Ufuk Özkan, rolü için 17 kilo verdi bağışıklık sistemi çöktü karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediyor

Ufuk Özkan, rolü için 17 kilo verdi bağışıklık sistemi çöktü karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediyor

Ufuk Özkan, rolü için 17 kilo verdi bağışıkl... Oyuncu Ufuk Özkan'ın karaciğer yetmezliğiyle savaşım etmiş olduğu ve organ nakli başvurusunda bulunmuş olduğu ortaya çıktı. Özkan'ın yanlış rejim yöntemiyle kilo vermesi ve bağışıklık sisteminin çökmesi ise gündemde tekrardan konuşulmaya başlandı.

Başarılı oyuncu Ufuk Özkan'ın bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiği ve önlem amaçlı organ nakli başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Oyuncunun aylar önce yanlış diyet yöntemiyle kilo verdiğini ve bağışıklık sisteminin çöktüğünü söylemesi yeniden gündem oldu.

3 AY ÖNCE BAĞIŞIKLI SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ

Nisan ayında basın mensuplarıyla sohbet eden Ufuk Özkan, verdiği kilolarla ilgili "Proje için '5-6 kilo verebilir misin' dediler. Spor yapmayı sevmediğim için araştırarak Hollywood diyetini buldum. Adamlar adam akıllı yapıyor tabi ama ben bir süre sonra sadece meyve yemeye başladım. Karbonhidrat ve protein almayınca da bağışıklık sistemim çöktü. Çok daha hızlı kilo vermeye başladım. Daha sonra kilo almaya başladım yeniden. Sağlıkla ilgili bir problem yaşamadım" demişti. Şimdilerde akciğer yetmezliği yaşayan oyuncunun bu sözleri yeniden gündeme gelirken sosyal medya kullanıcıları da "Hastalık sinyal vermiş" ve "Yanlış diyet yüzünden akciğer yetmezliği yaşıyor" yorumları yaptı.

 

"KARACİĞERİMLE İLGİLİ PROBLEMLER YAŞIYORUM"

Akciğer yetmezliğiyle mücadele eden ve organ nakli başvurusunda bulunan Özkan Uğur, Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor.

Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah'ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

 Karaciğer nakli için başvuru yapan Ufuk Özkan ilk kez konuştu: Gözlem altındayım.

 

"EN KISA ZAMANDA AYAĞA KALKARIM, TEVEKKÜLÜM HEP VAR"

Gazeteci Seyhan Erdağ'a konuşan Ufuk Özkan, moralinin yerinde olduğunu ve haftaya hastaneye yatışının planlandığı söyleyerek "En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda" dedi.

"OĞLUM İÇİN DÖNECEĞİM"

Hastalığı yeneceğine inandığını sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim"

"Ufuk Özkan, rolü için 17 kilo verdi bağışıklık sistemi çöktü karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediy." haberi, 13 Temmuz 2023 tarihinde yazılmıştır. 14 Temmuz 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Ufuk Özkan, rolü için 17 kilo verdi bağışıklık sistemi çöktü karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediyor haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ufuk Özkan, rolü için 17 kilo verdi bağışıklık sistemi çöktü karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 15 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 06:16 Burger King İmamı" Türkiye Gündeminde: Açılışta Dua, Sonrasında Tepki Yağmuru
  2. 06:12 Karadeniz'den Bir Bağış Daha: Hamide Tuncel’in Organları Hayat Kurtardı!
  3. 06:04 AKP'ye Geçti, 12 Akrabasını İşe Aldı! Horasan Belediyesi'nde Skandal Patladı!
  4. 05:55 Adaletsiz Vergi Düzenlemesi: Yoksulu Eziyor, Zengini Koruyor!
  5. 02:15 BM'den acil ateşkes çağrısı!
  6. 02:13 AB'den Putin'i kızdıracak karar: Milyarlarca Euro Ukrayna'ya verilecek!
  7. 02:08 Örümcek Adam'dan Gazze'ye destek!
  8. 02:02 Bakan Göktaş: 'Hedefimiz kadınların kariyer fırsatlarını artırmak'
  9. 02:00 Türkiye Eskrim Federasyonunun yeni başkanı Abdurrahman Karataş oldu!
  10. 01:56 İbrahim Hatipoğlu: 'Son iki senenin tüm pozisyonları incelensin'
  11. 01:54 Alman sözcü Fischer: 'Gazze'de soykırım yapıldığına dair emare görmüyoruz'
  12. 01:51 Denizde mahsur kalan göçmenleri Türk kaptan kurtardı!
  13. 01:48 Pençe-Kilit bölgesinde PKK'ya ait çok sayıda silah ve malzeme ele geçirildi!
  14. 01:45 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: 'Bütün enerjimizi kullanmak üzere koşuyoruz'
  15. 01:42 Kenan Yıldız cezalı duruma düştü!
  16. 01:39 Rochemback 43 yaşında sahalara döndü!
  17. 01:33 İzlanda teknik direktörü Age Hareide: 'Bunlar basit penaltılar'
  18. 01:30 Vikingler dönemine ait ortalama 50 çok iyi korunmuş iskelet bulunmuş oldu
  19. 01:25 Ehliyet sahiplerini ilgilendiriyor!
  20. 01:21 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: 'Azerbaycan ile ilişkilerin geliştirilmesi bizim için çok değerli'
Magazin Haberleri