Tolga Ağar'ın eski sözleri yeniden gündemde

Tolga Ağar'ın eski sözleri yeniden gündemde

Tolga Ağar'ın eski sözleri yeniden gündemde Organize suç örgütü liderinin hakkında tecavüz, cinayet ve uyuşturucu iddialarında bulunduğu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ın eski konuşmaları gündemde.

Mehmet Ağar, yeniden ülke gündeminde. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları üzerine yeniden gündeme gelen Ağar, bu kez sadece yaptığı iddia edilen olaylarla değil oğluyla da gündeme oturdu.

Sedat Peker, Mehmet Ağar'ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ile ilgili ciddi iddiaları gündeme getirdi.

Birinci iddia: Beykoz konaklarında silah ateşleme

O iddialardan ilki, Beykoz konaklarında geçiyor. Peker'in iddiasına göre Tolga Ağar, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün evine kız arkadaşıyla birlikte gitti. Burada kokain kullandığı öne sürülen Ağar, kız arkadaşının "Nusret Gökçe beni rahatsız ediyor" demesi üzerine Nusret'i aradı. Nusret küfürle karşılık verince ateş etmeye başladı. Bunun üzerine silah sesleri ihbar edildi ve polis ekipleri eve geldi. Eve gelen polisler arasında birçok üst düzey emniyet amiri de bulunuyordu. Bu esnada eve Mehmet Ağar ile Sezgin Baran Korkmaz geldi. Sedat Peker, Ağar'ın burada polislere baskı yaptığını ve suçu Emir Sarıgül'ün şoförü Selim Taşdemir'e yıktıklarını öne sürdü.

İkinci iddia: Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümü

İkinci iddia ise daha ağır. Elazığ'da 2 sene önce ölü bulunan Kazakistanlı gazeteci Yeldana Kaharman'ın şüpheli ölümüyle ilgili. Gazeteci Sedat Sur, Kaharman'ın ölümüyle ilgili yaptığı haberde Tolga Ağar iddiasını gündeme getirmişti. İddiaya göre Tolga Ağar, Yeldana Kaharman'a cinsel saldırıda bulundu ve daha sonra öldürdü. Habere kısa sürede yayın yasağı geldi. Dosyanın akıbeti ise belirsiz kaldı. Sedat Peker, bu iddiayı çektiği videolarda yeniden gündeme getirdi. Bunun üzerine önce Jandarma Genel Komutanlığı "Yeldana Kaharman jandarmaya gelerek şikayetçi olmamıştır" dedi ve Peker'i yalanladı. Bu açıklamadan saatler sonra Togla Ağar bir açıklama yaptı. Açıklama metnini 2 kez revize etti. Ağar'ın açıklamasıyla birlikte kamuoyu Yeldana Kaharman dosyasının 2019 yılının ekim ayında kapatıldığını öğrendi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ise Tolga Ağar'dan bir gün sonra açıklama yaptı ve dosyanın kapatıldığını, Yeldana Kaharman'ın ölümünün intihar olduğunun tespit edildiğini öne sürdü. Ne var ki; gazeteci Baransel Ağca sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yaptı ve Yeldana Kaharman'ın 'çelişkili' olduğunu iddia ettiği otopsi raporunu yayımladı.

Tolga Ağar'ın eski konuşması yeniden gündemde

Bütün bu iddialar tartışılırken, Tolga Ağar'ın geçmişte yaptığı açıklamalar da gündeme geliyor. Bu açıklamalardan biri, o dönem gündeme oturmuştu. Ağar, Malatya'daki gençlik buluşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aralarında geçen bir 'bıyık' diyalogunu anlattı. Ağar'ın bu esnada kurduğu "Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor" ifadeleri dikkat çekmişti. O diyalogu anlatırken Ağar, "Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ'a geldi. Miting için ayakta bekliyoruz, protokol dizildi, tek tek tokalaştı, sıra bana geldi, şöyle yüzüme baktı gülüyor, ben niye gülüyor dedim tam o sıra, ‘Evladım senin bıyıklar uzamıyor mu?’ dedi. Ben de, ‘Efendim uzar dedim’ yanağımı okşadı" ifadelerini kullanmıştı.

 

"Tolga Ağar'ın eski sözleri yeniden gündemde" haberi, 09 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 14 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Son Dakika kategorisi altında bulunan Tolga Ağar'ın eski sözleri yeniden gündemde haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tolga Ağar'ın eski sözleri yeniden gündemde 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Haberleri