Kavga yeniden alevledi: Türkeş’in oğluna MHP'den sert ‘ihanet’ yanıtı

Kavga yeniden alevledi: Türkeş’in oğluna MHP'den sert ‘ihanet’ yanıtı

Kavga yeniden alevledi: Türkeş’in oğluna MHP... “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in diğer oğlu Ahmet Kutalmış ise siyasete AKP’de başladı, en son yerel seçim çalışmasını ise CHP için yaptı.

“Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in diğer oğlu Ahmet Kutalmış ise siyasete AKP’de başladı, en son yerel seçim çalışmasını ise CHP için yaptı. MHP’nin vefa adına yaptığı hiçbir davete dönüp bakmadı.

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş’in MHP Genel Merkezi’nde Alparslan Türkeş’e ihanet ve hakaret edenler olduğu yönündeki mesajının ardından MHP’den sert bir yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı ve MHP’nin yayın organı Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, bugünkü yazısında “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in milyonlarca evladı vardır. MHP de Başbuğ Türkeş’in milyonlarca evladına bıraktığı en büyük miraslardan birisidir. En acı olan da seçimlerde PKK’nın büyük partisi haline gelen CHP’nin başarısı için çalışmış, CHP’nin adaylarını destekleyip, ona oy vermiş olan Ahmet Kutalmış’ın, MHP’yi Başbuğ Türkeş’e ihanetle suçlamasıdır” ifadelerini kullandı.

 “TERBİYESİZLİK YAPIYOR”

Yıldıray Çiçek, şunları yazdı:

“Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in diğer oğlu Ahmet Kutalmış ise siyasete AKP’de başladı, en son yerel seçim çalışmasını ise CHP için yaptı. MHP’nin vefa adına yaptığı hiçbir davete dönüp bakmadı.

Şimdi böyle birisi çıkmış Babalar Günü’nde ‘Senin gücünle babalık yapıp, kendini baba sananlar var. Sana ihanet ve hakaret edenleri, MHP genel merkezinde oturtanlar var. Senin sayende hüküm giyip utanmadan bize meydan okuyanlar var. Merak etme babaların babası. Ardında korkunç bir intikam alacaklar var’ mesajını paylaşarak hem vefasızlık yapıyor, hem terbiyesizlik yapıyor, hem de tehdit ediyor. Ahmet Kutalmış’ın utanması olsa, gerçekten kendisi adına utanılacak mesaj olmuştur bu…”

“AHMET KUTALMIŞ’IN UTANMASI YOKTUR”

"MHP ne yapmıştır da Başbuğ Türkeş’e ihanet etmiştir?” diye soran Çiçek şöyle devam etti:

“MHP, AKP ile Cumhur İttifakı kurduğu için mi ihanet etmiştir? Konu eğer AKP ile yan yana gelmek ise kendisine çok şey hatırlatır ve utanmasını bekleriz. Ama sözlerinden anlaşılacağı üzere Ahmet Kutalmış’ın utanması yoktur.

Ahmet Kutalmış, AKP’den ne zaman milletvekili olmuştur? O tarihler AKP ve MHP’nin birbirine çok sert eleştiriler yaptığı günlerdi. AKP’nin Habur’u, Oslo’yu gerçekleştirdiği, PKK açılımı yaptığı ve MHP’nin tüm bunlara şiddetle karşı çıktığı günlerde, Ahmet Kutalmış buna rağmen AKP’den milletvekili olmuştu. Ahmet Kutalmış’ın bugün ihanetten falan bahsettiğine bakmayın, MHP hangi noktada ise o tam tersini yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmiştir.”

NE OLMUŞTU

Kutalmış Türkeş, Babalar Günü’nde sosyal medyada şu mesajı paylaşmıştı:

“Senin gücünle babalık yapıp, kendini baba sananlar var! Sana ihanet ve hakaret edenleri, MHP Genel Merkezinde oturtanlar var! Senin sayende hüküm sürüp, utanmadan bize meydan okuyanlar var! Merak etme babaların babası; ardında korkunç bir intikam alacaklar var!”

"Kavga yeniden alevledi: Türkeş’in oğluna MHP'den sert ‘ihanet’ yanıtı" haberi, 24 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Kavga yeniden alevledi: Türkeş’in oğluna MHP'den sert ‘ihanet’ yanıtı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kavga yeniden alevledi: Türkeş’in oğluna MHP'den sert ‘ihanet’ yanıtı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Politika Haberleri