Vivo v25 5G: Orta seviyenin yeni gözdesi

Vivo v25 5G: Orta seviyenin yeni gözdesi

Vivo v25 5G: Orta seviyenin yeni gözdesi Vivo v25 5G, özellikle ışıltılı tasarım detaylarından hoşlanan kullanıcıların ilgisini çekecektir. Güzel bir ekranı, hızlı şarj destekli pili ve tatmin edici kamera kurulumları var. Tabii Android 13 işletim sistemi faktörünü de es geçmemek gerekli.

Ürünümüz, 7.79mm kalınlıkta ve 186 gram ağırlıkta. Vivo v25 5G, Type-C bağlantı noktasına sahip bir telefon. Bu sayede kolay veri aktarımı ve hızlı şarj mümkün oluyor.

Ek olarak kutuda, 3.5mm kablolu kulaklık ve bir de Type-C dönüştürücü çıkıyor. Bu sayede isterseniz bu kulaklığı, isterseniz de favori kablolu kulaklığınızı kullanabilirsiniz.

6.44 inç Amoled ekran

Amoled ekranlar, günümüzde sıklıkla tercih edilen ve kaliteli görüntüleme yapabilen ekranlar arasında. FHD+ çözünürlük sunabilen ekran, aynı zamanda 90Hz ekran tazeleme değeri de sunuyor ve akıcı deneyimleri mümkün kılıyor. Dış mekân kullanımlarında da ekranın iyi bir parlaklık düzeyi sağladığını söyleyelim.

vivo-v25-5g.jpg

Ekran, kaygan bir yapıda ve yumuşak dokunuşlarla hızlıca hareket edebiliyorsunuz. Tabii bu tip bir ekran, oyunlarda da hızlı hareket edebilmeniz için avantajlı.

"Peki ekrana yedirilmiş parmak izi okuyucu sensör var mı?" derseniz, "Evet, var" diyebiliriz. Bu özelliği aktifleştirmenizi öneriyoruz.

MediaTek Dimensity 900

6nm olarak üretilen ve 5G bağlantı teknolojisini de sunan çipset, pek çok popüler oyunu rahatlıkla oynamanızın da önünü açıyor.

Bu çipsete 8GB RAM ve 256GB dahili depolama eşlik ediyor. İşletim sistemi tarafında da Android 13 var. Tüm bu detaylar, pek çok teknoloji sever için sevindirici diyebiliriz.
Karşılaştığım bir sorundan da bahsetmek istiyorum. Birkaç kez uygulama çalıştırırken arayüzün cevap vermediğini ve tepkisiz kaldığını gördüm. Bu sebeple de cihazı yeniden başlatmak zorunda kaldım.

Telefon, Call of Duty Mobile gibi iyi grafiklere sahip bir oyunu, HD grafikler ve akıcı detaylarla çalıştırabiliyor. Uzun süreli deneyimlerde aşırı ısınma faktörüyle karşılaşmadığımızı da söylemeliyiz.

"Peki telefonda stereo hoparlör sistemi var mı?" derseniz, "Maalesef, yer almıyor" diyebiliriz. Tek hoparlör kurulumuna yer verilmiş ve iç mekân kullanımında, sessiz ortamlarda fena bir performansı yok.

vivo-v25-5g-001.jpg

Üçlü kamera sistemi

Bu dizilimde özellikle 64MP ana kamera dikkat çekiyor, ki bu kamerada OIS, yani optik görüntü sabitleme özelliği de var. Böylece hareketli video ve fotoğraf çekimlerinizde de net detaylar elde edebilirsiniz.

Video tarafında 4K 30FPS ve 1080p 60FPS gibi seçeneklerin sunulduğunu da belirtelim. Üstelik bu video çekim detayları, 50MP değerdeki ön kamera için de geçerli. Gerçekten de çoğu orta seviye telefonda, ön kamerada bu tip detayları kolay kolay göremiyoruz.
Ürünün kameraları, özellikle gün ışığında tatmin edici sonuçlar verebiliyor

Wi-Fi 2.4/5GHz, Bluetooth 5.2 ve NFC gibi kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip olan telefon, 4500mAh pille geliyor ve tek şarj ile bir günü geride bırakmanıza yardımcı oluyor. Ürün, aynı zamanda 44w hızlı şarj desteği sunuyor ve adaptörün kutuda geliyor olması da ayrıca bir avantaj sağlıyor.

İnceleme videosunu izlemek için buraya tıklayınız

"Vivo v25 5G: Orta seviyenin yeni gözdesi" haberi, 08 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 08 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Vivo v25 5G: Orta seviyenin yeni gözdesi haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Vivo v25 5G: Orta seviyenin yeni gözdesi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  2. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  3. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  4. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  5. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  6. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  7. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  8. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  9. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  10. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  11. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  12. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  13. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
  14. 00:16 İsrail'in Misilleme Tehdidi: Tutuklama Kararı Çöküşe Yol Açabilir
  15. 00:15 Meteorolojiden uyarı: Ani sel ve su baskınlarına dikkat!
  16. 00:12 KFC ve Pizza Hut'un ABD'deki satışları geriledi
  17. 00:10 Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile bir araya gelecek
  18. 00:05 Yavaş “Sözlerimizi tutuyoruz” diyerek müjde verdi: Ankara’nın köklü sorununa çözüm yolda!
  19. 00:05 Sarı Lekeleri Yok Etmek İçin Doğal Çözüm: Karbonat ve Sirke!
  20. 00:02 Fed Başkanı Jerome Powell'dan faiz indirimi mesajı geldi
Teknoloji Haberleri