Ünlü oyuncu Brooke Shields, tanıdığı biri tarafından tecavüze uğradığını yıllar sonra itiraf etti

Ünlü oyuncu Brooke Shields, tanıdığı biri tarafından tecavüze uğradığını yıllar sonra itiraf etti

Ünlü oyuncu Brooke Shields, tanıdığı biri ta... The Blue Lagoon (Mavi Göl) ve 1981'deki "Endless Love" (Sonsuz Aşk) filmleriyle tanınan Hollywood'un en güzel hanım oyuncuları içinde gösterilen Brooke Shields, seneler sonrasında tecavüze uğradığını itiraf etti. Hayatının ele alındığı belgeselde acı gerçeği ilk kez özetleyen 57 yaşındaki oyuncu, o kişiye mektup yazdığını dile getirdi.

Brooke Shields, yaşamının anlatıldığı belgeselde uğramış olduğu tacizi anlatmıştı. Ünlü oyuncu, yaşamış olduğu karabasan dolu günlere son vermek için son bir hamle yapmayı denediğini ve vakadan birkaç yıl sonrasında kendisini saldırı eden adama hitaben bir mektup kaleme aldığını söylemiş oldu.

"DAHA ÖNCE TANIŞTIĞIM BİRİYDİ"

Bu vaka meydana ulaştığında hemen hemen 20'li yaşlarının başlangıcında olan oyuncu, bu buluşmanın bir iş görüşmesi bulunduğunu düşündüğünü ifade etmişti. Brooke Shields, mevzuyla ilgili, "Yemek yedik. Ben bunun bir iş görüşmesi bulunduğunu sanıyordum. O kişiyle daha ilkin tanışmıştım ve bana karşı her vakit iyiydi" dedi. Ancak Shields'ın söylediğine nazaran iş toplantısı sandığı o akşam yemeği bir anda ansızın biçim değiştirmişti.

OTEL ODASINA GÖNDERDİ

Görüştüğü kişiye bir taksi çağırması icap ettiğini söyleyen Brooke Shields, o kişinin de ona otele geri dönmelerini ve oradan bir taksi çağıracağını dile getirdiğini söyledi. Brooke Shields, bunun üstüne onunla beraber oteldeki odasına gittiğini söylemiş oldu.

ÇARESİZ ŞEKİLDE BEKLEMİŞ

"Telefona gitmek istemiyordum, orada oturmak istemiyordum. Çünkü orada kalmıyordum" diyen Brooke Shields, çaresiz bir şekilde ne yapacağını düşünürken odada bulmuş olduğu bir dürbünle pencereye yaklaştığını ve odadan görülen sahil manzarasını izlemeye başladığını aktardı.

"İÇERİ ÇIPLAK GİRDİ VE SALDIRDI"

O sırada tacizci kişinin odaya girdiğini ifade eden Shields, "Kapı açıldı ve o şahıs çıplak olarak içeri girdi. Dürbünü bıraktım, o şahıs ise üzerime doğru geliyordu. Bana zor kullandı ve hücum etti. Ben ise o sırada donup, kaldım. O anlarda boğulmaktan ya da vurulmaktan korktum, bu yüzden de adama karşılık veremedim. Benim bir 'Hayır' demem kafi olmalıydı. O anda aklımdan geçen tek fikir hayatta kalmak ve o odadan çıkmaktı. Bana saldırdığında sanki vücudumla tüm bağım kopmuş benzer biçimde hissettim" demişti.

TECAVÜZ EDEN ADAMA MEKTUP YAZDI

Bu olayın peşinden senelerce terapi görmek zorunda bulunduğunu itiraf eden Brooke Shields, yaşamış olduğu kâbus dolu günlere son vermek için son bir hamle yapmayı denediğini deklare etti. "Artık bu mevzuyu tam olarak kapatabilmek istedim" diyen oyuncu, terapistinin de önerisiyle vakadan birkaç yıl sonrasında kendisine saldırı eden adama hitaben bir mektup kaleme aldığını ifade etti. Shields, bir tür yüzleşme benzer biçimde düşündüğü bu mektuba hiçbir vakit yanıt alamadığını aktardı.

"Ünlü oyuncu Brooke Shields, tanıdığı biri tarafından tecavüze uğradığını yıllar sonra itiraf etti" haberi, 24 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. Magazin kategorisi altında bulunan Ünlü oyuncu Brooke Shields, tanıdığı biri tarafından tecavüze uğradığını yıllar sonra itiraf etti haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ünlü oyuncu Brooke Shields, tanıdığı biri tarafından tecavüze uğradığını yıllar sonra itiraf etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  2. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  3. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  4. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  5. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  6. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  7. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  8. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  9. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  10. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  11. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  12. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  13. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  14. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  15. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  16. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  17. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  18. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  19. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  20. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
Magazin Haberleri