Törenden sıkılan maymun, Fatma Şahin'den mikrofonu alıp yere attı

Törenden sıkılan maymun, Fatma Şahin'den mikrofonu alıp yere attı

Törenden sıkılan maymun, Fatma Şahin'den mik... Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde oluşturulan "şempanze adası"nın açılışına katıldı.

Maymunlarla arası bir türlü düzelemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir kez daha saldırıya uğradı. Bir maymun Şahin'e taş fırlatırken; başka bir maymun mikrofonunu atarak kolunu ısırmaya çalıştı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde oluşturulan "şempanze adası"nın açılışına katıldı. Şahin burada bir maymunun taşlı saldırısına uğradı. Bir başka maymun Şahin'in elindeki mikrofonu alarak kolunu ısırmaya çalıştı. Bakıcısının kucağından Fatma Şahin'in kucağına giden maymuna tıbbi maske de takılmak istendi. Şahin'in kucağında bulunan şempanzeye bakıcılarının yardımıyla maske takıldı. Ancak maymun maskeyi çıkararak yere attı.

MİKROFONU YERE ATTI

Şahin, konuşmasını tamamladıktan sonra, "Can bir selam ver" diyerek, mikrofonu yanındaki şempanzeye uzattı. Öfkeli maymun, eline aldığı mikrofonu bu kez ise yere attı. Yaşanan olay gülüşmelere neden oldu. Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, “Çok güzel bir bahçedeyiz ve çok özel bir gündeyiz 4 Ekim günündeyiz. Hayvanlarımızı korumamız lazım. Bütün evren bize emanet. Canlılar bize emanet. Çiçeği böceği bize emanet. Bu emanetlerin gereğini yapmamız için Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 4'üncü Gaziantep hayvanat bahçesindeyiz. Her hayvan sevildiğini hissetmek istiyor. Bütün emanetlere baktığımız zaman bu çalışmaları tamamlamamız gerekiyor. Bugün de şempanze adasını hep birlikte tamamladık ve açılışını yapacağız” dedi.

BU KEZ DE TAŞ ATTILAR

Gerçekleştirilen açılışın ardından ise şempanze adasını gezen Şahin şempanzelerin bulunduğu kafesin önünde büyük şok yaşadı. Kafesten maymunlara marul vermeye çalışan Fatma Şahin, hırçın bir şempanzenin taşlı saldırısına uğradı. Maymunun fırlattığı taş kafesin demir korkuluklarına çarpması ile dağıldı. Şahin, dağılan taşın parçalarından ise anlık refleksi ile kurtuldu.

MAYMUNLAR DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 2018 yılında yine Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne giden Şahin'i maymunlar tarafından yine sevilmemişti. Bir maymun Şahin'in kucağındaki kuzu ve tavşana doğru hamle yapmıştı. Şahin’in konuşmaya başlaması üzerine maymun, çevresindeki ses ve alkışlara aldırış etmeden uyumuştu.

"Törenden sıkılan maymun, Fatma Şahin'den mikrofonu alıp yere attı" haberi, 05 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 05 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Törenden sıkılan maymun, Fatma Şahin'den mikrofonu alıp yere attı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Törenden sıkılan maymun, Fatma Şahin'den mikrofonu alıp yere attı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  2. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  3. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  4. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  5. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  6. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  7. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  8. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  9. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  10. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  11. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  12. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  13. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
  14. 03:15 Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!
  15. 03:14 Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
  16. 03:13 Bu yöntemle yastıklarınız ilk günkü kadar beyaz olacak!
  17. 03:10 Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  18. 03:08 Karpuzun aşırı dozu: Aşırıya kaçarsanız böyle olur!
  19. 02:04 Lokanta ve kafelerdeki KDV artışı resmiyet kazandı
  20. 02:04 Sivrisinek ısırığı sonrası hemen sürün, iz veya kaşıntı kalmaz! İşte evde bulunan çözüm!
Gündem Haberleri