'Türkiye'ye yapılacak her saldırı misliyle karşılık bulacaktır'

'Türkiye'ye yapılacak her saldırı misliyle karşılık bulacaktır'

'Türkiye'ye yapılacak her saldırı misliyle k... Gündeminde Afrin operasyonu vardı. Afrin ve Kobani'den tacizler yapıldığını belirten Başbakan Yıldırım, Türkiye'ye karşı yapılacak her tür saldırının ister içeriden, isterse dışarıdan olsun misliyle karşılık bulacağını...

Gündeminde Afrin operasyonu vardı. Afrin ve Kobani'den tacizler yapıldığını belirten Başbakan Yıldırım, Türkiye'ye karşı yapılacak her tür saldırının ister içeriden, isterse dışarıdan olsun misliyle karşılık bulacağını söyledi.

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Türkiye'nin geleceği için çalışmaya var mısınız? AK Parti'de kişiler değişiyor ama hizmetimiz asla durmadan devam ediyor. AK Parti'de bayrağı alanda, verende koşmaya devam ediyor.

'2019 SEÇİMLERİNDE DESTAN YAZACAĞIZ'
Aksaray Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 75 diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan desteğinizi gösterdiniz. Durmak yok, yola devam!

2019 seçimleri önemli bir seçim, bu seçimin diğer seçimlerden önemli bir farkı var. İnşallah bu seçimlerde yeni bir destan yazacağız.

Teröre karşı devletin yanında yer alan vatandaşlarımızla birlikte, bu belayı ülkemizden çıkaracağız. Dış güçler ülkemiz üzerindeki emellerinden hiç vazgeçmediler.

AFRİN OPERASYONU
Afrin'deki terör hedefleri ülkemizi taciz ediyor. Ama şunu bilsinler ki; Türkiye'ye yapılan her türlü saldırı, misliyle karşılığını bulacaktır. İşte 15 Temmuz'daki milleti gördünüz, herkes meydanlara indi. Terör hangi delikte ve indeyse gittik bulduk, üzerilerine giderek imha etti. Bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Suriye'deki terör yapılanmasına izin vermeyeceğiz.

Suriye'deki terörü destekleyen güçler, bu bölgedeki göz yaşlarının dinmesini istemiyorlar. Suriye'nin kuzeyindeki, Afrin'deki, Kobani'deki, Ayn el-Arap'taki terör grupları ülkemizi taciz ediyor, saldırıda bulunuyor. Şunu herkes iyi bilmelidir. Türkiye'ye karşı yapılacak her türlü saldırı, ister içeriden olsun ister dışarıdan olsun, misliyle karşılık bulacaktır. Bu ülkenin huzurunu bozanlara asla fırsat verilmeyecektir.

ABD'DEKİ KUMPAS DAVASI
Bugünlerde Amerika’da bir dava görülüyor. Komik bir dava. Komik olduğu kadar hukuki dayanaktan da yoksun bir davayı hep ibretle izledik. ABD yargıçları adeta Feto elemanlarının neredeyse güdümüne girmiş. Onların istediği gibi hareket ediyorlar. Sizin oyunlarınız bize sökmez. Kendi hukuk sisteminize verdiğiniz zararla kalırsınız.

'TUZAKLARI ER GEÇ BAŞLARINA GEÇECEKTİR'
Türkiye hukuk devletidir ve terörün her türüyle mücadele edebilecek kabiliyete sahiptir. En vahşi terör saldırılarında dahi hukukun içinde kalarak mücadeleyi veren ender ülkelerden biridir. Bize tuzak kurmaya çalışanların bu tuzakları er geç başlarına geçecektir. Bütün bu maksatlı girişimler, Türkiye’nin 2023, 2053, 2071 hedef ve vizyonuna yürümesine engel olamayacak.

"'Türkiye'ye yapılacak her saldırı misliyle karşılık bulacaktır'" haberi, 13 Ocak 2018 tarihinde yazılmıştır. 13 Ocak 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan 'Türkiye'ye yapılacak her saldırı misliyle karşılık bulacaktır' haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Türkiye'ye yapılacak her saldırı misliyle karşılık bulacaktır' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  2. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  3. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  4. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  5. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  6. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  7. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  8. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  9. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  10. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  11. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  12. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  13. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  14. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  15. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  16. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  17. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  18. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  19. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  20. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
Politika Haberleri