Trabzonspor - Hatayspor maçının ardından Teknik Direktör açıklaması!

Trabzonspor - Hatayspor maçının ardından Teknik Direktör açıklaması!

Trabzonspor - Hatayspor maçının ardından Tek... Süper Lig'in 25'inci haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Volkan Demirel açıklamalar da bulundu. Maçı değerlendirdi ve sonuçtan memnun olmadığını ifade etti! Maç değerlendirmesi!

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor taraftarının ne hissettiğini çok iyi bildiğini, bordo-mavililerin inatçı ve amansız olduğunu söyledi. Avcı, şunları söyledi: "Bugün başlayan 8 maçlık resmi müsabakanın sonuna Antalya maçıyla ulaştık. 8 maçlık bu ligde 4 maçı kaybettik. Bir haftada 3 tanesini kaybettik. İlk 13 oyuncumuzun ortalama 7-8'ini kaybettiğimiz bir dönemden geçtik. Afrika Uluslar Kupası, 5 oyuncu transferleri ve sakatlıklar dahil bu süreci daha sağlıklı atlatabilir miyiz? Galatasaray maçı dışında hiçbir maçı kaybetmeyebiliriz. Özellikle oyuncularımızın yavaş yavaş gelişiyle Beşiktaş maçıyla gelişen oyunu, gelişen oyunu her hafta sürdürmeye başladık. Belki bugün hayranlarımızı şok ettik. Trabzonluların ve taraftarların ne hissettiğini çok iyi bilen biriyim. Bu nedenle duyarlı insanların aradığı ve desteklediği pek çok konu vardır. Trabzonspor inatçıdır ve pes etmez. Bu bilgi iyi görünmenizi sağlayabilir ancak sonuç olarak bunu göstermeniz gerekir. Bu süreci yaşamanın geçiş döneminde doğal olarak inişleri ve çıkışları olacaktır. Özellikle ben geldiğimde o takım 8. ve 039. sıradaydı; yanlış hatırlamıyorsam. Şu anda 12 haftada 25 puan topladık. Ulaşılabilir hedef, bundan iki ay önce 3. ve 4. sırayı söylemiştik. "Türkiye Kupası'nda orada da ilk sekize gireceğimizi söylemiştik."

Takımın eksiklerine rağmen hep oyunda kaldıklarını söyleyen Abdullah Avcı, şöyle konuştu: "Her takım geçiş döneminde inişler ve çıkışlar yaşayabilir. Kişisel olarak birçok eksiklik yaşasak da her zaman yanındayız. 68 ve 105 ve 105 içerisinde kalacağımıza eminiz. Ve özellikle transfer sezonunda Trabzonspor'u çok hassas ve dikkatli düşündük ve başkan Ertuğrul Doğan ile iş birliği yaparak en iyi şekilde planlamaya başladık. Trabzonspor'a zarar vermeden, bugün transferler genelde zordur, o gün son milyon euronun kaybedildiği süreçte Trabzonspor'a zarar vermemeye çalıştık. Ayrıca çok farklı oyuncularla, marka oyuncularla tanıştık. Biz onlara yetişmek istedik, giderlerdi ama olmadı. Başkan, yönetim kurulu ve ben günde belki 7-8 kez telefonda bu konuyu konuştuk. Bugün Thomas adında, uyumu ve kariyeriyle takım üzerinde açıkça etkisi olan bir oyuncuyu görüyorsunuz. "Son günde gerçek bir değerin veya paranın olmadığı durumlardan kaçınmak için, 4 ay sonra da çok çalışarak, daha iyi bir ekip kurarak ve daha iyisini yaratarak hareketimize devam edeceğiz." dedi.

"ELEŞTİRİLER GELECEK"

Avcı, oyuncu Bardhi'yi performansından dolayı överek, şunları söyledi: "Tabii ki eleştiriler olacak. Yüzde 100 katılıyorum. Bardhi Avrupa'dan transfer almasına rağmen takıma yardımcı olmak istiyordu. Zor zamanlar ve bugüne kadar performansı çok iyi, kendisine teşekkür etmek istiyorum, Hatayspor'un kilidini açmak istiyorum. Volkan Demirel, 6 Şubat'ta bu dönemi atlattı ve takımına sonuna kadar destek verdi. Belki bugün kendi şehrinde oynayamayacak, belki bir yere antrenman yapmaya gidecek, onlar gelecek. Lige çok renk kattılar ve ödül alacaklarını düşünüyorum. Bir eğitimci olarak da çok önemli bir çizgi çiziyor." dedi.

ONUACHU VE PEPE'NİN DURUMU SORULDUĞUNDA AVCI ŞU CEVABI VERDİ:

"Bugün Ercan'ı aradım ve mesaj atarak onları tebrik ettim. Ayrıca onuachu Nijerya'ya geri döner. Bunu da bilmeni istiyorum. Herkes bunu bekliyor; Onuachu ve Pepe geliyor, her şey yolunda. Bir ay boyunca oradaydılar ve çok az zaman aldı. Milli takımlarda çalıştığım için antrenman verilerinin çok düşük olduğunu biliyorum. Genellikle birlikte iyi gittiği için. Performans departmanı bizden Nijerya ve Fildişi Sahili'ndeki tüm oyuncuların ayrıntılarını istedi.  "Geldikleri anda sürecin ne kadar süreceğine, ne kadar fayda sağlayacağımıza, kaç dakika vereceğimize onlar geldikten sonra karar vereceğiz."

Abdullah Avcı, daha önce takımdan ihraç edilen ve af alan, bugün takımda yer alan Umut Bozok'la ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Onu buraya getirdim. iki yıl önce türkiye liginin en iyi golcüsü. Bazen futbolda inişler ve çıkışlar olabiliyor. Ben de bu süreçte Umut'a tekrar bilgi verdim. İnsanlar ayrılmak isteyebilir ama ben araların da doğru olması gerektiğini söyledim. Şu ana kadar herhangi bir transfer gerçekleşmedi. Onunla çok ciddi bir şekilde tanıştım ve sesimi biraz yükselttim. İyileştiğini ve bunun bir parçası olmak istediğini söyledi. Altyapının tüm çalışmalarını tüm öğretmenlerin kontrolünde yaptık ve oradan bilgi, veri aldık. O günden itibaren takıma ve arkadaşlarına yardım etmek istedi. Sonuçta o bu kulübün oyuncusu. Maaşını kulüpten alıyor. Bu sancılı süreçten mutlaka faydalanmalıyız. "Taraftarların onu destekleyeceğini düşünüyorum" diye yanıtladı.

 

DEMİREL: BU KADAR KÖTÜ KORKUDUĞUMUZ BİR MAÇ HATIRLAMIYORUM

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kötü oynadıklarını belirterek, şunları söyledi: "Trabzonspor ve takımını bu sezon 2-0'lık iyi bir maç çıkardığı için tebrik ediyorum. Sezonun bazı yerlerinde kötü bazı yerlerinde iyi oynadık ama sezonun tamamına bakarsak kendi adıma oynadığımız en kötü maç olduğunu söyleyebilirim. Aslında öğretmenlerimle bunu kendi aramızda konuştuk. Nedenleri beni çok rahatsız ediyor. Trabzonspor'la oynuyorsunuz, büyük bir camia. Trabzonspor stadı çok güzel, saha çok güzel. Her şey yolunda gitti ama takım olarak biraz zayıftık, istediğimizi yapamadık. İlk 45 dakika, oyuna girebilmemiz için ilk yarının mümkün olduğu kadar çabuk bitmesini istedim. Kendi vuruşlarım, geri dönüşler ve taç atışlarıyla elde ettiğim fırsatlarla, ilk yarının mümkün olduğu kadar çabuk bitmesini gerçekten istedim. İkinci yarı çıktığımızda devre arasında biraz daha konuştuk ama ikinci yarıda hiçbir şey değişmedi. Sonuç olarak taç atışından kafa vuruşuyla golü yedik. Futbolda olur böyle şeyler, elbette gol atılır, hatalar yapılır ama bu kadar odaklandığımız, bu kadar kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum. Belki Trabzonspor'un oyunu buna da izin vermedi. Onların haklarını da inkar etmemeliyiz. Tebrik etmek gerekiyor. Ama bize yakışıyor. "En iyi şekilde düşünüyor, sorununuzu inceliyor ve ona göre hareket ediyoruz." söz konusu

 

"Trabzonspor - Hatayspor maçının ardından Teknik Direktör açıklaması!" haberi, 12 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 12 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Trabzonspor - Hatayspor maçının ardından Teknik Direktör açıklaması! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trabzonspor - Hatayspor maçının ardından Teknik Direktör açıklaması! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 06:57 Sedat Peker'den Çarpıcı Açıklamalar: Sokağa Dökülmek Çok Yakın!
  2. 06:48 Şam'da Patlama Sesleri! İsrail'in Hava Saldırısı Düzenlediği İddia Ediliyor
  3. 06:44 Bağışıklık Sisteminin Nadir Yanıtı! Sürekli Hapşıran Kadın Başarıyla Tedavi Edildi
  4. 06:32 Tezkere Onaylandı: Türk Askerinin Lübnan’daki Görevi Bir Yıl Daha Uzatıldı
  5. 01:17 Çağla Şıkel'in spor yaşamı sona erdi! İşte sebebi
  6. 01:17 Bu restoranlardan birine gittiyseniz eşek eti yemiş olabilirsiniz! Bakanlık duyurdu
  7. 00:58 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası Özgür Özel'le telefonda görüştü
  8. 00:58 Uzmanlar uyarıyor: Okullarda hızla yayılıyor, dikkat!
  9. 00:45 Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası sona erdi
  10. 00:45 Peker TUSAŞ Saldırısının Ardından Konuştu: 'Vatandaşların Sokağa Dökülmesi Uzun Sürmeyecek!'
  11. 00:44 İstanbul'da Bomba İhbarı! 380 Yolcu Tahliye Edildi!
  12. 00:44 Büyük fırın zinciri iflas tehlikesiyle karşı karşıya! Şubelerini kapatma kararı aldı
  13. 00:43 İflas eden Tupperware'in yeni sahibi belirlenmiş oldu
  14. 00:39 24 Ekim okullar tatil mi? Ankara'da 24 Ekim'de okullar kapalı mı?
  15. 00:37 150 Senelik dev firma iflas bayrağını çekti!
  16. 00:32 TUSAŞ saldırısında şehit olanların isimleri açıklandı!
  17. 00:30 Teröristlerin Saldırı Öncesi Görüntüleri Ortaya Çıktı! Dikkat Çekmemek İçin El Ele Gezmişler
  18. 00:19 Ankara'da TUSAŞ'taki Terör Saldırısı Sonrası Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri İptal Edildi!
  19. 00:18 TSK, Suriye ve Irak'taki PKK Hedeflerine Hava Taarruzuna Geçti!
  20. 00:03 Terör Saldırısında Yürek Dağlayan Detay: Şehit Başmühendis Çiçek Almak İçin Nizamiyeye İnmişti!
Spor Haberleri