Ünlü ekonomist "Hemen Satın" dedi: Ev, tarla ne varsa satın!

Ünlü ekonomist

Ünlü ekonomist "Hemen Satın" dedi: Ev, tarl... Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yatırımcıları yakından ilgilendiren önemli uyarılarda bulundu. Kurtoğlu, özellikle altın yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda açıklamalar yaptı. Gelecekte olacaklara hakkında öngörülerini açıkladı.

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren önemli bilgiler paylaştı. Kurtoğlu, Sosyal medya hesabı üstünden yaptığı paylaşımda; parasını altına veya gayrimenkule yatıran vatandaşlara seslenerek, "Eğer alıcı bulursanız hemen satın" diyerek takipçilerine uyarıda bulundu. İşte hemen satın dediği yatırım aracı hakkında detaylar.

UZMAN İSİMDEN ALTIN YATIRIMCISINA ÖNEMLİ TÜYO

Geçtiğimiz hafta inişli çıkışlı bir seyir izleyen gram altın, yeni haftaya değer kazanarak başladı. Neredeyse 2 bin lira seviyesine dayanan altın güvenli liman olmaya devam ederken yatırımcılar uzman isimlerin görüşlerini de merak ediyor. Bu kapsamda Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabı üstünden bir paylaşım yaparak altın yatırımcılarını uyardı.

altin2.jpg

SATMAYIN

Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından altını ve tarlası olanlar için "Mecbur olmadıkça fiziki altınlarınızı, tarlanızı, ata tohumlarınızı, hayvanlarınızı SATMAYIN" önersinde bulundu.

OTURDUĞUNUZ EV HARİCİNDE EVİN VARSA HEMEN SATIN

"Mecbur olmadıkça; fiziki altınlarınızı, tarlanızı, ata tohumlarınızı ve hayvanlarınızı satmayın. Şehirde ailenin oturduğu ev haricinde eviniz ve arsanız var ise ve alıcı bulursanız hemen satın.

Acil değilse Eylül’den önce otomobil almayın. Balkonda tarım ve yağmur suyu için düzen kurun." diyerek vatandaşlara ekonomik gidişat konusunda uyarılarda bulunmuş oldu.

ramazan-kurtoglu.png

ÇALIŞARAK GEÇİNMEK VE MÜLK SAHİBİ OLMAK HAYAL OLACAK

"Öyle bir küresel ekonomik-siyasi-sosyal yeni düzen kurgulanıyor ki tek işte çalışarak geçinmek, emekli ve mülk sahibi olmak hayal olacak. Boşuna demediler salgın döneminde: 'Hiçbir şeyin olmayacak ama mutlu olacaksın... Sıfır karbonlu bir dünya'. İnsanın %17'si karbondur."

Kurtoğlu'nun bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı, Kurtoğlu'nun görüşlerini destekledi ve yeni düzenin insanların yaşamını olumsuz etkileyeceğini söyledi.

 

ramazan-kurtoglu-001.png

YENİ DÜZENİN ETKİLERİ

Kurtoğlu'nun bahsettiği yeni dünya düzenin etkileri, henüz tam olarak netleşmedi. Ancak, bu düzenin insanların yaşamını önemli ölçüde etkileyeceği tahmin ediliyor.

Yeni düzende, insanların daha esnek çalışma saatlerine sahip olması, birden fazla işte çalışması ve emeklilik yaşını erteleme olasılığı artacak. Ayrıca, mülk sahibi olmak daha da zorlaşacak. Bu durum, insanların yaşam standartlarını ve refahını olumsuz etkileyebilir.

 

 

 

"Ünlü ekonomist "Hemen Satın" dedi: Ev, tarla ne varsa satın!" haberi, 29 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 29 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan Ünlü ekonomist "Hemen Satın" dedi: Ev, tarla ne varsa satın! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ünlü ekonomist "Hemen Satın" dedi: Ev, tarla ne varsa satın! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(47) Yorum
SON HABERLER
  1. 20:07 Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
  2. 20:00 İslam Kalkınma Bankası, Türkiye'ye 120 milyon avro finansal destek sağlayacak
  3. 19:53 Ünlü ekonomist, gram altın için '3333' uyarısında bulundu!
  4. 19:37 Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
  5. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  6. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  7. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  8. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  9. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  10. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  11. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  12. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  13. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  14. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  15. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  16. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  17. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  18. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  19. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  20. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Ekonomi Haberleri