Ümit Özdağ’dan Nagehan Alçı’ya yanıt: Dönsün kocasına baksın

Ümit Özdağ’dan Nagehan Alçı’ya yanıt: Dönsün... Habertürk yazarı Nagehan Alçı, DİYADER iddianamesini eleştirirken "Sanki Ümit Özdağ yazmış" ifadesini kullandı. Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Tahrikçi arıyorsa dönsün kocasına baksın" ifadeleriyle yanıt verdi.

Gazeteci Nagehan Alçı, dünkü yazısında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef aldı. Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı teftişle ilgili adı geçen DİYADER (Din Alimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) iddianamesini eleştirdi.

Alçı, “Sanki bu iddianameyi Ümit Özdağ bizzat yazmış!” ifadelerini kullandı. Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Benim iddianame yazmak gibi bir adetim yok. Fakat, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında Nagehan Alçı’nın ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın nasıl FETÖ tezgahı iddianamelerin hazırlanmasına ve daha sonra savunulmasına katkı verdiklerini bütün Türkiye biliyor” dedi.

“SANKİ BU İDDİANAMEYİ ÜMİT ÖZDAĞ BİZZAT YAZMIŞ”

Habertük yazarı Nagehan Alçı, dünkü yazısında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili şu satırları kaleme aldı:

“İddianameyi okurken düşündüm… Acaba ülkemizde paralel evrenler mi var? Bu iddianameyi yazanlar bu ülkenin Cumhurbaşkanı’nın Tayyip Erdoğan olduğunun farkındalar mı? Yoksa Cumhurbaşkanlığı makamına Ümit Özdağ geldi de bizim mi haberimiz yok?!”

“Bu iddianameyi hazırlayanların zihniyetine göre tam 13 senedir kesintisiz 24 saat yayın yapan devlet televizyonu TRT Kürtçe tamamen illegal ve derhal kapatılması gerekiyor” diyen Nagehan Alçı, şöyle devam etti: “Yukarıda belirttiğim gibi, sanki bu iddianameyi Ümit Özdağ bizzat yazmış! İddianamenin bazı bölümlerinde Özdağ tarzı faşizan zihniyet adeta fışkırıyor.”

“FETÖ’NÜN BANKASINDAN ALDIKLARI HEDİYE KREDİYLE…”

Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından “İftira atarak karalama kampanyası yürütmeyi FETÖ tezgahında öğrenen, Öcalan ve PKK savunucusu, Saray Rejimi propogandisti Nagehan Alçı’ya son cevap” mesajıyla video yayınladı.

“Nagehan Alçı suçluların telaşı içerisinde bana ve Zafer Partisi’ne saldırıyor” diyen Ümit Özdağ şunları söyledi:

“Nagehan Alçı’nın bu saldırılarının sebebi, bir süre önce Habertürk televizyonunda, çıktığımız bir programda, kendisinin son 20 yılda, Türkiye’de yapılan provokasyonların öncülerinden birisi olduğu gerçeğini yüzüne söylemiş olmamdır.

Nagehan Alçı bugünkü yazısında da İmamoğlu’yla ilgili hazırlanan iddianamenin Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı olduğu bir Türkiye’de ancak yazılabileceğini ifade edip bir başka yerde de iddianameyi sanki Ümit Özdağ kendisi yazmış diyor. Ben iddianameyi görmedim, okumadım. Ama Nagehan Alçı’ya hatırlatmak istediğim bir husus var. Benim iddianame yazmak gibi bir adetim yok. Fakat, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında Nagehan Alçı’nın ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın nasıl FETÖ tezgahı iddianamelerin hazırlanmasına ve daha sonra savunulmasına katkı verdiklerini bütün Türkiye biliyor. Bu katkılarından ötürü de FETÖ’nün bankasından aldıkları hediye krediyle boğazda bir yalı aldığını biliyoruz.

Aynı Alçı’nın subay eşleriyle ilgili ‘takvim için soyunsunlar’ şeklindeki aşağılık ifadesini hiçbirimiz unutmadık. Eşlerinin gazi ya da şehit oluşunu bekleyen Türk subaylarının muhterem eşleri hiçbir zaman unutmayacak.

Keza ‘katil devlet’ diye Türkiye Cumhuriyet devletini nasıl suçladığını, Fetullah Gülen’e nasıl yağlar yaktığını, Abdullah Öcalan’ın nasıl Türkiye’ye demokrasi getireceğini ve bir keresinde Güneydoğu Anadolu’ya ‘Kürdistan demeyi öğreneceksiniz’ diye haykırdığını ve yazdığını da unutmadık.

Gerçek bir tahrikçi arıyorsa, dönsün kocası Rasim Ozan Kütahyalı’ya baksın. Onun Boşnak kardeşlerimize yaptığı ağır hakareti Türk milleti unutmadı, unutmayacak.”

"Ümit Özdağ’dan Nagehan Alçı’ya yanıt: Dönsün kocasına baksın" haberi, 05 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 05 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ümit Özdağ’dan Nagehan Alçı’ya yanıt: Dönsün kocasına baksın haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümit Özdağ’dan Nagehan Alçı’ya yanıt: Dönsün kocasına baksın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:09 Albanese, Elon Musk'ı Twitter'daki Tutumu Nedeniyle Eleştirdi
  2. 14:06 Beşiktaş Transfer Çalışmaları: Nicolas Valentini İddiaları ve Boca Juniors'tan Açıklama
  3. 14:03 Duracell ve Doğa Koleji İş Birliğiyle Atık Pil Toplama Kampanyası: Battery Friend Forever
  4. 14:00 Cübbeli Ahmet'ten şeyh açıklaması geldi: İsmailağa Cemaati'nde 'Post'a kim oturacak?
  5. 13:59 Derbide Taraftar Dehşeti! O Yıldız Futbolcunun Başına Bıçak Denk Geldi!!
  6. 13:58 Hazine İki Tahvil İhalesiyle Toplamda 31.7 Milyar TL Borçlandı
  7. 13:50 Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alacak!
  8. 13:31 Balıkesir'de Mahzen-31 Operasyonuyla 8 Şüpheli Yakalandı!
  9. 13:20 İsrail Ordusunun Batı Şeria'ya Baskını
  10. 13:16 Balıkesir'in Büyüleyici Köyleri: Doğanın ve Tarihin İç İçe Geçtiği Bir Tatil Deneyimi
  11. 13:13 Savaşın Masum Kurbanı: Gazze'de Bir Anne, Bir Bebek ve Yürek Burkan Dram
  12. 13:10 Netflix Türkiye'nin kararı şaşırttı: Ferzan Özpetek'in filmi neden yayınlanmadı?
  13. 13:09 Elektrikli Araçlar: Sektördeki Yükseliş ve Rekabetin Getirdiği Heyecan
  14. 13:08 Tasarruf çabaları boşa mı gidiyor? Kamuda kiralık araçlara ödenen rakamlar dudak uçuklattı
  15. 13:06 Doğal Şifa Deposu: Sarımsak ve Limon Kürüyle Sağlıklı Yaşam!
  16. 13:03 Türkiye ve Irak Arasında İmzalanan 26 Anlaşma: Bağdat Ziyaretinin Önemli Sonuçları
  17. 13:00 ABD'de Ölü Bulunan Yağmur Taktaş, Son Yolculuğuna Uğurlandı
  18. 12:57 Tahinin Sağlıkta Yeni Kahramanı: Canan Karatay'ın Önerisiyle Keşfedilen Mucizevi Faydaları!
  19. 12:54 Sosyal Medyada Altın ve Parayla Dolu Oda Görüntüleri: "Oturduğum Yerde Haftalık Kazancım"
  20. 12:53 Bu Nadir Ürünün Fiyatı Rekor Kırdı: Tazesi 1500 Lira, Kurutulmuşu 10 Bin Liraya Satılıyor!
Gündem Haberleri