Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan açıklama var: Maradona'nın öldürülmüş olduğuna inanıyorum!

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan açıklama var: Maradona'nın öldürülmüş olduğuna inanıyorum!

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan açıklama... Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun açıklaması var: Maradona'nın öldürüldüğüne inanıyorum! Venezuela Devlet Başkanı, çarpıcı açıklamalarına yer verdi! Uzun uzun konuşan devlet adamından şok sözler duyuldu!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 25 Kasım 2020'de hayatını kaybeden Arjantinli efsane futbolcu Diego Armando Maradona ile ilgili olarak, "Ölümüne ilişkin şu tezim var, Maradona'nın öldürüldüğüne inanıyorum." dedi.

1159677-1-t.jpg

Başkent Karakas'taki Anıtsal Stadyum'da düzenlenen "Maduro Podcast'ine" konuk olan Maduro, gündemi değerlendirdi. Maduro, "Fasmo"nun Arjantin'de olabilmesi için her şeyin planlandığını öne sürerek, "Onun ölümüyle ilgili bir tezim var, Maradona'nın öldürüldüğüne inanıyorum. Ölümünden bir gün önce, ölümü vesilesiyle kendisiyle konuştum" dedi. 60 yaşında vefat etti ve şöyle dedi: "Diego, Venezuela'ya gel, seninle burada ilgileneceğiz." dedim." dedi. Maduro, Maradona'nın hayatıyla ilgili kaygılarını kendisiyle paylaştığını söyledi: "Daha önceki bir görüşmemizde ona 'Dikkatli ol Diego' demiştik.' Bakın orada çok kötü insanlar var, faşistler sizi yalnız bırakmayacak çünkü siz haksızlığa isyan eden halkın sesisiniz. "Ben de dedim ki: 'Arjantin'de kimsenin söylemeye cesaret edemediği şeyleri söylediniz'" dedi.

Arjantin'in eski cumhurbaşkanı Cristina Kirchner'e düzenlenen suikastı hatırlatan Maduro, şunları söyledi: "Sembolleri durdurmak için operasyonlar düzenlediler. Arjantin'den. Diego'yu ilk önce onlar bitirdi, bundan eminim. Sonra Cristina'nın işini bitirmek istediler, onu canlı canlı öldürecekler" dedi.

 

"Arjantin'de Siyonizm ve faşizm kol gezdi." Arjantin Devlet Başkanı Javier Mile'ı eleştiren Maduro, "Tek bir şey söyleyebilirim. Faşizm ve Siyonizm de Milei ile iktidara geldi. Milei: "Venezuela'nın yaptırımlara maruz kalmasını, kuşatılmasını ve yenilgiye uğratılmasını sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım." diyor. "Burada kendisine soruyorum: 'Senin gibi kaç kişi var orada?' dedi.

Başkan Maduro, Maradona hakkındaki gerçeğin bir gün ortaya çıkacağına inandığını ve faşizmin yeniden yenilgiye uğratılacağından emin olduğunu söyledi. Arjantin'de.

dedi Maduro. Dünyaca ünlü efsane futbolcu Maradona, kalp yetmezliği ve akciğer ödemi nedeniyle 25 Kasım 2020'de Arjantin'in Buenos Aires kentindeki Tigre'de vefat etti. Kasım 2020'de beyin ameliyatı geçiren ve evinde takip altında tutulan Maradona, 25 Kasım 2020'de hayatını kaybetti. Ani ve şüpheli ölümün ardından soruşturma başlatıldı..

 

"Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan açıklama var: Maradona'nın öldürülmüş olduğuna inanıyorum!" haberi, 07 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan açıklama var: Maradona'nın öldürülmüş olduğuna inanıyorum! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan açıklama var: Maradona'nın öldürülmüş olduğuna inanıyorum! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:29 Dört burç bu hafta talihli
  2. 02:27 Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
  3. 02:25 ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
  4. 02:23 Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
  5. 02:21 Dışı çıtır çıtır, içi sulu sulu: Kalem böreğini unutturan lezzet!
  6. 02:20 BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
  7. 02:19 Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
  8. 02:18 Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
  9. 02:18 Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
  10. 02:16 Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
  11. 02:13 Hamas: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
  12. 02:10 CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
  13. 01:45 İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
  14. 01:42 Star TV'nin iddialı dizisi yayından kaldırılıyor! Final bölümü tarihi belli oldu
  15. 01:21 Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli modeli gündemde: ID.Code
  16. 01:18 Boeing ürünlerinin güvenliğine yönelik konuşmuştu: Eski çalışan daha gizemli şekilde öldü!
  17. 01:15 Biden'dan öğrenci protestoları ile ilgili ilk açıklama geldi: "Kaos yaratmaya hakları yok"
  18. 01:06 Gazeteci-yazar Barış Terkoğlu'na hapis!
  19. 00:56 Apple'ın geliri düştü!
  20. 00:53 Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!
Dünya Haberleri