Tuğba Özay’dan Polat ailesine: “Nedir bu toplumun gözüne para sokmak ve görgüsüzlük”

Tuğba Özay’dan Polat ailesine: “Nedir bu toplumun gözüne para sokmak ve görgüsüzlük”

Tuğba Özay’dan Polat ailesine: “Nedir bu top... "Hadi parayı kazandın, nedir bu toplumun gözüne parayı sokmak, görgüsüzlük? Toplumda bu kadar uçurumlar yaşanırken sen kalkıp da bazı şeyleri şımarık bir şekilde gösteremezsin. Umarım ders alınır"

Ünlü manken ve oyuncu Tuğba Özay, Engin-Dilan Polat çiftinin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ilgili olarak, "Hadi parayı kazandın, nedir bu toplumun gözüne parayı sokmak, görgüsüzlük? Toplumda bu kadar uçurumlar yaşanırken sen kalkıp da bazı şeyleri şımarık bir şekilde gösteremezsin. Umarım ders alınır" dedi.

Tuğba Özay, İsrail'in Filistin halkına uyguladığı aşırı güç ve savaşın da bitmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye gündemini meşgul eden haksız kazanç ve kara para aklama davası ile karşı karşıya kalan Engin Polat ile eşi Dilan Polat'ın sosyal medya paylaşımlarına da değinen Özay, sert açıklamalar yaptı.

"Nedir bu toplumun gözüne para sokmak ve görgüsüzlük"

Sosyal medyada paylaşılan para ve lüks görüntülerin toplumu özendirdiğini dile getiren Tuğba Özay, "Türkiye'de bir kara para aklama konusu gündemde. Para bir şekilde kazanılır da insan kazanmaya çalışın. Hadi parayı kazandın, nedir bu toplumun gözüne parayı sokmak, görgüsüzlük nedir? Herkesin parası olsun, mutlu olsun da para harcamasını bilene yakışır. Toplumda bu kadar uçurumlar yaşanırken sen kalkıp da bazı şeyleri şımarık bir şekilde gösteremezsin. Yarım yapıyorlarmış. Herkes yardım yapıyor. Kimin ne yaptığını bilemezsiniz. Bir de dini alet ediyorlar. Bu yüzyılda artık böyle görüntüler görmek istemiyorum. Sosyal medya doğru kullanıldığında harika bir platform ama birçok zamanda fosseptik çukuruna döndü. Sosyal medyada bu konularla ilgili denetim de gelmesi lazım. Çünkü insanları özendiriyorlar. Orası bir illüzyon, gerçek hayat değil. Siz bu kadar anlı şanlı hayatınızı gösterirken size özenen binlerce insan olabiliyor. Herkes iyi olsun ama "haksız kazanç" olmaz. Olursa da işte ondan sonra böyle tepetaklak olursunuz. Geçmiş olsun, umarım ders alınır. Yine de empati yeteneğini kullanıyorum, bu da çok iyi bir ders olur onlara ve onlar gibi olanlara" diye konuştu.

"Satılık Yürekler adlı şarkın tam da bu olayların peşine yayınlanacak"

Sözlerini daha önceden yazdığı şarkısının haksız kazanç, görgüsüzlük üzerine olduğuna da dikkat çeken Tuğba Özay, "Tam da bu gündemin üzerine "Satılık Yürekler" adlı bir şarkı yazmıştım. Geçen yıl çıkaracağım klipi ertelemek zorunda kalmıştım. Geçen günlerde de bu şarkının klibini çektik. Şarkı gündemle çok güzel denk geldi. Şarkıyı dinleyince de benim bu konularla ilgili düşüncemi daha iyi anlayacaksınız. Herkes kendisinden bir şey bulacak, herkes kendisini sorgulayacak. Sorgulamamız gereken de dönemlerdeyiz" şeklinde konuştu.

Klipte kahveye altın tozu detayı ile Dilan Polat'a gönderme var

Dilan Polat, bir televizyon programında kendisine gelen kahveyi içmemiş, kahveye altın tozu dökerek içmişti. Lüks yaşantısı ve haklarında açılan soruşturma ile gündeme düşen Engin-Dilan Polat'a Satılık Yürekler şarkısının klipinde de kahvesine altın tozu dökerek göndermede bulunan Tuğba Özay, şarkının sözlerinin de para ve görgüsüzlükle alakalı olduğunu ifade etti.

Özay, baba memleketi Samsun'da kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının istediğini kırmadı.

20231104aw069074-1.jpg

"Tuğba Özay’dan Polat ailesine: “Nedir bu toplumun gözüne para sokmak ve görgüsüzlük”" haberi, 04 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 04 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Tuğba Özay’dan Polat ailesine: “Nedir bu toplumun gözüne para sokmak ve görgüsüzlük” haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Tuğba Özay’dan Polat ailesine: “Nedir bu toplumun gözüne para sokmak ve görgüsüzlük” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  2. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  3. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  4. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  5. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  6. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  7. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  8. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  9. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  10. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  11. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  12. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  13. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  14. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  15. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  16. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  17. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  18. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  19. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  20. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Magazin Haberleri