Tuğba Özay Survivor'a veda etti

Tuğba Özay Survivor'a veda etti

Tuğba Özay Survivor'a veda etti Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Heyecan dolu eleme gecesinin ardından adaya veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.Survivor'da elenen isim Tuğba Özay oldu. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar.Survivor'da...

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Heyecan dolu eleme gecesinin ardından adaya veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.Survivor'da elenen isim Tuğba Özay oldu. İşte Survivor eleme gecesinde yaşananlar.

Survivor'da kimin elendiği günlerdir merakla bekleniyordu. Nefes kesen bir bölümün ardındanelenen isim belli oldu. Survivor'da elemeye bu hafta 4 isim kalmıştı. Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih arasından  en az oyu alan Tuğba Özay Survivor'a veda etti.

ACUN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Yarışmada 58 kiloya düştüğünü söyleyen Tuğba Özay, ilk kez bu kiloyu yakaladığı için Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?
Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlülerde eleme heyacanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Atakan bir arkadaşının ismini söylemişti

Semih, Yattara’nın ismini yazarken Nagihan Yunus’un adını yazdı. Yattara kimi yazdığını göstermedi.Atakan ve Ezgi Tuğba’nın ismini söyledi. Tuğba, Ezgi’nin adını yazdı. Yunus, Semih’in ismini söyledi.

Yapılan oylama sonunda Tuğba elemeye kalan isim oldu. Ünlüler takımında elemeye kalan son ismi bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan söyledi. Atakan eleme için Semih’i söyledi.

Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı.Ve böylece Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih elemeye kaldı.

SURVİVOR'DA İŞLER KARIŞTI!
Survivor 2016’da Atakan’ın Semih Öztürk’ün ismini eleme için söylemesiyle Semih’in stratejisi de değişti.Survivor’da Ünlüler kaybedilen dokunulmazlık yarışmasından sonra Konsey’de Tuğba Özay’ın ismi çıkmış ve son olarak da bireysel dokunulmazlık yarışmasının kazanan Atakan, Semih’in ismini söylemişti.

Semih, Atakan’ın ismini söylemesi üzerine hodri meydan dedi! Semih, Atakan’ın tavrını öğrendiğini ve artık buna göre hareket edeceğini açıkladı. Atakan’ın Semih’i söyleyerek Gizem Kerimoğlu’na gidecek oyları düşmesine sebep olacağı düşünülüyor. Semih’in bundan sonra Atakan’ın adadan göndermek istemediği Ezgi’yi göndermeye çalışması bekleniyor.

SURVİVOR'A 3 ADAM DAMGASI
3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler Survivor adasına gitti yarışmacıları taklit etti. 3 Adam, Survivor birleşme partisi için sezonda damga vuracak bir skeç hazırladı. Acun Ilıcalı birleşme partisinde yayınlanacak skecin bir bölümünü ada konseyinde yayınladı. Survivor 2016’nın birleşme partisi 1 Mayıs Pazar akşamı ekranlarda olacak.

SURVİVOR'DA BİRLEŞME PARTİSİ DEĞİŞİKLİĞİ
TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. Ayrıca 3 Adam’ın Survivor adasında çektiği skeçlerde hafta sonu ekrana gelecek.

[571fae0118c77458f0abec48]

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?
“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik''

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak''

"Tuğba Özay Survivor'a veda etti" haberi, 27 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 27 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Tuğba Özay Survivor'a veda etti haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tuğba Özay Survivor'a veda etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  2. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  3. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  4. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  5. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  6. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  7. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  8. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  9. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  10. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  11. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  12. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  13. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  14. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  15. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  16. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  17. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  18. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  19. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  20. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
Otomotiv Haberleri