Tinder’dan tanıştığı kadını öldürdü: Duruşmada intihar etmeye kalktı

Tinder’dan tanıştığı kadını öldürdü: Duruşmada intihar etmeye kalktı

Tinder’dan tanıştığı kadını öldürdü: Duruşma... ABD Nebraska'da Tinder'dan tanıştığı Sydney Loofe isimli kadını öldürdüğü ve parçaladığı öğrenilen şüpheli, duruşma esnasında...

ABD Nebraska'da Tinder'dan tanıştığı Sydney Loofe isimli kadını öldürdüğü ve parçaladığı öğrenilen şüpheli, duruşma esnasında elinde bulundurduğu bıçak benzeri keskin bir cisimle kendi boğazını keserek intihar girişiminde bulundu.

24 yaşındaki kadını öldürmekle suçlanan Aubrey Trail, duruşması esnasında "Bailey (Kız arkadaşı Bailey Boswell) masum ve hepinizi lanetliyorum" diyerek boğazını kesti.

Trail'in 25 yaşındaki kız arkadaşı Bailey Boswell de öldürülen kadının cesedini parçalamaktan yargılanıyor. Trail, ilk günden bu yana kız arkadaşı Bailey Boswell'ın suç ortağı olmadığını ve olaya karışmadığını ileri sürüyordu. Kanlar içinde yere yığılan ve bilincini kaybeden Trial, görevliler tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yerel medyaya göre daha önce iki kalp krizi geçirmişti ve felç olmasının ardından da duruşmalara tekerlekli sandalyeyle katılıyordu.

DURUŞMAYA DEVAM EDİLECEK

Ancak Trail’in mahkemeye atanan savunma avukatlarından biri tarafından yapılan açıklamada ise, Trial'ın akşam saatlerinde hastaneden taburcu edileceğini ve duruşmalarda hazır bulunmaya devam edeceği belirtildi.

KELEPÇELİ TUTULACAK

Saline Bölge Mahkemesi Yargıcı Vicky Johnson ise, Trail'in 'ortada olan nedenlerden ötürü' duruşmalara kelepçeli bir şekilde devam edeceğini açıkladı.

ÖLDÜRÜLEN KADININ CESEDİ ÇÖP POŞETİNDE BULUNMUŞTU

19 gün boyunca haber alınamayan Sydney'in parçalanmış vücudu Nebraska'nın taşra bölgesindeki bir çukur içinde çöp poşeti içinde bulunmuştu.

Trail ile Boswell, birinci derece cinayetin yanı sıra aynı zamanda 'insan iskeletinin yanlış bir şekilde imha edilmesinden' de yargılanıyor. Çift, 24 yaşındaki Kadını 2017'nin Kasım ayında öldürmüştü.

Yetkililerin edindiği bilgilere göre, 'cinsel bir fantazi' için kadınla buluşan çift, kendilerine yöneltilen cinayet iddialarını reddetti.

Öte yandan çift, tutuklanmadan önce 'Hikayenin bizim tarafı' başlığıyla yayınladıkları videoda "Herhangi bir şeyi savunmaya ya da sizi bir şeye inandırmaya çalışmıyoruz. Yalnızca, herkes gibi biz de kendi tarafımızda yaşadıklarımızı anlatmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ortaya çıkan kamera görüntülerinde ise, Boswell ile Trail'in cesedin parçalanmasına kullanıldığı düşünülen eşyaları Lincoln'deki bir depodan alırken görüntülenmişti.

'UÇ NOKTAYA GİTMESİ GEREKMİYORDU'

Trail, ortaya çıkan kanıtlar üzerine ise ifadesini değiştirerek kadını 'yanlışlıkla' boğduğunu açıklamıştı ve "Uç noktalara gitmesi gerekmiyordu" ifadelerini kullandı.

Trail ayrıca kendisinin Loofe'u boğduğu esnada kız arkadaşı Boswell'in yan odada kendinden geçmiş bir şekilde uyuduğunu iddia etti.

Ancak mahkeme, Boswell'in cesedin parçalanması ve yok edilmesine yardım ettiğini belgelemeyi başardı. Yargılanmasına devam edilen çiftin karşılaşacağı ceza ise müebbet hapis veya idam cezası olacak. Mahkemenin nihai kararını ise iki hafta içerisinde vereceği öğrenildi.

"Tinder’dan tanıştığı kadını öldürdü: Duruşmada intihar etmeye kalktı" haberi, 26 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Dünya kategorisi altında bulunan Tinder’dan tanıştığı kadını öldürdü: Duruşmada intihar etmeye kalktı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tinder’dan tanıştığı kadını öldürdü: Duruşmada intihar etmeye kalktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  2. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  3. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  4. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  5. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  6. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  7. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
  8. 20:58 Kendini En Çok Beğenen 3 Burç Belli Oldu! İşte En Kibirli Burçlar!
  9. 20:57 UAD, İsrail'e karşı açılan soykırım davasında yeni önlemler aldı
  10. 20:52 ABD: "İsrail'in Refah'a saldırmasını görüşmeler olmadan beklemiyoruz"
  11. 20:52 Erbakan AKP'ye 3 koşul sundu: "Yapılırsa seçimlerden çekilmeye hazırız"
  12. 20:52 Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştiriler: "Parti İhanete Uğradı"
  13. 20:51 İmamoğlu, Erdoğan'a yönelik "haddini bilecek" diyerek seslendi: "O iş bitti kardeş"
  14. 20:48 Moskova'daki Crocus City Hall'da Gerçekleşen Terör Saldırısı İçin ABD Rusya'yı Uyardığını Belirtti!
  15. 20:46 Birleşmiş Milletler: "Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı."
  16. 20:41 Edirne'de Jandarma Operasyonu: FETÖ ve PKK-KCK Üyeleri Yakalandı
  17. 20:22 ABD, IŞİD saldırısından önce Rusya'ya uyarı gönderdi
  18. 20:22 İpek Kıraç, bir haftada elde ettiği 174 milyon dolarlık gelirle Türkiye'nin en zengin kadını oldu
  19. 20:22 Altın sahiplerini endişelendiren uyarı: 200 lira düşüş yolda!
  20. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
Dünya Haberleri