WATCH GT 3 dijital sağlıkta yeni bir çağın kapısını açıyor

WATCH GT 3 dijital sağlıkta yeni bir çağın kapısını açıyor

WATCH GT 3 dijital sağlıkta yeni bir çağın ... HUAWEI WATCH GT 3 , kullanıcıların vücutlarındaki değişiklikleri anlamalarına yardımcı olmak için kalp atış hızı, SpO2, uyku, solunum, stres, adet döngüsü vb. gibi tüm gün sağlık yönetimi sağlıyor.

Akıllı telefonunuzdaki HUAWEI Sağlık uygulaması ile egzersiz ve sağlık izleme verilerini zamanında senkronize edebilir, sizin ve ailenizin fiziksel ve zihinsel sağlığını takip edebilir, sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz.

HUAWEI WATCH GT 3,

Huawei, veri işleme kapasitesini 4 kat artıran, sinyal kayıp oranını azaltan ve özellikle dinamik kalp atış hızı izleme doğruluğunun düşük olduğu egzersiz senaryolarında kalp atış hızı izleme doğruluğunu kapsamlı bir şekilde iyileştiren en yeni HUAWEI TruSeen 5.0+ teknolojisini en yeni akıllı saatine getirdi.

Sektör genellikle ölçüm eşiği olarak 10 bpm’lik sapmayı alır. Yeni HUAWEI WATCH GT 3, kullanıcılara daha doğru bir kalp atış hızı ölçüm deneyimi sağlamak için sapma eşiği olarak 5 bpm’yi kullanır. Yeni PPG 5.0 modülü sayesinde, aralıklı koşu ve hızlanan koşu gibi hızlı kalp atış hızı değişiklikleri olan senaryolarda bile çoğu senaryoda 5 bpm’lik sapma yüzde 95’in üzerine çıkabiliyor. HUAWEI TruSeen 5.0+’ın güçlü parazit önleyici ve gürültü azaltma tasarımı, düzensiz hareketlerin neden olduğu hareket gürültüsüyle daha iyi başa çıkabilir ve HIIT, yoga, aerobik, ip atlama dahil olmak üzere egzersiz yaparken kalp atış hızı ölçümünün doğruluğunu artırır.

HUAWEI WATCH GT 3,

HUAWEI TruSeen 5.0+’ın donanım ve yazılım yükseltmesi, SpO2 izlemenin doğruluğunu da artırıyor. Yenilikçi çoklu optik yol algoritması, alınan sinyali iyileştirdiği gibi, kan oksijen çıkış hızı ve doğruluk oranını da geliştiriyor. Aynı zamanda multi-optik sinyalin geliştirilmesi ile düşük sıcaklık ve plato koşullarında da izleme doğruluğu sağlanıyor.

 Huawei tarafından 4 yıldır geliştirilen ve derinlemesine optimize edilerek HUAWEI WATCH GT 3’e entegre edilen HUAWEI TruSleep 2.0, kullanıcının uykusunu rahatsız etmeden uyku aşaması izleme, gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, uykuda solunum izleme ve uyku kalitesi analizi yapabilir. HUAWEI WATCH GT 3 ayrıca kullanıcının uyku süresini otomatik olarak algılayarak kapsamlı uyku yapısını (hafif uyku, derin uyku, REM ve uyanıklık dahil) sunabilir, uykuya dalma güçlüğü, hafif uyku dahil altı tipik uyku problemini doğru bir şekilde tanımlayabilir. Gece kolay uyanma, erken uyanma, çoklu rüyalar, düzensiz uyku alışkanlığı ve kullanıcının uyku kalitesini bilimsel olarak iyileştirmek için yüzlerce öneri ve kişiselleştirilmiş hizmet sunar.

HUAWEI WATCH GT 3,

HUAWEI WATCH GT 3, adet döngüsü yönetimini destekleyerek kullanıcılara bir sonraki adet döngüsü tarihini ve doğurganlık dönemini akıllı algoritmaları sayesinde hatıraltıyor. HUAWEI WATCH GT 3 aynı zamanda stres yönetimi yardımcınızdır. Kullanıcıların stresini 7/24 izler ve günün her saati sağlıklarıyla ilgilenir.

Rusya uzay yarışında rekabeti fena kızıştıracak: Herkesi karşısına alacak

"WATCH GT 3 dijital sağlıkta yeni bir çağın kapısını açıyor" haberi, 23 Aralık 2021 tarihinde yazılmıştır. 23 Aralık 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan WATCH GT 3 dijital sağlıkta yeni bir çağın kapısını açıyor haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. WATCH GT 3 dijital sağlıkta yeni bir çağın kapısını açıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  2. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  3. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  4. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  5. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  6. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  7. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  8. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  9. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  10. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  11. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  12. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  13. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  14. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  15. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  16. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  17. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  18. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  19. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  20. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
Teknoloji Haberleri