Ufuk Enginler, Metin Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu

Ufuk Enginler, Metin Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu

Ufuk Enginler, Metin Özkan hakkında suç duyu... Metin Özkan‘ın, Aralık 2021’de bir restoranda aynı masayı paylaştığı Ufuk Enginler'in çantasından 700 dolar çaldığı iddia edilmişti.

Ufuk Enginler, çantasında bulunan 700 doları çaldığını iddia ettiği Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı Metin Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu.  Enginler’in avukatı Cesim Parlak, Özkan’ın, “montaj” ve “iftira” açıklaması üzerine, savcılık başvurusunun yapılmasının zorunlu hale geldiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı, gazeteci Metin Özkan’ın restoranda yemek yediği bir kadının çantasından para aldığı iddia edilen görüntüler paylaşılmıştı. Metin Özkan’ın görüntülerin ardından “Görüntüler montaj. Bana iftira atılıyor. Avukatlarım gereğini yapacak” demişti.

Bu açıklama üzerine, parası çalındığı iddia edilen Ufuk Enginler, avukatı aracılığı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, avukat Cesim Parlak’ın imzasını taşıyan dilekçeye göre,  olay 23 Aralık 2021 akşamı yaşandı. Enginler, arkadaşları C. K. ve Z. Ş. ile restoranda yemek yiyordu. Kısa bir süre sonra, üçlünün bir tanıdığı da masaya geldi. Bu kişi, masadakilere Metin Özkan ile beraberindeki bir kişinin kendisini ziyarete geleceğini birlikte oturmalarında bir mahsur olup olmadığını sordu.

Enginler ve diğer iki kişi, sorun olmayacağını belirterek Özkan ve beraberindeki kişiyi de masaya davet etti. Enginler ve arkadaşları masadakilerden izin isteyerek restorandan ayrılma hazırlığı yaparken Metin Özkan'ın çantandan bir şey aldığı güvenlik kameralarına yansıdı. Enginler, restorandan ayrıldıktan sonra çantasını kontrol ettiğinde 700 dolarının olmadığını gördü.

Enginler, durumu restoran yönetimine de iletti. Restoran sahibi, kamera kayıtlarını izlediklerini ve parayı alan kişinin Metin Özkan olduğu bilgisini verdi.  Enginler olayın ortaya çıkması halinde Özkan’ın kendisine de zarar verdirebileceğini düşündü ve sessiz kaldı.  Ancak hırsızlık görüntülerinin Yenicağ’da yayımlanmasından sonra Özkan hem sosyal medyada görüntüyü yalanladı hem de çıktığı TV kanalında görüntü için “montaj” dedi ve kendisine iftira atıldığını söyledi.

Enginler’in avukatı Parlak dilekçesinde “Şüphelinin, işin kolayına kaçarak hırsızlığı kapatmak için görüntülerin montaj olduğunu savunmasının arkasına sığınması ve müvekkileyi kendisine iftara atmakla suçlaması kabul edilemez. Şüpheli çok açık bir şekilde, müvekkilenin çantasından 700 dolar çalmıştır ve hırsızlık suçunu işlediği kamera görüntüleri ile sabittir” dedi.

Ufuk Enginler, kamera görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından "Metin Özkan’dan şikayetçi olmadım. Biraz siyasi tarafından çekindim, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olmasından" açıklamasını yapmıştı.

"Ufuk Enginler, Metin Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu" haberi, 24 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 24 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ufuk Enginler, Metin Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ufuk Enginler, Metin Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:T24

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  2. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  3. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  4. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  5. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  6. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
  7. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  8. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  9. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  10. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  11. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  12. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  13. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  14. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  15. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  16. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
  17. 10:20 İspanyol basını: Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasına hukuki engel
  18. 10:07 Orkun Kökçü, Beşiktaş Teklifini Geri Çevirerek Avrupa Macerasına Devam Ediyor
  19. 10:01 Japonya'da Sağlık Skandalı: Kobayashi Pharmaceutical Co.'nun Ürünü Ölümlere Neden Oluyor
  20. 09:57 2024 Ramazan Bayramı Öncesi Bayram Şekeri Fiyatlarında Yüzde 50 Artış: Pazarı Nasıl Etkiliyor?
Gündem Haberleri