Türkiye’de üretim tesisi açacak

Türkiye’de üretim tesisi açacak

Türkiye’de üretim tesisi açacak TP-Link , 2021 yılında kurumsal ağ çözümleri ürün grubunda büyüme hedefliyor. Şirketin Türkiye’de üretim tesisi açma planı da var.

Ağ ürünleri pazarında büyük üretici olan ve farklı ürün grupları ile hem bireysel hem kurumsal kullanıcılara çözüm sunan TP-Link , 2020 yılını değerlendirerek 2021 yılı hedeflerini açıkladı. 2020 yılını başarılı geçiren şirket, 2021 yılında ise özellikle kurumsal ağ çözümleri alanında büyüme hedefliyor.

Tüm dünyada ve Türkiye’de zor bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen TP-Link Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle her sektör, her firma yılbaşındaki projeksiyonlarını değiştirmek zorunda kaldı. Yılı daha iyi geçiren sektörler de oldu; bunlardan biri de bizim içinde bulunduğumuz sektördü” diyor. Salgın nedeniyle uzaktan eğitim ve evden çalışmanın evlerde güçlü, her yerden erişilen, stabil bir internet bağlantısını daha önemli hale getirdiğini vurgulayan Dinçer, “Özellikle belli ürün gruplarına aniden ve çok yüksek talep oluştu. TP-Link’in dünya çapında büyük üretici olması sonucunda bu talebe hızlıca cevap verebildik. İthalatta, özellikle taşıma açısından sorunlar, maliyet yükseklikleri olmasına rağmen bunları karşıladık ve hızlıca çok adette ürünü tüketicilere ulaştırdık. Zor ama başarılı bir yıl geçirdik” diyor.

2020 yılını ciddi bir büyüme ile kapatacaklarını belirten Dinçer, 2021 yılında ise kurumsal pazarda büyüme hedeflediklerini açıklıyor. Son yıllarda kurumsal ağ projelerine ağırlık verdiklerini, bu alana yatırım yaptıklarını ve sonuçlarını da almaya başladıklarını ifade eden Dinçer, “2020 yılında pek çok ağ projesi ister istemez ertelendi, beklemeye alındı. Yeni normal ile bu planlanan projelerin bir kısmı gerçekleştirilse de pek çoğu 2021 yılına sarktı. Buna ek olarak faaliyetlerini durdurma noktasına gelen sektörlerin de 2021’de normalleşmeye bağlı olarak çözüm talepleri olacak. Biz de tüm hazırlıklarımızı yaptık ve kurumsal ağ çözümleri pazarında büyüme kaydedeceğimiz bir yıl hedefliyoruz” diyor.

TP-LinkKurumların ağ yönetim maliyetlerini düşürmek ana hedef

TP-Link, son yıllarda kurumsal ürün ailesine ciddi yatırım yapıyor, model sayısını ve çözüm grubunu genişletiyor. Her büyüklükte kuruma uygun ağ çözümünü ürün portföyüne ekleyen ve ürün ailesini sürekli büyüten şirket, özellikle kolay yönetilen ürünlerle kurumların ağ yönetim maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor. TP-Link’in kurumsal ürünlerinin de her açıdan kullanıcı dostu olduğunu söyleyen Dinçer, “Özellikle kurumsal Wi-Fi ürün ailemiz olan Omada serisi, işletmelere kullanım açısından önemli bir avantaj sağlıyor. Ücretli ve ücretsiz olan bulut tabanlı Omada yönetim yazılımları ile kurumsal ağı her yerden, her zaman yönetmek mümkün oluyor” diyor. 

Zengin ürün grubunun yanı sıra yetkin çözüm ortakları ile kurumlara anahtar teslimi ağ projeleri sunan TP-Link’in kaliteli ve uygun fiyatlı ürün stratejisi kurumsal ürün grubu için de geçerli.

2021’de Türkiye’de üretim tesisi açma projesi var

Bireysel çözümlerde oturmuş bir dağıtım ve satış kanalı olduğunu söyleyen Dinçer, “2020 yılındaki yoğun talepten sonra 2021 yılında bireysel çözümlerde daha durağan bir pazar bekliyoruz. TP-Link olarak 2021 yılında da pazarı domine etmeyi sürdüreceğiz ve liderliğimizi koruyacağız. Özellikle Wi-Fi 6 ve Mesh teknolojilerine yaptığımız yatırımın sonuçlarını 2021’den itibaren almaya başlayacağız” diyor.

2021 yılına yetiştirmeyi planladıkları önemli projenin ise Türkiye’de üretim tesisi açmak olduğunu açıklayan Dinçer, “Belli model ya da ürün gruplarını burada üretme planımız var. Bunu hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. Üretim tesisini açınca Türkiye ofisi olarak çok daha farklı bir konuma geleceğiz. TP-Link’in bu pazara inancı ve güveninin bir göstergesi ve de Türkiye ofisinin 10 yıllık başarısının belgesi olacak” diyor. Üretim tesisi konusunda çok heyecanlı olduklarını belirten Dinçer, en geç 2022 yılında bu projenin hayata geçmiş olmasını hedeflediklerini açıklıyor.

"Türkiye’de üretim tesisi açacak" haberi, 22 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 21 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Türkiye’de üretim tesisi açacak haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Türkiye’de üretim tesisi açacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Teknoloji Haberleri