Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihracatı

Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihracatı

Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihra... Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihracatıİSTANBUL Gaziantep merkezli yüzde 100 yerli anapara ile yapay çim üretimi icra eden Turk Grass Ma Carpet, HomeTex Fuarı'nda yerini aldı.

Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihracatı

İSTANBUL Gaziantep merkezli yüzde 100 yerli sermaye ile suni çim üretimi yapan Turk Grass Ma Carpet, HomeTex Fuarı'nda yerini aldı. Fuar kapsamında, ikili görüşmeler yapan firma, dev futbol kulüplerine de ihracat yapıyor.

Dünya ev tekstili fuarını İstanbul'da buluşturan HomeTex, kapılarına ziyaretçilerine açtı. Avrupa, ABD, Ortadoğu ve Afrika'nın büyük tekstil buluşturan fuar, 126 ülkeden 170 bin ziyaretçiyi ağırlıyor. Fuarda, Gaziantep merkezli, yüzde 100 yerli sermaye Turk Grass Ma Carpet, HomeTex Fuarı'nda misafirlerine ev sahipliği yapıyor. Burj Khalifa'nın balkonlarından Hannover Messe'ye; Real Madrid, Barça, Ajax ve Liverpool gibi dünyaca ünlü takımların stadyumlarından London School Of Economics Futbol Sahası'na kadar birçok dünya devinin tercihlerinden olan Turk Grass Ma Carpet, ürettiği yüksek kaliteli suni çim halılarını Hometex Fuarı'nda Türk piyasasının beğenisine sundu. Turk Grass Ma Carpet kurucusu Memet Arslan, 2023 yılı sonunda 10 milyon dolarlık bir ciroya ulaşmayı hedeflediklerini ve amaçlarının çok satan firma olmak değil, kalite ile anılmak olduğunu vurguladı.

"2023 yılı sonunda 10 milyon dolar ciro yapmayı hedefliyoruz"

Dekoratif kullanımdan bahçelere ve halı sahalara kadar özel ürünler yaptıkları belirten Memet Arslan, "Kendi geliştirmiş olduğum sağlık açısından bir önlem olarak anti-statik (topraklama etkisi olan) ve güneş ışıklarına karşı solmayı engelleyen ürünlerimiz aynı zamanda yağmur tahliye sistemine de sahip. Dekorasyon ve peyzaj alanlarında yurt içi ve yurt dışı birçok projeye malzeme temin ediyoruz. Şirketimiz, ürün çeşitliliğini yeni teknolojik gelişmeler paralelinde sürekli olarak genişletiyor. Otel halısı, parça halı üretim ve satışında da sektöründe öncü ve lider firmalardanız. Son teknolojiye sahip makine parkımız ve sunduğumuz ürünlerle yurt içi ve yurt dışında birçok projeye imza attık. Burj Khalifa'nın balkonlarından, Real Madrid, Barcelona, Ajax ve Liverpool gibi dünyaca ünlü takımların stadyumlarında yer alan yüksek kaliteli suni çim halısını üretiyoruz' dedi. 50 ülkeye ihracat yaptıklarını ifade eden Arslan, 2022 yılında 6 milyon dolar ciro rakamına ulaştıklarını bu yıl sonunda ise 10 milyon dolarlık ciro gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. İstihdam şu anda 30 kişi sene sonunda 50 kişi olacak. Bizim işlerimiz genelde makine ile oluyor" diye konuştu.

"Made In Türkiye damgasını tüm dünyaya vuracak"

Gerçekleştirdikleri ihracat ile Türk bayrağını dalgalandırdıklarını aktaran Arslan, "Uluslararası marka yaratma fikriyle 2 yıl önce Gaziantep'te kurulduk. Sentetik çim, duvardan duvara halı, parça halı ve sportif zeminler konusunda üretim, pazarlama, ticaret ve ihracat gerçekleştiriyoruz. Dünyaca ünlü futbol takımlarının halı sahalarına özel çim üretiyoruz. Dünyaya suni çim halı satıyoruz. Artık iç pazara da hizmet vermek için düğmeye bastık. Made In Turkiye damgasını tüm dünyaya vurmakta kararlıyız. Kaliteli ürünlerimiz kullanıcılarımızdan tam not alıyor" dedi.

"Yıllarca bize yapamazsınız dediler, Belçika'dan liderliği alacağız"

Teknolojik yatırımlar, Ar-Ge çalışmaları ve yüzde yüz yerli imalat prosesi ile yatırım odaklı olduklarını belirten Arslan, "Amacımız dünyada en çok satan olmak değil, en kaliteli ürünleri imal eden bir firma olabilmektir. Hedefimiz Belçikalıların elinden liderlik bayrağını almak. Yıllarca bize yapamazsınız dediler. Çin'den alın ve başka yerlere satın dediler. Biz, dünyada birileri bunu üretiyorsa biz bu topraklarda en iyisini üretiriz dedik ve üretmeye de devam ediyoruz. HomeTex Fuarı'nda ürünlerimizi misafirlerimiz ile buluşturduk. Kalitemiz büyük övgü topladı. Fuarda hem iç pazarla hem de dünya ev tekstili firmalarının lider oyuncuları ile bir araya geldik. Ürünlerimizi herkesin görmesini sağladık" diyerek sözlerini tamamladı.

Turk Grass Ma Carpet, HomeTex'te 10. Hall'de A-15 stantta yer alıyor.

"Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihracatı" haberi, 25 Mayıs 2023 tarihinde yazılmıştır. Ekonomi kategorisi altında bulunan Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihracatı haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Türkiye'den futbol devlerine 'Suni Çim' ihracatı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Ekonomi Haberleri