Trabzonspor taraftarı, fan token etkileşimiyle Roma ve Atletico Madrid'i geride bıraktı

Trabzonspor taraftarı, fan token etkileşimiyle Roma ve Atletico Madrid'i geride bıraktı

Trabzonspor taraftarı, fan token etkileşimiy... Fan tokenlar, değişen ve dijitalleşen dünyanın kulüpler ve o kulüplere destek veren taraftarları arasında dijital köprüler vazifesini gören dijital varlıklar.

Socios.com Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Sema Tuğçe Dikici, dünya genelinde 100'den farklı ülkeden Socios.com uygulamasını indirerek Trabzonspor'a bağlılıklarını göstermek için kulübün resmi fan tokeni "$TRA Fan Token" alan bordo-mavili taraftarların, takımları ile olan etkileşimlerinde Roma ve Atletico Madrid gibi kulüpleri geride bıraktığını söyledi.

Dikici, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Premier Lig'den La Liga'ya, NBA'den Formula 1'e, İtalya Futbol Federasyonundan UEFA'ya kadar 25 farklı ülkeden 130'ya yakın global iş ortağı bulunan taraftar etkileşim platformu Socios.com ekosisteminde, Trabzonspor taraftarlarının farkını konuşturduğunu belirtti.

Dünya genelinde 100'den farklı ülkeden Socios.com uygulamasını indirerek Trabzonspor'a bağlılıklarını göstermek için kulübün resmi fan tokenı "$TRA Fan Token" alan bordo-mavili taraftarların, takımları ile olan etkileşimlerinde Roma ve Atletico Madrid gibi kulüpleri geride bıraktığını vurgulayan Dikici, "$TRA Fan Token, dünyanın dört bir yanındaki Trabzonspor taraftarları ve sempatizanları tarafından ilgi gördü. Japonya'dan Arjantin'e, Nijerya'dan çok sayıda Avrupa ülkesine kadar on binlerce taraftar Socios.com uygulamasında, 'Bize her yer Trabzon' diyerek $TRA Fan Token sahibi oldu." ifadelerini kullandı.

Dikici, Trabzonspor Kulübü ile iş birliklerinin 2020 yılında başladığını anımsatarak, $TRA Fan Token alarak kulüplerine her zamankinden daha yakın olmak isteyen taraftarların, kulübün bazı kararlarında söz sahibi olmasını sağladıklarını vurguladı.

Trabzonspor takım otobüsünden TS Club'ta satılacak tişörtlerin tasarımına, futbolcuların sahaya çıkış şarkısından gol sonrası çalınacak müziğe, bilet fiyatlarından ayın/yılın oyuncusu oylamalarına kadar farklı farklı oylamalarda taraftarlara, "taraftardan fazlası ol" mesajını verdiklerinin altını çizen Dikici, şu değerlendirmede bulundu:

"Fan tokenlar, değişen ve dijitalleşen dünyanın kulüpler ve o kulüplere destek veren taraftarları arasında dijital köprüler vazifesini gören dijital varlıklar. Dijital para ya da yatırım amacı değiller. Trabzonspor Kulübünden de aldığımız destekle biz oyunun tam merkezine taraftarları koyduk ve onlara kulüp ile alakalı farklı farklı konularda söz hakkı vermek, bunları da yaparken para ile satın alamayacakları unutulmaz deneyimleri yaşatmak istedik. Trabzonspor Kulübü, yöneticilerinden profesyonellerine kadar değişen dünyanın dinamiklerine inanan vizyoner insanlar. Bu da bizim iş ortaklığımızın yaratıcılığına ve gelecek vadeden projelerine katma değer sağlıyor. İlerleyen günlerde taraftarlara çok güzel deneyimler ve sürprizler sunmaya devam edeceğiz."

Dikici, gazetecilerin, fan tokenlar ve blockchain dünyası hakkındaki sorularını da yanıtladı.

Öte yandan, taraftarlar ve futbolcuların omuz omuza Socios.com uygulamasında, $TRA sahibi Trabzonsporluların tasarımını, futbolcuların ise sloganını belirlediği özel atkıların ise Trabzonspor-VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesinde tribünlere dağıtıldığını bildirildi.

"Trabzonspor taraftarı, fan token etkileşimiyle Roma ve Atletico Madrid'i geride bıraktı" haberi, 16 Nisan 2022 tarihinde yazılmıştır. 16 Nisan 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Trabzonspor taraftarı, fan token etkileşimiyle Roma ve Atletico Madrid'i geride bıraktı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Trabzonspor taraftarı, fan token etkileşimiyle Roma ve Atletico Madrid'i geride bıraktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:AA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:11 Merkez Bankası'nın rezervleri 126,3 milyar dolara geriledi
  2. 15:11 Turistlere izinsiz ev kiralamak artık daha ciddi bir ceza getiriyor!
  3. 15:11 Dolar ve euro'da yükseliş: Volatilite ve Fed etkisiyle devam ediyor
  4. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  5. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  6. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  7. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  8. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  9. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  10. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  11. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  12. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  13. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  14. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  15. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  16. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  17. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  18. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  19. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  20. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
Spor Haberleri