Ümraniye'de kadın cinayeti: Yaraladı, tutuklanıp tahliye oldu, öldürdü

Ümraniye'de kadın cinayeti: Yaraladı, tutuklanıp tahliye oldu, öldürdü

Ümraniye'de kadın cinayeti: Yaraladı, tutukl... Ümraniye'de Mehmet Dinç, dini nikahlı olduğu iddia edilen Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü.

Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafınca kanlar içinde bulunurken, Çetin'in ortalama 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafınca bıçaklandığı açıklandı.

Olay, Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Dinç, çocuğunun annesi olan imam nikahlı 25 yaşındaki Fatoş Çetin'in Ümraniye'de yaşadığı gecekonduya geldi. Çetin'i pencereye çağıran Mehmet Dinç, yanında getirdiği bıçakla Çetin'i boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Mehmet Dinç, olay yerinden kaçtı.

Babası buldu 

Sabah saatlerinde kızının kaldığı odaya gelen baba Erdal Çetin, kızını cansız halde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Fatoş Çetin'in öldüğünü belirledi. Polis ekipleri olay yerinde uzun süre çalışma yaptı. Yapılan çalışmanın peşinden Fatoş Çetin'in cansız bedeni, İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaçan saldırgan ise akşam saatlerinde Ataşehir'de yakalandı.

4 ay önce de bıçaklamış

Mehmet Dinç'in başka bir kadınla resmi nikahı olduğu ama boşandığı, bu evlilikten 3 çocuğu olduğu öğrenildi. Fatoş Çetin'in de imam nikahlı kişi Mehmet Dinç'ten bir çocuğunun olduğu açıklandı. Mehmet Dinç'in 4 ay önce de Fatoş Çetin'i bıçakla yaraladığı, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğu öğrenildi. Öte yandan bıçaklanarak yerde yatan Fatoş Çetin'in çocuğunun, sabaha kadar annesinin yanında kaldığı iddia edildi.

3-4 ay cezaevinde kalmış

Olayla ilgili konuşan baba Erdal Çetin, "Sabah 09.00 civarıydı. Kalktığımızda eşime, "Kızımı uyandır da kahvaltı yapalım" dedim. Kapıya vurmuş, kapı açılmayınca pencereden odayı kontrol edince kızımın yerde yattığını görmüş. Beni çağırdı. Kapıyı ittim açılmadı. Kızım düştüğünde kafası kapıya gelmiş. Bebeği de üzerinde yatıyordu. Kapıyı iterek açtım. Baktım çocuğumun her tarafı kan içinde. Kucağıma aldığımda ölmüştü. Hiçbir şekilde ses duymadım. Bir ses olsa duyardım. Zaten onu devamlı kandırıyordu. Kızım sessiz biriydi. Pencereye çağırmış, tutmuş ve bıçaklamış. 3-4 ay önce gene gelmişti, mutfakta meyve bıçağıyla bıçaklamıştı. Meyve bıçağı kırılmıştı. Biz şikayet edince tutuklandı. 3-4 ay cezaevinde yattı. Kızım ona istemediğini söyleyip gitmesini istiyordu. Katilin de resmi nikahlı eşi vardı. Ondan da 3 tane çocuğu vardı. Ondan boşandı. Benim çocuğumu kaçırmıştı, çocuğum onun yanında 1-1.5 yıl kaldı. Sonra çocukları oldu. Kızımı evde sopayla, kemerle dövermiş. Kızım, sığınma evine gitmişti. Bu kadar ileriye gideceğini bilemezdik" diye ifade etti.

"Ümraniye'de kadın cinayeti: Yaraladı, tutuklanıp tahliye oldu, öldürdü" haberi, 19 Eylül 2023 tarihinde yazılmıştır. 19 Eylül 2023 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Ümraniye'de kadın cinayeti: Yaraladı, tutuklanıp tahliye oldu, öldürdü haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ümraniye'de kadın cinayeti: Yaraladı, tutuklanıp tahliye oldu, öldürdü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 12:12 Aziz Yıldırım'dan 6 yıl sonra hamle!
  2. 12:06 Dursun Özbek'den açıklama!! "Bu onurlu göreve yeniden adayım"
  3. 11:00 Demet Akalın, Zuhal Topal ile ilgili yıllar sonra itirafta bulundu
  4. 10:38 Nico Hulkenberg: Audi için yarışmak özel olacak
  5. 10:24 4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var
  6. 10:20 Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
  7. 09:59 Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
  8. 09:52 Türkiye kişi başı gelirde alt ligde
  9. 09:48 Mersin'de 450 milyonluk yasa dışı bahis operasyonu
  10. 09:38 Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar
  11. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  12. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  13. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  14. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  15. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  16. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  17. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  18. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  19. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  20. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
3. Sayfa Haberleri