The Suicide Squad yeni fragmanı ile karşımızda

The Suicide Squad yeni fragmanı ile karşımızda

The Suicide Squad yeni fragmanı ile karşımızda Suicide Squad filmi 2016 yılında yayınlanmıştı vegişede elde ettiği başarı sonrası DC beklenmedik bir adım attı. İlk filmin devamını çekmek yerine büyük oranda yenilenmiş bir kadro ile i Suicide Squad filmini yeniledi.

Yazar / yönetmen James Gunn, Warner Bros. Pictures ile, süper kahraman aksiyon, macera filmi, en dejenere DC karakterleri “The Suicide Squad: İntihar Timi” ile geliyor.

Cehenneme hoş geldiniz. Namı diğer Belle Reve, ABD’nin en yüksek ölüm oranına sahip hapishanesi. En beter Süper Kötülerin tutulduğu ve dışarı çıkmak için her şeyi yapacakları yer – hatta süper gizli, Görev Gücü X’e katılın. Bugünün yap ya da öl ödevi nedir? Bloodsport, Peacemaker, Kaptan Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin en sevdiği psikopat Harley Quinn dahil olmak üzere bir mahkum grubu oluşturun.

Sonra onları ağır bir şekilde silahlandırın ve (kelimenin tam anlamıyla) uzaktaki, düşmanla beslenen Corto Maltese adasına bırakın. Her fırsatta militan düşmanlar ve gerilla güçleri ile dolu bir ormanda yürüyüş yapan Tim, karada sadece Albay Rick Flag’in komutasında. Ve her zaman olduğu gibi Amanda Waller ve onun hükümet yetkilileri tarafından her hareketleri izleniyor, her söyledikleri dinleniyor. En ufak bir yanlış hareketleri (rakiplerinin, bir takım arkadaşının veya Waller’ın kendi elinde) ölümlerine neden olabilir. Eğer birisi bahse girecekse akıllı olan onların aleyhine oynar – hepsinin aleyhine.

Filmin oyuncuları şöyle sıralanıyor: Margot Robbie (“Birds of Prey,” “Bombshell”), Idris Elba (“Avengers: Infinity War”), John Cena ( HBO Max dizileri “Peacemaker,” “Bumblebee”), Joel Kinnaman (“Suicide Squad”), Jai Courtney (“Divergent” serisi), Peter Capaldi (“World War Z,” BBC’nin “Doctor Who” dizisi), David Dastmalchian ( “Dune,” “Ant-Man and the Wasp”), Daniela Melchior (“Parque Mayer”), Michael Rooker (the “Guardians of the Galaxy” films), Alice Braga (“Elysium”), Pete Davidson (“The King of Staten Island,” “Saturday Night Live”), Joaquín Cosio (“Spider-Man: Into the Spider-Verse,” TV dizisi“Narcos: Mexico”), Juan Diego Botto (“The Europeans”), Storm Reid (“The Invisible Man,” “A Wrinkle in Time”, “Euphoria”), Nathan Fillion (“Guardians of the Galaxy,” “The Rookie”), Steve Agee (“Brightburn,” “Guardians of the Galaxy Vol. 2”), Sean Gunn (“Guardians of the Galaxy” filmleri, “Avengers” filmleri), Mayling Ng (“Wonder Woman”), Flula Borg (“Ralph Breaks the Internet”), Jennifer Holland (“Brightburn,” HBO Max serisi “Peacemaker”) ve Tinashe Kajese (TV yapımları “Valor,” “The Inspectors”), Sylvester Stallone ( “Rocky,” “Rambo” ve “Expendables” serileri), ve Viola Davis (“Ma Rainey’s Black Bottom,” “Suicide Squad”).

Gunn (“Guardian of the Galaxy” filmleri)’ın yönettiği ve senaryosunu yazdığı film DC karakterlerinden esinlenilmiştir. Charles Roven ve Peter Safran, Zack Snyder, Deborah Snyder, Walter Hamada, Chantal Nong Vo, Nikolas Korda ve Richard Suckle filmin yönetici yapımcıları. Gun’ın yaratıcı ekibinde görüntü yönetmeni Henry Braham (“Guardians of the Galaxy Vol. 2”), yapım tasarımcısı Beth Mickle (“Captain Marvel”), editörler Fred Raskin (“Guardians of the Galaxy Vol. 2,” “Once Upon a Time… In Hollywood”) ve Christian Wagner (the “Fast & Furious” films) ve Oscar adayı kostüm tasarımcısı Judianna Makovsky (“Guardians of the Galaxy Vol 2,” “Avengers: Endgame,” “Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”) bulunuyorlar. Filmin müziği John Murphy (“Kick-Ass”)’e ait.

Hyundai robotik parça üretmeye başlayacak: Transformers araçlar

"The Suicide Squad yeni fragmanı ile karşımızda" haberi, 25 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan The Suicide Squad yeni fragmanı ile karşımızda haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. The Suicide Squad yeni fragmanı ile karşımızda 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:14 Dolar ve Euro, Türk Lirası Karşısında Sabitleniyor: 25 Nisan 2024 Güncel Değerler
  2. 13:10 Altın Piyasası Dalgalı: 25 Nisan 2024 Güncel Fiyatlar!
  3. 13:06 Pedro Sánchez, Eşinin Yolsuzluk İddialarıyla İlgili Soruşturma Nedeniyle Görevini Askıya Aldı
  4. 13:00 Trafikte Emniyet Şeridi İhlali Artık Daha Pahalı: Ceza Miktarı Yüzde 58 Arttı!
  5. 12:57 Simit Fiyatlarına %10 KDV Yansıyacak: Vatandaşlar Zam Endişesi Yaşıyor
  6. 12:53 Panathinaikos, AEK Athens Karşısında Şampiyonluk Yolunda Büyük Darbe Aldı!
  7. 12:49 Sağlıklı Atıştırmalık: Diyet Poğaçası Tarifiyle Lezzetli Alternatif!
  8. 12:45 TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''
  9. 12:35 Türkiye Meyve Üretiminde Dünya Sıralamasında Yükseliyor: İşte Detaylar!
  10. 12:29 Karabaş Otu Balı: Doğal ve Etkili Bir Sağlık Destekleyicisi
  11. 12:25 Rusya, Uzayın Barışçıl Kullanımını Sağlamayı Hedefleyen Karar Tasarısını Veto Etti
  12. 12:18 Mardin'de Öğrencilerden Çağrı: Okuma Alışkanlığı Ailede Başlamalı
  13. 12:16 Jose Mourinho Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Transfer Dedikoduları Artıyor!
  14. 12:13 Yedigöze İçme Suyu Projesiyle Adana'da Su Sorunu Tarihe Karışıyor
  15. 12:13 Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Radarında: Yeni Teknik Direktör Arayışları Hızlanıyor
  16. 12:11 Birecik-Gaziantep Yolunda Çarpışma: Doktor Hayatını Kaybetti, Yaralılar Hastanede
  17. 12:09 Gazze'deki İnsani Kriz: BM Güvenlik Konseyi Kararının Uygulanması Tartışmaları
  18. 12:07 Türkiye Bal İhracatında Güç Gösteriyor: Yılın İlk Çeyreğinde 8 Milyon Dolar Gelir
  19. 12:02 Fenerbahçe'de Szymanski Transfer Krizi: Tottenham'un 20 Milyon Euro Teklifi Tartışma Yaratıyor!
  20. 11:56 25 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
Teknoloji Haberleri