Vücut Tipine Göre Tesettür Mayo Seçimi

Vücut Tipine Göre Tesettür Mayo Seçimi

Vücut Tipine Göre Tesettür Mayo Seçimi Vücut tipine göre tam kapalı tesettür mayo seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken pek çok kriter bulunur.

 

 

Vücut tipine göre tam kapalı tesettür mayo seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken pek çok kriter bulunur. Öncelikle seçeceğiniz mayonun çabuk kuruyan tesettür mayo olması oldukça önemlidir İlk başta küçük gibi görünen bu kriterler, tatilinizi çok daha keyifli geçirmenizi sağlayabilir. Her kadın farklı vücut tipine sahiptir. Bu durum tam kapalı mayoların çeşitlenmesine neden olur. Standart beden mayolar, çoğu zaman vücutta pot bir duruş sergiler. Bu nedenle vücut tipinizi tanımanız ve buna uygun bir tesettür mayo seçimi yapmanız gerekir. Vücut hatları göğüs, bel, basen ve bacak gibi farklı bölgelerden oluşur. Giydiğiniz mayolar bu bölgelerle uyumlu olduğunda çok daha kullanışlı olabilir. Bunu bilen markalar farklı vucut tiplerine uygun tesettür mayolar tasarlar. Biz de sizler için tam kapalı tesettür mayo çeşitlerini vücut tiplerine uygun olarak ayırdık. Kendi vücut tipinizi keşfederek, vücudunuza uygun modelleri tercih edebilir, enerjinizi yükselten harika tesettür mayolara sahip olabilirsiniz.

Armut Tipi Vücut Şekline Sahip Olan Kadınlar

 

Doğru bir tam tesettür mayo seçimi için vücudunuzu tanımanız gerekir. Armut tipi bir vücut şekline sahipseniz vücudunuzu daha orantılı gösterecek modellere göz atabilirsiniz. Armut tipi vücudun ne olduğu konusunda bir bilginiz yoksa kısaca özetleyebiliriz. Armut tipi vücut şeklini gerçek bir armuda benzetebilirsiniz. Omuz yapısı dar ve uzun olup bel bölgesi geniş olan vücut tipleri armut olarak adlandırılır. Bu vücut tipine sahip olan kadınlar, alt bölgeleri şatafatlı mayolardan kaçınmalıdır. Bunun nedeni alt parçası hareketli ve çok renkli modeller, basen bölgesini olduğundan daha gösterir. Bu durumu engellemek için üst tarafı hareketli olan mayoları tercih edebilirsiniz. Bu sayede dikkatleri üst parçalara çekerek vücut hatlarınızın daha orantılı görünmesini sağlayabilirsiniz. Armut tipi vücut şekline sahip kadınların elbiseli mayolardan kaçınması önerilir. Bunun nedeni tek parça ürünlerin bacakları daha kısa göstermesidir. Siz de tek parça mayoların yanı sıra ikili tesettür mayoları tercih edebilir çok daha ince bir duruş sergileyebilirsiniz.

Büyük Bedenler İçin Uygun Mayo Seçimi

Büyük bedene sahip kadınlar hem rahat hem de vücut tipine uygun mayolar giymek ister. Bu amaçla üretilen büyük beden mayolar, özel kumaşları ile vücut hatlarınızı daha orantılı gösterebili. Dar kesim mayoların daha ince gösterdiğine dair bir inanış olsa da sağlıklı değildir. Çünkü yüzerken vücudunuzun bolca hareket etmesi gerekir. Bu nedenle büyük beden kadınların, dar kesim modelleri değil uygun kumaşları mayoları tercih etmesi gerekir. Büyük beden tam kapalı tesettür mayolarda genellikle scuba kumaş kullanılır. Dalgıç kumaş olarak da adlandırılan scuba kumalar, vücut hatlarını sararak toplar. Bu sayede çok daha özgüvenli olmanızı sağlar. Kaliteli dokusuyla ön plana çıkan dalgıç kumaşlar, sıkı örme tekniği ile üretilir. Ancak yumuşak yapısı sayesinde vucudunuzu rahatsız etmez. Yapışmaz ve esnek formula sahip dalgıç kumaşlar, vücudunuzun sarkmasını engeleyerek kusursuz bir görünüm sunar. 

 

Kum Saati Vücut Tipine Uygun Tesettür Mayolar

 

Kum saati vücut tipine sahip kadınlar, dünyada sayısı az gruplar içerisinde yer alır. Bu nedenle şanslı gruplar olarak da  adlandırabilirsiniz. Kum saati terimini açmak gerekirse ölçüleri 90-60-90 dediğimiz kadınları niteler. Kum saati vücut tipine sahip olan bir kadına hemen hemen tüm tesettür mayo çeşitleri yakışır. Bu nedenle tesettür mayoların hepsini ayrı ayrı inceleyebilir. Ancak bazı tüyolar vardır ki üzerinizde çok daha yakışmasını sağlar. Örneğin yüzdükten sonra plajda ya da havuz kenarında vakit geçirmeyi seviyorsanız beli kuşaklı tesettür mayoları deneyebilirsiniz Kuşaklı tesettür mayoların yanı sıra tunik ve pantolondan oluşan modelleri de deneyebilir, tarzınıza yakışan ürünleri tercih edebilirsiniz. 

 

Fazla Kilosu Olanlar İçin Uygun Tesettür Mayo Renkleri

 

Fazla kilonuzun olduğunu düşünüyorsanız ve yaz gelmeden kilo verememişseniz, vücut hatlarınızı orantılı gösterecek tesettür mayoları tercih edebilirsiniz. Bu konuda mayonun tasarımı kadar rengi de önemlidir. Kilonuzu ortaya çıkaracak açık renklerden uzak durmanız önerilir. Örneğin beyaz, sarı gibi renklerin yanı sıra pastel tonlarını tercih edebilirsiniz. Üstelik sadece renk değil desen seçiminde de dikkatli olmanız gerekir. Vücut hatlarınızın daha zarif görünmesini istiyorsanız minimal desenlere sahip modelleri tercih etmeniz önerilir. Büyük desenler vücut hatlarının çok daha kaba görünmesini sağlayabilir. Örneğin büyük yapraklı desenler ve yatay çizgiler, bacaklarınızın daha kalın görüşmesine neden olur. Bunun yerine dikey çizgileri ve minimal desenleri tercih edebilirsiniz.

Vücut Hatlarınıza Uygun Onlarca Model Star İnci’de

2001 yılından beri hizmet veren Starinci geniş ürün yelpazesi ile kadınların beğenisini toplar. Mutlu müşteri ilkesini benimseyen marka, birbirinden özel tesettür mayoları bir araya toplar. Farklı tarzlara hitap eden mayolar, kendinize uygun olanı bulmanızı sağlar. Açık renklerden kapalı tonlara kadar pek çok seçenek, kaliteli kumaşlarıyla ön plana çıkar. Farklı vücut tiplerine uygun mayolar, avantajlı fiyatlarla sunulur. Mayoların fiyatını modelin kumaşından, işçiliğinden ve aksesuarlarından etkilenir. Ancak uygun fiyat prensibini benimseyen Star İnci, müşteri odaklı düşünür. Yeni sezon indirimleri ve uygun fiyatlarıyla kadınları mutlu eder. Üstelik güvenli ödeme alt yapısına sahip Star İnci, kişisel verileri koruma altına alır. Siz de beden yapınıza uygun modelleri avantajlı fırsatlarla alabilir, güvenli bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:48 Elon Musk'ın Twitter'deki Mavi Tik Devrimi: Premium Üyelik Sahipleri İçin Ücretsiz Erişim
  2. 17:42 Şarkıcı Katy Perry’nin canlı yayında elbisesi koptu! Ne yapacağını bilemedi
  3. 17:39 Kuyumculardan altın alacaklara hızlı davranmaları yönünde bir uyarı yapıldı!
  4. 17:36 Microsoft'tan BAE merkezli yapay zeka firmasına dev yatırım yapıldı
  5. 17:25 Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar sonrasında iptal edildi
  6. 17:08 Belediye başkanı seçilen 4 CHP’li ismin milletvekilliğinin sona verildiği açıklandı
  7. 17:04 ABD, İran'a yeni yaptırım hazırlığında! Kapsamı neler olacak?
  8. 17:04 Güney Koreli K-Pop Yıldızı Park Bo Ram Aniden Yaşamını Yitirdi
  9. 17:00 Galatasaray, Siltaş Yapı Pendikspor Maçı İçin Florya'da Hazırlıklara Başladı
  10. 16:59 AK Parti İl Başkanı Ali Çetin açıkladı: "Teleferik kazası adli bir olaydır"
  11. 16:56 ‘Erdoğan ile arasında kriz var’ iddialarına Şimşek’ten yalanlama geldi
  12. 16:52 Trump’ın tarihi 'sus payı' ödemesine ilişkin açılan dava başladı
  13. 16:50 Tacikistan'dan Türkiye'ye vize zorunluluğu getirildi
  14. 16:45 Rus Büyükelçi'den şaşırtan açıklama: 'ABD, Türk Şirketlerini Terörize Ediyor'
  15. 16:42 John Kirby açıklamada bulundu: İran İsrail saldırısı öncesinde ABD'ye bilgi verdi mi?
  16. 16:39 Yerel seçimin ardından ankette şaşırtan sonuç: CHP farkı açıyor
  17. 16:37 Fenerbahçe'nin efsane kaptanı siyasete adını yazdırdı!!
  18. 16:33 Migros’tan Nisan fırsatı! 30-40-50 TL’lik fırsatlar başladı: Bu ürünler stok yapılıyor
  19. 16:30 En düşük emekli maaşı o rakama çıkabilir! Rakam vererek açıkladı
  20. 16:25 Vergi yükü düşük olan gaza bastı: Düşük olanlar yaşadı
Yaşam Haberleri