Timur Soykan: AK Partili muhtardan çocuğa istismar

Timur Soykan: AK Partili muhtardan çocuğa istismar

Timur Soykan: AK Partili muhtardan çocuğa is... 16 yaşındaki lise talebesi oğluna cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü.

BirGün yazarı Timur Soykan'ın haberine nazaran, 13 Mart 2023 günü Bağcılar Polis Merkezi Amirliği’ne giden bir anne, Yavuzselim Mahallesi Muhtarı İbrahim Arslan’dan şikayetçi olmak istediğini söylemiş oldu. Burada beyanı alınan anne, İbrahim Arslan’ın, 16 yaşındaki lise talebesi oğluna cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü. İşçi olarak çalışan anne özetle şunları söylemiş oldu:

“Dün akşam, 12 Mart 2023 akşamı oğlum evdeyken bana Muhtar İbrahim Arslan’ın kendisine cinsel davranışlarda bulunduğunu söylemiş oldu. Ben daha açık anlatmasını istedim. Oğlum, muhtarın kendisini muhtarlıkta içeriye çağırdığını ve kendisine yardım adı altında 800 lira verdiğini söylemiş oldu. Sonrasında kamera olmayan bir bölmeye geçtiklerini anlattı…”

Anne, cinsel istismara yönelik oğlunun anlatımlarını aktardıktan sonrasında beyanına devam etti:

“Ben oğluma niçin buna engel olmadığını sormuş oldum. Oğlum, muhtarın içeriye girdiklerinde silahını belinin arkasından çıkardığını ve monitörün altına koyduğunu söyledi. Kendisinin ‘Beni vurmazsın di mi’ söylediğini söylemiş oldu. Ben bu durumda şok geçirdim. Psikolojik olarak oldukça etkilendim. Biz bu şahsı 10 senedir tanırız. Oğluma bağış adı altında ara sıra para verir.” Anne, cinsel istismar esnasında oğlunun giydirilmiş olduğu ve üstünde sperm örnekleri olan pantolonu polise teslim etti.

İkinci bir şikâyet

İkinci bir lise talebesi çocuk da İbrahim Arslan’ın muhtarlıkta kendisine yönelik cinsel istismarda bulunmuş olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

İki çocuk babası, 40 yaşındaki muhtar gözaltına alındı. 14 Mart 2023 günü savcılık sorgusunun peşinden ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ suçundan tutuklanması istemiyle Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Buradaki ifadesinde “… anlattıkları hususlar doğru değildir. Cinsel maksatlı herhangi bir temasım olmamıştır. Kaldı ki bugün itibariyle (İkinci şikayetçi çocuğun adını söylüyor) ve anası savcılığa dilekçe yazarak ifadesinde yer alan anlatımlarını arkadaşı (İlk şikayetçi çocuğun adını söylüyor) yönlendirmesi ve tesiri ile yaptığını, oysa olayın iç yüzünün anlattığı benzer biçimde olmadığı yönünde dilekçe vermişlerdir… Hakkımdaki isnadı kabul etmem. Ben mahallede sevilen bir kişiyim. Serbest bırakılmamı talep ediyorum” dedi.

İbrahim Arslan’ın avukatı ise muhtarlıktaki kamera kayıtlarında bir tehdit ya da sertlik görüntüsü olmadığını savundu. Muhtar ile mağdurun boyut ve fizyolojik güç olarak denk bulunduğunu belirten avukat şu şekilde devam etti:

“Müvekkilim savunmasında beyan etmiş olduğu benzer biçimde mağdurun 18 yaşından ufak bulunduğunu bilmemektedir. Müvekkilim cemiyet içinde sevilen bir insandır. Bu kabahat ile muhatap olduğu için mağdurdur. Mağdurun vermiş olduğu beyanlar yalan beyandır… Müvekkilim görüntülerde yan tarafa geçtiğinde üstünde taşımakta olduğu silahı yoktur. Kamera kayıtlarına denk gelecek şekilde bir arbede ya da darp vakası söz mevzusu değildir… ”

Avukat ‘komplo’ dedi

Avukat savunmasında muhtarlık seçimleri öncesi siyasal bir komplo iddiasında da bulunmuş oldu ve “Yakın zamanda gerçekleşecek olan seçim öncesi müvekkilimin rakipleri tarafınca çocuklar kullanılarak hazırlanan bir komplo vardır” diye konuştu.

Sulh Ceza Hakimi, güçlü kabahat şüphesini gösteren somut delillerin varlığı ve suçun katalog suçlardan olması sebebiyle Muhtar İbrahim Arslan’ı ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ndan tutuklandı. Polise teslim edilen pantolondaki spermin araştırma sonucu gerçeği ortaya koyacak.

Muhtar İbrahim Arslan’ın sosyal medya paylaşımlarında AKP’nin sıkı bir destekçisi olduğu anlaşılıyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki muhtarlar toplantısında siyasilerle çektirmiş olduğu fotoğrafları da Twitter hesabında paylaşmış. İbrahim Arslan, aynı zamanda Bağcılar Samsunlular Platformu Başkanı.

"Timur Soykan: AK Partili muhtardan çocuğa istismar" haberi, 17 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. 17 Mart 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Timur Soykan: AK Partili muhtardan çocuğa istismar haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Timur Soykan: AK Partili muhtardan çocuğa istismar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  2. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  3. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  4. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  5. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
  6. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  7. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  8. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  9. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  10. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  11. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  12. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  13. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  14. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  15. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
  16. 10:20 İspanyol basını: Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasına hukuki engel
  17. 10:07 Orkun Kökçü, Beşiktaş Teklifini Geri Çevirerek Avrupa Macerasına Devam Ediyor
  18. 10:01 Japonya'da Sağlık Skandalı: Kobayashi Pharmaceutical Co.'nun Ürünü Ölümlere Neden Oluyor
  19. 09:57 2024 Ramazan Bayramı Öncesi Bayram Şekeri Fiyatlarında Yüzde 50 Artış: Pazarı Nasıl Etkiliyor?
  20. 09:56 Özgür Özel: 11 büyükşehire 3, 4, 5 büyükşehir eklememiz mümkün
Türkiye Haberleri