WATCH GT Serisi ile tanışın

WATCH GT Serisi ile tanışın

WATCH GT Serisi ile tanışın HUAWEI, teknoloji ile insanların yaşamlarını sürekli iyileştirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefliyor. Kendinize uygun bir modeli WATCH GT Serisi ’nde bulabilirsiniz.

Pil ömrü, gelişmiş sağlık ve spor izleme özelliği ile HUAWEI Watch GT serisi, hayatınızı olumlu yönde etkileyen, oyunun kurallarını değiştiren cihazlardan oluşuyor. İster klasik ve zarif tasarımı ister spor tasarımı tercih edin, size uygun bir model mutlaka HUAWEI akıllı saatleri arasında var.

WATCH GT

Tam bir klasik

HUAWEI WATCH GT 2 Pro, kişisel dokunuşa sahip minimalist ve konforlu bir akıllı saat yaratmayı amaçlayan, genç şehir profesyonellerinin doğasından ilham alan, takım elbiseyle de t-shirt ile de eşleşebilecek bir akıllı saat. Safir kristalden saat kadranı yalnızca en üst düzey saatlerde kullanılıyor ve dış mekan sporları sırasında bile çizilme olasılığı daha az olan daha sert, daha dayanıklı ve dokulu bir dış yüzeye sahip.

WATCH GT

Daha iyi uyumak, daha iyi yaşamak, yeni zorluklar denerken aynı zamanda şık ve zarif görünmek isteyenler için tasarlanan HUAWEI WATCH GT 2 Pro, spor deneyimini yükseltiyor ve 100’e kadar spor modunu destekliyor. Orijinal 15 profesyonel egzersiz moduna iki yeni ekleme olarak kayak ve golf var. Bu 17 profesyonel mod arasında 10 tür açık hava sporu (kayak, golf, koşu, yürüyüş, dağcılık, yürüyüş, patika koşusu, bisiklet, denizde yüzme, triatlon) ve 7 tür kapalı alan sporu (yürüyüş, koşu, bisiklet, havuzda yüzme, serbest çalışma, eliptik makine, kürek makinesi).

WATCH GT

 

Hafif ve etkili

HUAWEI Band 6, HUAWEI’in yüzde 64 ekran – gövde oranına sahip 1,47 inç AMOLED FullView Ekran içeren ilk akıllı bilekliği. HUAWEI Band 6, HUAWEI giyilebilir cihazlarının en önemli özelliklerinden olan 2 haftaya varan pil süresini de bünyesinde barındırıyor.

WATCH GT

Akıllı bileklik kullanıcıları için üstün konfor ve doğru sağlık izleme çok önemli. HUAWEI Band 6, tasarım, malzeme ve çeşitli algılama teknolojilerinde son derece yüksek gereksinimleri benimsiyor. Yalnızca 18g ağırlığındaki akıllı bileklik tüm gün sağlık takibi deneyimi sunuyor. HUAWEI Band 6, tüm gün SpO2 izleme haricinde kullanıcılara kalp atış hızı, uyku, stres ve adet döngüsü izleme gibi eksiksiz sağlık izleme özellikleri de sunuyor. HUAWEI Band 6, kullanıcıların bilimsel olarak egzersiz yapmasına yardımcı olmak için profesyonel veri izleme ve analiz için 96 egzersiz modunu destekliyor.

En yeni ve en iyisi

HUAWEI WATCH GT 3‘ün yenilikçi tasarımı, doğanın güzelliğine ve en son teknolojilerin entegrasyonuna odaklanarak doğadan ilham alıyor. Minimalist kulplar, büyük lensler ve hafif tasarım, HUAWEI WATCH GT 3 42 mm 35 g ağırlığında ve toplam 10,2 mm kalınlığa sahip. HUAWEI WATCH GT 3 42mm, tipik kullanımda pili 7 güne kadar dayanıyor. Daha uzun pil ömrü, kullanıcıların tüm gün boyunca saatlerini takabilmelerini ve uyku sırasında bile sürekli kullanabilmelerini sağlıyor.

Yepyeni bir akıllı etkileşimli deneyim sunan HUAWEI WATCH GT 3, yüksek hassasiyetli parmak hareketi tanıma sunan dokunsal geri bildirimli döner bir taca sahip. Başlatıcının yeni satranç tahtası tasarımı, daha rahat bir şekilde çalışarak serbestçe hareket ettirilebilir ve yakınlaştırılabilir. Sürekli Açık Kadranlar (AOD’ler) günlük kullanım sırasında uyanık kalabilir ve özel saat yüzleri egzersiz verilerine ve uygulamalara yalnızca bileği kaldırarak kolayca erişilmesini sağlar.

HUAWEI WATCH GT 3’te ilk kez HarmonyOS 2.1 bulunuyor. Diğer HarmonyOS ürünleriyle birleşik bir tasarım düzenini koruyan saatler, kullanıcıların akıllı telefonların etkileşimli özelliklerini deneyimlemelerine olanak tanıyor.

Twitter, ofise dönüş tarihini duyurdu

"WATCH GT Serisi ile tanışın" haberi, 07 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 06 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan WATCH GT Serisi ile tanışın haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. WATCH GT Serisi ile tanışın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:30 İran'da Mahsa Emini protestoları: Rap şarkıcısı idama çarptırıldı
  2. 19:27 Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e ‘Erdoğan’ tepkisi geldi: "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir"
  3. 19:08 Galatasaray, Şampiyonluk İddiasını Güçlendirmek İçin Victor Lindelöf Transferinde Kararlı
  4. 19:08 TikTok CEO’su Shou ABD'deki yasa için konuştu: "İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz"
  5. 19:03 Gizemli Zaman Yolcusu: 6000 Yıl Sonrasının Şaşırtıcı Görüntüleri Ortaya Çıktı
  6. 18:58 Sırrı Sakık ve Önder Aksakal arasındaki tartışma Meclis'te gergin anlar yaşanmasına neden oldu
  7. 18:55 PKK terör örgütünün Almanya sorumlularından Saim Çakmak yakalandı
  8. 18:53 Biden, Tiktok'un Amerika'da yasaklanması kararını içeren tasarıyı imzaladı
  9. 18:50 Beyaz Saray, Ermeni Soykırımı'nı Anma Açıklamasında Kararlılıkla Duruşunu Sürdürüyor
  10. 18:48 Batuhan A gemisinin battığı yerden ceset çıkarıldı: Mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor
  11. 18:46 Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı
  12. 18:44 TikTok CEO'su: ABD'deki Yasal Mücadelede Kararlıyız, Platformun Geleceği Belirsiz
  13. 18:39 Run:ai'nin Satın Alma Değeri 700 Milyon Doları Aştı: Kurumsal Teknoloji Yönetiminde Yeni Adım
  14. 18:36 Galatasaray, Adana Demirspor Maçı İçin Son Hazırlıklarını Tamamlıyor
  15. 18:35 Dolar ve altın yatırımcılarının geleceğini şekillendirecek önemli tarih!
  16. 18:33 Almanya Ekonomik Büyüme Tahminlerini Yükseltti: Habeck'ten Yeni Açıklamalar ve Reform Çağrısı
  17. 18:29 Gazze'de Kritik Kıtlık Tehdidi: İsrail Engelleri ve Çatışmalar Yardımı Zorlaştırıyor
  18. 18:25 Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Durumu İnceleniyor
  19. 18:21 Ankara Tren Garı Katliamı Davasında Polis Takibi Skandalı: Yakub Şahin'in İzleri
  20. 18:17 Kongo'da Mpox Salgını: 19 Vaka Kaydedildi, Önlemler Alınıyor!
Teknoloji Haberleri