Ümitcan Uygun'dan tepki toplayan paylaşım: Bu bir tehdit, bize saldırabilir

Ümitcan Uygun'dan tepki toplayan paylaşım: Bu bir tehdit, bize saldırabilir

Ümitcan Uygun'dan tepki toplayan paylaşım: B... Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepki topladı. Çakır'ın ailesini tehdit ettiği ileri sürülen Uygun, ailenin yaşadığı ilin tabelasının önünde poz vererek adeta gözdağı verdi.

ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, haziran ayında evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın dosyasını incelemye başladı. Aleyna'nın ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölü olarak bulunmasının ardından ATV Ana Haber'e de yansıyan bir gelişme yaşandı. 

AİLENİN YAŞADIĞI İLE GİTTİ

Pek çok kez Aleyna Çakır'ın ailesini tehdit ettiği bilinen Ümitcan Uygun'un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşımlar ise yeni bir tehdit olarak algılandı. Ümitcan Uygun'un, Aleyna Çakır'ın ailesinin yaşadığı ile (Kırşehir) giderek il sınırı levhasının önünde fotoğraf çekilmesi ve bunu sosyal medya hesabı üzerinde paylaşması dikkatleri çekti. Konuyla ilgili ATV'ye konuşan Aleyna Çakır'ın babası Mehmet Esen, Ümitcan Uygun'un elinde silahlarla tehditler savurarak gezdiğini iddia etti.

"BU BİR TEHDİT, BİZE SALDIRABİLİR"

Konu hakkında konuşan Aleyna Çakır'ın acılı annesi "Ben rahatım, serbestim, arkamda dayanağım var. Nasıl gezebiliyor, memleketime gelip nasıl resim çektiriyor. Bu bir tehdit tabi ki, bir anda saldırabilir, yanımda çocuklarım var torunlarım var. Analar artık ağlamasın, evlatlarını yıkayıp mezara koymasın, böylesi katilleri dışarda gezdirmesinler" ifadesini kullandı. 

"ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZİYOR"

Baba Mehmet Esen ise "Şahıs, Kırşehir'e gelip levhanın önünde (İl sınırı) fotoğraf çekilmiş, ben geldin buradayım dercesine, elini kolunu sallayarak geziyor, halen neden tutuklanmıyor" dedi.

"DELİLLER KARARTILIYOR"

Aylardır kızlarını başına ne geldiğini öğrenmeye çalışan acılı anne, artık yorulduklarını ve dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek "Evladımın katilini bir an evvel hapiste görmek istiyorum, Deliller savcıya ulaşmadan karartılıyor, o kişinin tutuklu yargılanmasını istiyoruz artık" şeklinde konuştu. Aleyna Çakır'ın ailesi, Ümitcan Uygun'un kızlarına şiddet uyguladığı ve kendilerine tehdit içeren görüntüler için bir kez daha emniyete başvuruda bulundu.

ALEYNA ÇAKIR OLAYINDA NE OLDU?

Aleyna Çakır, 3 Haziran günü Ankara Keçiören ilçesindeki evinde erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından cansız şekilde bulunmuştu. Olayın öncesinde Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler sosyal medyada yer almıştı. Konuyla ilgili Uygun gözaltına alınmış ancak sonrasında serbest bırakılmıştı. Aleyna Çakır'ın gizemli ölümü sonrası ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olay tüm detayları ile ele alındı.

"Ümitcan Uygun'dan tepki toplayan paylaşım: Bu bir tehdit, bize saldırabilir" haberi, 12 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 12 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Ümitcan Uygun'dan tepki toplayan paylaşım: Bu bir tehdit, bize saldırabilir haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümitcan Uygun'dan tepki toplayan paylaşım: Bu bir tehdit, bize saldırabilir 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
3. Sayfa Haberleri