TMSF'den 9 lüks araç ihalesi

TMSF'den 9 lüks araç ihalesi

Toplam muhammen bedeli 12 milyon 640 bin TL'yi bulan 9 araç için yarın ihale gerçekleştirilecek.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), aralarında Bentley, Porsche ve Mercedes gibi markaların bulunduğu 9 lüks araç için yarın ihale gerçekleştirecek.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, Fon, Bentley, Porsche ve Mercedes gibi markaların da aralarında yer aldığı 9 araç için satış ihalesi düzenleyecek.

Toplam muhammen bedeli 12 milyon 640 bin TL'yi bulan araçlar için TMSF'nin İstanbul'daki binasında yarın gerçekleştirilecek ihalenin ayrıntılarına Fon'un internet sitesinden ulaşılabilecek.

"TMSF'den 9 lüks araç ihalesi" haberi, 30 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 30 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan TMSF'den 9 lüks araç ihalesi haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. TMSF'den 9 lüks araç ihalesi 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 23 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:AA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:57 Türkiye'de de Satışı Yapılıyordu: Dünyaca Ünlü Moda Markası İflas Etti!
  2. 00:56 SGK'dan Yeni Düzenleme: Birinci Basamak Muayeneleri Artık Ücretsiz
  3. 00:46 Fatih Altaylı'nın anketi gündeme bomba gibi düştü! Yavaş, İmamoğlu'nu geçti, Erdoğan geride kaldı!
  4. 00:46 Gelecek Partisi'nden Ayrılan Serap Yazıcı Özbudun'a Yavuz Değirmenci'den Tepki
  5. 00:43 Özel'den 'sahte diploma' tepkisi: "Beş dava bir diploma onları kurtarmaz"
  6. 00:30 İmamoğlu’nun diploması hakkında CHP'den açıklama! 'YÖK'ün diploma iptal etme yetkisi yok'
  7. 00:29 Yılmaz: "Kişi başına düşen milli gelirimiz 15 bin doların üzerine çıktı"
  8. 00:29 Resmî Gazete'de bugün: 23 Şubat 2025 Resmî Gazete kararları
  9. 00:29 Saymaz'dan flaş iddia! "Mesut Özil ve Sinan Akçıl'ın AKP'nin yeni MYK'ye girmesi bekleniyor"
  10. 00:29 Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, transfer harcamalarında dünya devlerini geride bıraktı
  11. 23:41 Yataklardaki sarı lekeler artık sorun olmuyor! Hızla yok eden 5 etkili yöntem!
  12. 23:41 İmamoğlu'nun diplomasını YÖK iptal edebilir mi? Böyle bir yetkisi var mı?
  13. 23:31 İmamoğlu’ndan emekli ve öğrenciye dev kıyak! Talimat verildi yeni fiyata geçildi: Sadece 45 TL!
  14. 23:31 İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmiş olduğu iddiasına CHP'den yalanlama: "Böyle bir yetkisi yok"
  15. 23:27 İmamoğlu'na 'cezaevi' tehdidi! Akit yazarı skandal yazıyı paylaştı: "Cezaevinde mi olacaksın?"
  16. 17:45 Bakırhan'dan açıklama: "Öcalan bir yol haritası hazırlıyor"
  17. 17:15 Şehit Mustafa Uslu, Çorum'da Son Yolculuğuna Uğurlandı!
  18. 17:10 Yarasalar arasında yeni bir koronavirüs keşfedildi!
  19. 17:10 Gelecek Partisi'nden iktidara sert açıklama: Bir vekil daha AKP'ye katılıyor!
  20. 17:10 ABD tarihinin en büyük düşüşü: Anketlerde Trump’a olan destek hızla azaldı