TV Programları ve Yeni Başlayacak Diziler: Televizyonda Son Durum Ne?

TV Programları ve Yeni Başlayacak Diziler: Televizyonda Son Durum Ne?

TV Programları ve Yeni Başlayacak Diziler: T... Günlük yaşantıda veya iş yerlerinde boş vakitlerin tamamını hemen hemen televizyon kaplar. Televizyon yayın içeriğinde birçok farklı kategoride programlar yapılması, televizyon izleyici kitlesinin her yaşa uygun olmasını sağlar.

Televizyonlarda şüphesiz en çok izleyici kitlesine sahip olan ve birçok kişinin takip altına aldığı diziler, konuları ile izleyici sayılarını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşan diziler, final programlarının hemen ardından yeni bir başlangıç olacak dizilere bırakıyor.

Yaz mevsimin gelmesi ile beraber tatil sezonun açılması, dizi çekimlerine de ara verilmesine neden oluyor. İzleyicilerine yaz mevsiminin başlaması ile birlikte kısa bir süre veda eden diziler, sezon finali veya final bölümleri ile yerini farklı dizilere bırakıyor. Televizyon bağımlıları yeni başlayacak olan dizilerin tanıtım bölümlerini büyük bir heyecan içerisinde bekliyor.

Kırık Hayatlar

Televizyon ekranlarında 2021 sezon finalinin bitmesine yakın başlayacak olan dizilerin tanıtım bölümleri yayınlanmaya başladı. Yeni başlayacak olan diziler arasında dikkatleri üzerine toplayan ve büyük bir merak içerisinde beklenen Kırık hayatlar, Nöbetçi Yapım firmasının Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Kırık Hayatlar filminin yönetmenliğini üstlenen Bekir Dadaş ve İlknur Uğuz Arslan, dizinin önümüzdeki hafta içi izleyici ile buluşacağını açıkladı.

Dizinin konu içeriğinde iki gencin aşkları için nasıl mücadele verdiklerini, bir annenin evladı için nelere göğüs gerebileceğini ve kişilerin yaşamış olduğu Koca Bey malikanesinin sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında görülecek büyük bir hesaplaşmayı ekranlara taşıyor. Kırık Hayatlar dizinin oyuncu kadrosunun da bir o kadar geniş olduğu ve İbrahim coşkun, Meltem Akçöl gibi birçok ünlünün yer aldığı da biliniyor.

Elbet Bir gün

Televizyon dizileri 2021 yaz başlangıcı ile birlikte birçok dizi ekrana veda etti. Sezonun kapanmasına yakın kış mevsimi için hemen hemen tüm kanallarda yeni dizilerin tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlandı. Yeni başlayacak olan diziler içerisinde dikkatleri üzerine toplayan bir başka dizi ise başrollerini Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal'ın paylaşacağı Elbet Bir Gün dizisi oldu.

Mos Production yapım firmasının düzenlemesinde olan dizi, ünlü ve başarılı yönetmen Gül Oğuz tarafından yönetiliyor. Elbet Bir gün dizisinde, enişte korkusu ile kaçan ve kendine yeni bir hayat kuran genç bir kadının hayatı anlatılıyor. Televizyonda yayınlanan bir program aracılığı ile gerçekleri öğrenen kadın, yıllar sonra kötü hikayesindeki kahramanlar ile buluşuyor.

Kendisinin gerçek kimliğini gizleyen ve ortaya çıkmasını istemeyen kadın, kurmuş olduğu yeni hayatında kocasından geçmişte yaşamış olduğu tüm şeyleri sır gibi saklıyor. Elbet Bir Gün dizisi Fox TV ekranlarında, Eylül ayı içerisinde izleyicisi ile buluşacak.

Kanunsuz Topraklar

Geçtiğimiz sezon televizyon kanalları arasında en çok diziye sahip olan Fox TV, bu sezon da yayınında olacağı dizilerin fragman tanıtımlarını yapmaya başladı. Eylül ayının gelmesi ile birlikte açılan dizi sezonu, Fox TV' de yeni fırtınaların eseceği sinyallerini de vermeye başladı. Fox TV tüm dizilerde olduğu gibi yeni sezon dizilerinde de internet üzerinden canlı TV izle fırsatını da sunuyor.

Bu sezon izleyicilerini hem televizyon aracılığı hem de internet aracılığı ile Gold Yapım'ın üstlendiği Kanunsuz Topraklar isimli dizi izleyicisi ile buluşacak. Faruk Teber'in yönetiminde olan dizinin, başrol oyunculuğunda başarılı isimler arasında yer alan Uğur Güneş yer alıyor. 2021 yılı itibari ile ekranlara renk verecek olan dizinin kesin bir tarihi belli olmamak ile birlikte konusu hakkında açıklamalar henüz yapılmadı.

Hay Sultan

Geçmişten bugüne Türk tarihini en iyi yansıtan dizileri ile karşımızda olan TRT 1, bu sezon da geçmişimizi yaşatacak yeni diziler karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda Akli Film yapımcılığının üstlendiği Hay Sultan, TRT 1 izleyicileri tarafından büyük bir heyecan ve merak içerisinde bekleniyor. İslam tarihinin en önemli isimleri arasında yer alan tasavvuf alimi Abdulkadir Geylani'nin hayatı ele alınıyor.

Hay tarikatının alimlere neden ve nasıl yakınlaştığını işleyen dizide, dervişlerin hurafelere göre değil aksine kendi yaşam tarzlarına göre hayatlarını sürdüklerini ve medeniyetlerini ilimlerinin şekillendirdiğini izleyicisi ile buluşturuyor. Başrol oyunculuğunu Çetin Tekindor ve Kerem Arslanoğlu'nun paylaştığı dizinin, Eylül ayı içerisinde sevenleri ile buluşması bekleniyor. TRT 1 canlı TV imkanları ile de izleyicilerine internet ortamından da keyifli dakikalar geçirmesine yardımcı oluyor.

Yalancı

Dizi ve yarışma programları gibi birçok farklı kategoride izleyicisini memnuniyete boğan Show TV, bu sezon Yalancı isimli dizisi ile ekranlara renk katacak. Süreç yapı firmasının kontrolü altında olan dizide yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmeni ve ünlü bir cerrahın arasında doğacak sevgi çemberi ele alınıyor.

İki gencin beraber çıkmış oldukları bir akşam yemeği sonrasında hayatlarında yaşadıkları karmaşalar, izleyicileri büyük bir merak içerisine düşürecek. Masumiyet duygusu ile yenilen bir yemeğin, aileler arası büyük bir yıkım yaşaması her iki gencin de büyük bir şaşkınlığa yaşamasına neden oluyor.

Oldukça farklı bir maceraya atılan gençlerin tek amacı doğru söylediklerini ispatlamak olacaktır. Burçin Terzioğlu gibi ünlü oyuncuların oyuncu kadrosunu oluşturduğu dizinin yönetmenlik koltuğunda Hülya Gezer oturuyor. Dizinin Eylül 2021 ayı itibari ile ekranlarda olacağı biliniyor.

Televizyon Dizilerinizi Kaçırıyorsunuz Diye Üzülmeyin!
 

Dizi takipçileri, takip altına aldıkları dizileri n tüm bölümlerini eksiksiz izlemek isterler. Öyle ki bir bölümün dahi atlanılması dizeye olan bağımlılığın dağılmasına sebep olabilir. Televizyon aracılığı ile dizi takibi yapmak oldukça zor.

Eve olmadığınız zamanlarda dizilerinizi kaçırdınız veya canlı yayınlarına katılamadınız diye dert etmenize gerek yok. Dizilerinizi akıllı telefonlarınızdan dahi https://canlitv.center/hd aracılığı ile izleyebilirsiniz.

"TV Programları ve Yeni Başlayacak Diziler: Televizyonda Son Durum Ne?" haberi, 25 Ağustos 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Ağustos 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan TV Programları ve Yeni Başlayacak Diziler: Televizyonda Son Durum Ne? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. TV Programları ve Yeni Başlayacak Diziler: Televizyonda Son Durum Ne? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  2. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  3. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
  4. 17:07 Balık Av Yasaklarıyla Fiyatlar Tırmanıyor: Tezgahlar Boş Kalmıyor
  5. 17:03 Fitch Ratings, Türkiye'nin Kredi Notu Yükselmesinin Ardından Panel Düzenleyecek
  6. 16:59 Şubat Ayında Türkiye'de Ücretli Çalışan Sayısında %4,1 Artış Kaydedildi
  7. 16:55 Altın Piyasasında Günlük Yükseliş: Standart Altının Kilogram Fiyatı Arttı
  8. 16:54 CHP Milletvekili Kadim Durmaz: "Deprem kapımıza dayandı hâlâ önlem planı yok!"
  9. 16:51 AB Konseyi Başkanı, Ukrayna Yardımlarını Savundu: 'Rusya'dan Korkmuyoruz'
  10. 16:48 İnstagram'a o nostaljik özellik geliyor!
  11. 16:47 Tahran'da İsrail'in İsfahan'a Düzenlediği Saldırı Protesto Edildi
  12. 16:42 Trabzonspor, Kayserispor maçına hazırlanıyor!
  13. 16:41 Google Çalışanlarının İşten Çıkarılması: İsrail Anlaşması Protestosu ve İç Çatışmalar
  14. 16:37 Galatasaray'da 5 oyuncu için bir imza töreni düzenleniyor
  15. 16:37 AYM ifade özgürlüğü kararı verdi: Artık bildiri dağıtmak için izne gerek olmadığı belirtildi
  16. 16:36 Japonya'da Sağlık Çalışanları, Google Haritalar'daki Asılsız Yorumlar İçin Dava Açtı
  17. 16:32 Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kişi serbest bırakıldı
  18. 16:32 Erdoğan'a Fenerbahçe iddiası: "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum"
  19. 16:32 Galatasaray, Anahtar Oyuncularla Yeniden Anlaştı: İmza Töreni Coşkuyla Kutlandı!
  20. 16:28 Ortadoğu Gerilimi Altın Fiyatlarını Uçurdu: Uzmanlar Düşüş Bekliyor
Gündem Haberleri