Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi

Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi

Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi Türkiye’nin en büyük psikoloji zirvesi; 1 Mart-10 Mart 2022 tarihleri arasında Youtube üzerinden düzenlenecek.

Daha önce Türkiye’de böylesine büyük bir zirvenin ilk defa gerçekleştirileceği seminer, online katılım sayesinde, istediğiniz her yerden dinleme fırsatı sunacak.

Kariyer Gelişimine Giden Büyük Zirve

Online Youtube üzerinden gerçekleştirilecek büyük zirve, 1 saatlik oturumlar halinde düzenlenirken; katılımcılar oturum sonrasında 10-15 dakikalık sürelerde soru/cevap şeklinde seminere canlı olarak katılabilecekler.

Kariyer gelişiminde büyük bir yol kat edeceğiniz psikoloji zirvesi; seminer sonrasında, katılımcıların ismine özel olarak, 20 farklı konuda elektronik belge almalarını da sağlayacak.

Emre UZUN, İlkan KARAMAN ve Barış Can SAĞIR önderliğinde kurulan Alfa Etkinliğin organize ettiği, Türkiyenin en büyük psikoloji zirvesinde; Gülseren BUDAYICIOĞLU, Beyhan BUDAK, Kemal SAYAR, Sinan CANAN, Gökhan ÇINAR, Acar BALTAŞ, Hakan TÜRKÇAPAR, Öget Öktem TANÖR, Binnur YEŞİLYAPRAK, Ayşe Bilge SELÇUK, Zümra ATALAY, Bilge UZUN, İbrahim BİLGEN, Rukiye KARAKÖSE, Uğur DALAN, Ziya ÜNLÜTÜRK, Dilay SÜLOĞLU, Sinem DURUSAL, Tuba DADAŞOĞLU, İrem OTURAKLIOĞLU yer almakta.

Ünlü Psikologlardan Canlı Seminer

Gülden Budayıcıoğlu, İrem Oturaklıoğlu, Sinan Canan, Kemal Sayar, Dilay Süloğlu, Öget Öktem Tanör gibi tanınmış ve alanlarında kariyer yapmış kişilerin konuşmacı olarak katılacağı canlı seminer, bilet alan herkese açık olarak yayınlanacak.

Eğitim ve gelişim alanında yaptığı etkinliklerle adını duyuran Alfa Etkinlik tarafından düzenlenen büyük organizasyon için, bilet satın alma işlemleri oldukça kolay. Alfa Etkinlik ana sayfası üzerinden, etkinlik için bilet satın al butonunu kullanmanız yeterli olacak.

Biletler; dijital belgelerle birlikte, toplamda 129 TL gibi bir rakamla katılmak da mümkün. Bilet almak için isterseniz ilk olarak ön kayıt başvurusu yapabileceksiniz. Etkinlik için kontenjan dolana kadar, bilet satın alarak, seminer katılımınızı tamamlayabilirsiniz.

Bilet satın aldıktan sonra; koşulsuz ve kesintisiz, sadece 48 saat içinde rezervasyonunuzu iptal ettirme hakkınız bulunuyor. Bu sürenin dışında yapılan iptal etme girişimleri ise işleme alınmıyor.

20 Uzmanın Katılımıyla Psikolojik Kaynaklar Elinizin Altında

Empati kurmak, travma sonrası stres bozukluğu, güçlü insan olmak, yeni dünya düzeninde yeni motivasyon yolları, kendini iyileştirme yolları gibi farklı birçok konu üzerinde ünlü konuşmacıların katılımlarıyla, en özel kaynakları elinizin altında bulacaksınız.

Alanında uzmanlaşmış ve popülerleşmiş konuşmacıların misafir edildiği seminer hem interaktif oturumlar hem de canlı şekilde gerçekleştirilirken; seminere katılacakların kariyerlerinde büyük atılım yapması, farkındalık kazanması ve uzmanların büyük bilgi ve tecrübelerinden yararlanması için, büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Kredi kartına 9 taksit ile havale/EFT yöntemleri kullanılarak alacağınız indirimli bilet fiyatlarıyla, böylesine büyük bir seminere, istediğiniz her yerden katılım sağlayarak, öz geçmişinizi daha da güçlendirebilir ve konuşmacılarla canlı şekilde soru cevap yaparak, farkındalığınızı üst seviyeye çıkaracak kaynaklara da rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Etkinliği düzenleyen şirket:

Alfa Etkinlik Organizasyon Danışmanlık Menajerlik Yazılım ve Ticaret LTD. ŞTİ.

Websitesi: alfaetkinlik.com

Instagram adresi: @alfaorg

 

"Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi" haberi, 02 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 02 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:15 Bir boya çeşidi olan akrilik boya nedir?
  2. 04:11 Bir zamanlar Türkiye'nin önde gelen mobilya devi olan şirket iflas etti!
  3. 04:05 İstanbul'daki taksiciler, öldürülen meslektaşları için bir araya geldi
  4. 03:29 Hırvatistan'da genel seçimleri Hırvat Demokrat Birliği'nin (HDZ) kazandığı bildirildi
  5. 03:27 CHP, 20-21 Nisan tarihlerinde bir "Yerel Yönetimler Çalıştayı" düzenliyor
  6. 03:23 Avrupa Birliği, İran'a yaptırımların genişletilmesi kararı aldı
  7. 03:03 Google'dan daha fazla çalışanı işten çıkarma kararı geldi
  8. 02:42 Bu testi 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz?
  9. 02:39 Faydalarıyla sosyal medyayı sallayan biberiye suyu nasıl yapılır?
  10. 02:37 Bu 8 burca asla sırrınızı vermeyin!
  11. 02:34 Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  12. 02:23 İliç'teki maden kazası için oluşturulan komisyonun üyeleri belirlendi
  13. 01:59 Kredi kartı sıkılaşması risk doğuruyor
  14. 00:58 AB zirvesinin Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisinde, Kıbrıs konusuna vurgu yapıldı
  15. 00:51 Ukrayna yetkilileri, Çernigiv'e yönelik saldırıda 14 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi
  16. 00:48 Fahrettin Altun açıkladı: "200'ü aşkın İsrail kaynaklı dezenformasyonu ifşa ettik"
  17. 00:20 Hollanda milletvekilleri, Kavala ve Demirtaş hakkındaki yönergeyi kabul etti
  18. 00:20 Seçimin acısı çıkmaya başladı: Ücretsizdi ama artık yüzde 25 zamlı!
  19. 00:19 AB, İsrail'e Gazze'ye insani yardım girişlerine izin verme çağrısı yapıyor
  20. 00:16 İsrailli Bakan Ben-Gvir'in tartışmalı önerisi: "Filistinlilere Ölüm Cezası Verilsin”
Yaşam Haberleri