Ümit Özdağ, MHP içerisindeki gerginliği değerlendirdi: Bahçeli ortamı zehirliyor

Ümit Özdağ, MHP içerisindeki gerginliği değerlendirdi: Bahçeli ortamı zehirliyor

Ümit Özdağ, MHP içerisindeki gerginliği değe... Duygu Özel Tapan’ın sunduğu Tele1 Ana Haber’e bu akşam MHP’den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ konuk oldu. Ümit Özdağ, MHP’den ihraç edilen muhalif isimlere yapılan saldırılar hakkında MHP Genel Başkanı...

Duygu Özel Tapan’ın sunduğu Tele1 Ana Haber’e bu akşam MHP’den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ konuk oldu. Ümit Özdağ, MHP’den ihraç edilen muhalif isimlere yapılan saldırılar hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını, “Bahçeli konuşmalarıyla ortamı zehirlemektedir. Dileriz bu açıklamalar çok daha kötü olayların önünü açmaz'' dedi.

Özdağ; Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok’un MHP’den ihracı hakkında ise, “Bu ihraçlar, Devlet Bahçeli’nin bir siyasal güç olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ni tasfiyesinin bir parçasıdır'' değerlendirmesinde bulundu.

''DİLERİZ DAHA KÖTÜ OLAYLARIN ÖNÜNÜ AÇMAZ’

Ümit Özdağ, MHP’li muhaliflere yönelik saldırıların Devlet Bahçeli’nin bilgisi dahilinde olduğunu ifade ederek, “Bahçeli’nin yapmış olduğu açıklamalar tüm kamuoyunun gözü önünde cereyan etmiştir. Bahçeli bu saldırılarndan sonra bu saldırıların komplo ve tuzak olduğunu söylediği tweetleri atarken bizim Silifke’deki salonumuzun önünde 150-200 arası genç çocuk protestolarına devam ediyorlardı. Yine bu tweetlerini atarken bir ya da iki üst tweette bu tür saldırıların devam edeceğini ima eden açıklamalar vardı. Doğrusu kabul edilebilir değil. Ben şu an bağımsız milletvekiliyim. Düzenlediğimiz toplantıların Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsal kimliğiyle hiçbir ilgisi yok. Konuşmalarımızda Milliyetçi Hareket Partisi’nedn ve Devlet Bahçeli’den de bahsedilmiyor. Buna rağmen bizim toplantılarımız biz daha şehre gitmeden konu olmaya başlıyor ve tehditler yükseliyor ve biz ancak yüksek bir polis koruması altında konuşmalarımızı yapabiliyoruz. Bunun açıklanabilir bir yanı yoktur. Bahçeli konuşmalarıyla ortamı zehirlemektedir. Dileriz bu açıklamalar çok daha kötü olayların önünü açmaz'' şeklinde konuştu.

MEHMET METİNER VE BURHAN KUZU’YA SUÇ DUYURUSU

Özdağ, saldırılarla ilgili hukuku bir süreç başlatacaklarını dile getirdi. Özdağ, “Bir hukuki süreç başladı saldırganlarla ilgili. Ama bu olayı demokratik protesto olarak gördüklerini ifade edip şiddeti onaylayan politikacılar var. Onlar hakkında şiddeti övmekten suç duyurusunda bulunacağız. Mehmet Metiner, Habertürk’te yaptığı bir açıklamada bunu dile getirdi. Burhan Kuzu’nun Twitter’da yaptığı bir açıklama var. O açıklamada bunların kurmaca saldırılar olduğunu ifade etti. O’nunla da ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Ayıptır, günahtır'' ifadelerini kullandı.

DEVLET DEVLET GİBİ ÇALIŞTIĞINDA SORUN YOK

Özdağ son olarak, tehditlerin ardından toplantılarına devam edip etmeyecekleri sorusuna ise devletin gerekli güvenlik önlemini almaları durumunda herhangi bir sorun yaşanmadığını söyleyerek yanıt verdi. Özdağ, “Esasen devlet güçleri üzerine düşen görevi yaptıklarında, devlet devlet gibi çalıştığında bunu Anamur’da gördük, Anamur Emniyet Müüdrü’ne teşekkür ediyorum, keza Mersin Emniyet Müdürü’ne teşekkür ediyorum, Mersin Valisi’ne teşekkür ediyorum. Onlar bize devletin olduğunu gösterdiler. Ama aynı şeyi Silifke için söylemem mümkün değil. Özetle devlet devlet gibi çalıştığında herhangi bir sorun yok'' dedi.

''SUİKASTLER YAŞANABİLİR’ DEMİŞTİ

Ümit Özdağ, sabah saatlerinde Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programı’nda suikastlerin yaşanabileceği uyarısında bulunmuştu. Özdağ, “Bakın ben yarın Bursa’nın ilçelerindeyim. Bursa’nın ilçelerinde konferans vereceğim. Ve şimdiden Bursa’da sanal alemde değişik tehditlerin yükselmeye başladığını görüyoruz. Bahçeli’nin yapmış olduğu bu açıklama, sadece gençlerin bize saldırması, toplantıları basması gibi eylemlerle neticelenmeyebilir. Bu açıklamanın arkasına saklanan bazı karanlık odaklar, suikastler düzenleyebilirler. Türkiye’yi bir başka felakete sürükleyecek bir dizi eylemi başlatabilirler. Bahçeli yapmış olduğu açıklamayla bunu istemese bile, bu sonucu doğuracak bir sürecin önünü açmıştır. Bana ve arkadaşlarıma yönelik gerçekleşecek herhangi bir saldırıda bu saldırıyı teşvik eden ismi benim için Devlet Bahçeli’dir'' demişti.

">

"Ümit Özdağ, MHP içerisindeki gerginliği değerlendirdi: Bahçeli ortamı zehirliyor" haberi, 10 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 10 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Ümit Özdağ, MHP içerisindeki gerginliği değerlendirdi: Bahçeli ortamı zehirliyor haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümit Özdağ, MHP içerisindeki gerginliği değerlendirdi: Bahçeli ortamı zehirliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:52 Haluk Levent, Kanserle Mücadele Eden Ablasını Sahneye Davet Etti ve Saçlarını Kazıttı!
  2. 13:44 Bilim Kurgu Hayalden Gerçeğe Dönüşüyor: Thermonator Robot Köpek Satışta!
  3. 13:44 Mevduat Süresi Dolmak Üzere! Avantajlı Faiz Oranlarından Faydalanmak İçin Son Şansınız!
  4. 13:44 Ebeveynler Dikkatli Olun! Bu Detaylar Çocuğunuzda Gizli Bir Sorun Olduğunun İşareti Olabilir!
  5. 13:44 Şok Haber: Ünlü Airfryer Markası da İflas Etti!
  6. 13:36 Mansur Yavaş, Almanya Cumhurbaşkanı İle Görüşme Sağladı!
  7. 12:44 Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama Geldi!
  8. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  9. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  10. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  11. 12:12 Elektrikli Çağ Başladı: Mercedes Efsanesi G Serisi Artık Elektrikli!
  12. 12:11 O Şehrin Kapıları Ücrete Tabi! Artık Giriş Ücreti 174 TL
  13. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  14. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  15. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  16. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
  17. 11:52 Portekizli genç yıldız Fenerbahçe'ye mı geliyor? Transfer rüzgarı!
  18. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  19. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  20. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
Politika Haberleri