyesi'nde Taşeron Düzeni: Öğretmenler İsyanda!
  14. 17:36 Van Gogh tablosuna çorba atan aktivistlere hapis cezası!
  15. 17:34 Mahkemeden Haksız Tahrik İndirimi: Sanık 18 Yıl Hapis Cezası Aldı!
  16. 17:29 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan "birlik olmazsak ülke parçalanır" uyarısı!
  17. 17:20 Ekonomik Büyüme Sinyalleri Zayıflıyor: FED’in Açıklamaları Beklentileri Karşılamadı!
  18. 17:20 ABD'de Mal Ticareti Açığı Düşüşte: Ağustos Ayında Tarihi Bir Gerileme Yaşanıyor!
  19. 17:19 Resmi Gazete’de Yayınlandı: Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Genç Girişimcilere Önemli Düzenleme!
  20. 17:19 Karatepe, Ekonomik Krizin Sebebini Açıkladı: "Halkın Sesi Olmalıyız!"
Spor Haberleri