Two-Face yeni Batman filminde yer alacak

Two-Face yeni Batman filminde yer alacak

Two-Face yeni Batman filminde yer alacak The Batman 2 filminde Two-Face karakteri de yer alacak. Üstelik Warner Bros. bu rol için adayları iki oyuncuya kadar düşürmüş durumda.

Sinema tarafında Marvel’ın arkasında kalan DC, James Gunn önderliğinde sinematik evrenini resetlemeye hazırlanıyor. Bu ay vizyona girecek The Flash filminin ardından gerçekleşecek bu reset ile şu ana kadar kurulan sinematik evrenin büyük ölçüde geride bırakılması bekleniyor.

Ancak bu resetten etkilenmeyecek bir yapım var ki o da zaten bu sinematik evrenden ayrı konumlandırılan The Batman serisi.

Bildiğiniz gibi Robert Pattinson’ın genç bir Batman’i canlandırdığı The Batman, geçtiğimiz yıl vizyona girdi ve sinema severler tarafından beğeniyle karşılandı. DC Sinematik Evreni filmlerinden çok daha iyi yorumlar alan film, gişede de 750 milyon dolar hasılata ulaşarak bu başarısını taçlandırdı. Böylece devam filmlerinin de önünü açtı. Şu sıralar Hollywood’da devam eden senarist grevi bu devam filminin hazırlıklarını sekteye uğratmış olsa da, film ekibi çalışmaları hepten durdurmuş değil. Aksine, gelen son bilgilere bakılırsa filmin hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Çünkü filmde yer alacak önemli bir karakter için casting sürecinde sona yaklaşılmış durumda.

Batman 2

Sinema ile ilgili sızıntıların en önemli adreslerinden biri haline gelen The Hot Mic adlı podcast’in sunucularından olan John Rocha, podcast’in bu haftaki bölümünde The Batman 2’ye dair önemli detaylar paylaştı. Rocha, filmde yer alacak karakterlerden birinin de Harvey Dent, yani Two-Face olacağını söyledi. Bildiğiniz gibi karakter The Dark Knight filminin de ana karakterlerinden biriydi. Zamanla yozlaşan ve Two-Face olarak bilinen Gotham kötüsüne dönüşen bu karaktere The Dark Knight’ta Aaron Eckhart hayat vermişti. The Batman 2’de bu karakteri kimin canlandıracağı henüz netleşmiş değil. Ancak John Rocha tarafından paylaşılan bilgilere göre bu rol için yarış iki isme kadar inmiş durumda.

Rochar’nın duyumlarına göre Matt Reeves ve Warner Bros.’un Two-Face için görüştüğü oyuncular arasından sıyrılarak son ikiye kalan iki isim Joel Edgerton ve Josh Hartnett. Edgerton son dönemde dikkat çekici performanslara imza atan bir isim. Sin City ve Pearl Harbor gibi filmlere tanınan Josh Hartnett ise bir dönem Hollywood’un en önemli yıldızlarından biri olmaya adaydı. Hatta kendisine Superman rolü bile önerilmişti ama kendisi geri çevirmişti. Hartnett şimdi Two-Face olarak seçilirse gecikmeli de olsa bir DC filminde rol almış olacak.

The Batman’in yönetmeni olan, aynı zamanda senaryosunu da kaleme alan Matt Reeves, The Batman 2’yi de de yönetecek. Senaryo da yine Matt Reeves’e emanet olacak. Elbette filmde Batman’e hayat veren Robert Pattinson da bir kez daha Batman rolüyle geri dönecek. Bunun ötesinde The Batman 2 hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak ilk filmin sonundaki sürpriz cameo’suyla bize tanıtılan Joker’ın ikinci filmde daha büyük bir rolde karşımıza çıkması şaşırtıcı olmayacaktır.

Öte yandan Colin Farrell tarafından canlandırılan Penguin’in de Zoe Kravitz’in Catwoman’ının da devam filminde yer alacağı tahmin ediliyor. Aynı şekilde Alfred rolüyle Andy Serkis ve Komiser Gordon rolüyle Jeffrey Wright da büyük ihtimalle devam filminde yer alacaktır.

Mark Zuckerberg, Apple Vision Pro’yu beğenmedi

"Two-Face yeni Batman filminde yer alacak" haberi, 13 Haziran 2023 tarihinde yazılmıştır. 13 Haziran 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Dijital + kategorisi altında bulunan Two-Face yeni Batman filminde yer alacak haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Two-Face yeni Batman filminde yer alacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dijital + konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:32 Bağımlılık yapan tarif artık evinizde: İşte kahvaltıların kralı muhammara!
  2. 04:30 İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
  3. 04:28 Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
  4. 04:23 Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek
  5. 04:20 Yurtta hava durumu nasıl?
  6. 04:18 Çayı böyle içenler bıraksın: Kansere neden olabilir!
  7. 04:15 İşte dünyanın en iyi yoğurtlu yiyecekleri!
  8. 04:12 Tuvaletinizi ne sıklıkla temizlemelisiniz?
  9. 04:10 Hemen bırakmanız gereken 5 zehirli sabah alışkanlığı!
  10. 04:09 Evde en ucuz saç boyalarından birine sahip olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz
  11. 04:07 Vücudunuzun susuz kaldığını gösteren basit bir belirtiler
  12. 04:06 Solmuş siyah kıyafetler nasıl düzeltilir?
  13. 04:03 Akraba korkusu olanlar dikkat: 'Hastalığınızın' bir adı var!
  14. 04:01 Dondurulmuş ekmek daha mı sağlıklıdır?
  15. 03:59 Bu sebeple Avrupalılar eve girerken ayakkabılarını çıkarmıyor!
  16. 03:58 Dünyanın en uzun şarkısı ne?
  17. 03:56 Oturma şekliniz kişiliğinizi yansıtıyor!
  18. 03:53 Cebinizden fazla para çıkmasını istemiyorsanız bu filmleri izlemeyin!
  19. 03:51 Akaryakıtta çifte indirim müjdesi: Bir gecede 3 lira birden düşecek!
  20. 03:50 6 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
Dijital + Haberleri