Ümit Özdağ: Süleyman Soylu herhalde dünyada en fazla suçlu ile dostluk fotoğrafı olan İçişleri Bakanı

Ümit Özdağ: Süleyman Soylu herhalde dünyada en fazla suçlu ile dostluk fotoğrafı olan İçişleri Bakanı

Ümit Özdağ: Süleyman Soylu herhalde dünyada ... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerilim bitmiyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini hedef alarak “Operasyon çocuğu” ifadelerini kullandığı açıklamalarına sert yanıt vererek, “Bu konuda elinde ne bilgi ve belge varsa bunlar hemen savcılığa ilet. Sana bir hafta süre veriyorum” diye seslenmişti.

Özdağ, “Sana bir hafta süre vermiştim, süre doldu Süleyman!” diye Bakan Soylu'ya seslenerek bu akşam yeni bir açıklama yapacağını duyurmuştu.

Saatler 21.00'ı gösterdiğinde Ümit Özdağ, yeni açıklamasını videolu olarak sosyal medya hesabından yayınladı. Özdağ, “Verdiğim bir hafta sürede ne yaptın Süleyman? Trol ordunu ve kontrolündeki siteleri tetikçilik ve eski/yeni iftiralar için kullandın! Zafer Partisi iftiraları, hakaretleri, fiili engellemeleri aşarak yoluna devam edecek” notuyla yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


"Süleyman Soylu'nun, Ümit Özdağ ve Zafer Partisi'ne küfürler, hakaretler etmesine, anayasayı çiğneyerek Hatay'a, Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'na sokmama girişimlerinde bulunmasını, istihbaratı kullanarak takip ettirmesinin, troller ordusu aracılığı ile iftira attırmasının nedeni Zafer Partisi'nin sığınmacılar politikasıdır.

Zafer Partisi'nin bu tavrından çok rahatsız oluyorlar. Zafer Partisi'nin, sığınmacılar meselesinde Türk halkından gizlenen gerçekleri anlatmasından çok rahatsız oluyorlar. Sığınmacıların vatanlarına dönmesini isteyen Türk halkının desteğini her geçen gün daha güçlü almasından çok rahatsız oluyorlar.

Özetle bu kavga benimle Soylu arasında kişisel bir kavga değil. Devlet araçları kullanılarak Zafer Partisi'ne ve politikalarına karşı gerçekleştirilen bir saldırı. Türkiye'nin 'Göçmenistan' olmasına ve iç savaşa sürüklenmesine karşı çıkan Zafer Partisi'ni terörize ederek susturma çabası içerisindeler, susmayacağız, korkamayacağız, geri adım atmayacağız.

Üzerimizdeki tarihi görevin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Değerli yurttaşlarım Süleyman Soylu, 25 Temmuz 2016'dan sonra İçişleri Bakanı oldu ve İçişleri Bakanlığı'nın Türk milleti tarafından sağlanan kaynakları Türk devleti ve milletinin güvenliği için değil, AK Parti içinde ve dışındaki muhaliflerini anayasayı çiğneyerek izletmek için kullandı ve görüyoruz ki hala kullanmaya devam ediyor.

Bunu nasıl yapıyor? İçişleri yetkililerin bana verdiği bilgiye göre HTS kayıtları, whatsapp dahil tüm yazışma ve konuşmaların izlenmesi, MOBESE kayıtlarının izlenmesi, banka kayıtlarının, otel kayıtlarının izlenmesi ve gerekirse fiziki takip yöntemiyle gerçekleştiriliyor. Bunların hepsi bana karşı uygulandı ve uygulanmaya devam ediliyor.

Hatta ben yıllar önce twit attım, arkamdaki polis ekiplerini çek Süleyman, çocuklar yoruluyorlar bir şey de yok ortada diye. Soylu'nun İçişleri Bakanlığı'nda troll ordusu kurduğunu biliyoruz. Bunlar sadece Soylu için çalışıyor. Ne devlet için ne AK Parti için.

Soylu büyük bir örgütçü. Valilerin büyük bir çoğunluğunu DYP'li ailelerin çocuklarından seçiyor. AK Parti dışında bir partilileşme çalışması, kendisi ne kadar siyaseti bıkacağım da dese, benim geçen haftaki yaptığım açıklamamdan sonra, doğru değil, hala devam ediyor.

Soylu herhalde dünyada en fazla suçlu ile dostluk fotoğrafı olan İçişleri Bakanı. Değerli yurttaşlarım, burada sizlerle paylaşmayacağım istihbarata dayalı ve ülkemizin güvenliği ile ilgili tehdit içeren bazı çalışmalarını da Soylu'nun Türk istihbarat birimleri ile resmi yazıyla paylaştım.

Altını çizerek söylüyorum, resmi yazı ile paylaştım. Artık devlet arşivine girdi Süleyman ne paylaştığımı tahmin ediyorsundur. Sizler de hatırlayacaksınız, Süleyman Soylu 1 hafta önce bir açıklama yaparak telefonda küfürleşmediğimizi söyledi ve ekledi sadece kamuoyunu önünde söylediğimi tekrarladım dedi. Kamuoyunda söylediğin şey benim hayvandan aşağı olduğum hakaretiydi, evet bunu söyledi ve Soylu bunu küfür kabul etmiyormuş, anlamış olduk.

Ben de ona gereken cevabı verdim o da bana tekrar küfür etti, bu konuda da yalan söylüyor. Soylu, bu konuşmasında yine kamuoyuna yaptığı açıklamasında beni Amerikan aparatı olarak nitelendirdi. Dün de bir komik yardımcısı var, beni Amerikan kuklası olmakla suçlayan bir tweet attı. 

Ya Süleyman, Amerikan Büyükelçisine beni dikkate alın diye adam yollayan sensin, ABD'nin Afganistan'dan yolladığı Afgan ordusunu resmi üniformalarıyla senin korumak zorunda olduğun sınırlardan geçerek Türkiye'ye soktular ve sen seyrettin."

"Ümit Özdağ: Süleyman Soylu herhalde dünyada en fazla suçlu ile dostluk fotoğrafı olan İçişleri Bak." haberi, 23 Eylül 2022 tarihinde yazılmıştır. 23 Eylül 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ümit Özdağ: Süleyman Soylu herhalde dünyada en fazla suçlu ile dostluk fotoğrafı olan İçişleri Bak.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümit Özdağ: Süleyman Soylu herhalde dünyada en fazla suçlu ile dostluk fotoğrafı olan İçişleri Bak.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  2. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  3. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  4. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  5. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  6. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  7. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  8. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  9. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  10. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  11. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  12. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  13. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  14. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  15. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  16. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  17. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  18. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  19. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  20. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
Gündem Haberleri