Wi-Fi 6 Avantajları tek bir cihazda birleşti

Wi-Fi 6 Avantajları tek bir cihazda birleşti

Wi-Fi 6 Avantajları tek bir cihazda birleşti TP-Link, çok yüksek bağlantı hızı, daha geniş kapsama alanı, 200’den fazla cihaza destek ve güçlü güvenlik özellikleriyle donatılmış çok özel Archer AX73 adlı yeni bir yönlendiriciyi satışa sunuyor.

Archer AX73 , önce farklı ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Ürün üzerinde yer alan balık sırtı görünüm, havalandırma ızgaraları olarak işlev görüyor. Daha fazla havalandırma alanı, cihazın daha az ısınmasını ve tam kapasite çalışmasını sağlıyor.

Tam özellikli Wi-Fi 6 teknolojisine sahip olan Archer AX73, daha yüksek Wi-Fi hızı, daha yüksek kapasite ve daha az gecikme ile evlerde çok farklı bir Wi-Fi deneyimi sağlıyor. Aynı anda iki yüzden fazla cihaz ağa bağlanabiliyor ve ağ performansı düşmüyor.

Archer AX73,

Aynı anda çok yüksek hız gerektiren uygulamalar çalıştırılabiliyor. 8K video gecikme yaşanmadan izlenebiliyor. Ağa bağlı bir cihaz 8K video izlerken, bir diğer cihazda sorunsuzca online oyun oynamak mümkün oluyor. Wi-Fi 6’nın sağladığı tüm avantajlardan yararlanılabiliyor.

Çok daha geniş Wi-Fi kapsama alanı

Archer AX73, bu yüksek kapasiteye geniş kapsama alanını da ekliyor. Cihaz üzerinde altı adet anten yer alıyor. Bu antenlerin yanı sıra yüksek hızlı ön-uç modül (FEM), hüzmeleme (beamforming) teknolojisi, 4T4R (4 verici-4 alıcı) yapıları sayesinde evin her yerine Wi-Fi sinyalleri güçlü bir şekilde ulaştırılabiliyor.

Archer AX73,

Yeni yönlendiricide TP-Link’in Mesh teknolojisi olan OneMesh desteği de bulunuyor. Başka bir OneMesh destekli ağ ürünü ile (örneğin menzil genişletici) birlikte kullanıldığında aynı ağ adı ve şifre ile kesintisiz bir Mesh ev ağı oluşturabiliyor.

Archer AX73’ün bu güçlü teknik özellikleri, çok güçlü güvenlik özellikleriyle destekleniyor. TP-Link’in yeni ve gelişmiş güvenlik paketi olan HomeShield yüklü olan yönlendirici, hızlı, daha yüksek kapasiteli ve güvenli bir ev ağı oluşturmayı sağlıyor. TP-Link HomeShield gelişmiş güvenlik paketinde şunlar yer alıyor:

Archer AX73,

  • Gelişmiş IoT Güvenliği: HomeShield, tüm olası güvenlik açıklarını engellemek ve gizliliği korumak için IoT cihazlarını (kameralar, sesli asistanlar vb) tanımlıyor.
  • DDoS Saldırısı Önleme: HomeShield, anormal bir trafik olduğunda kaydediyor ve kayıtlı IP’lerden gelen istekleri otomatik olarak engelliyor.
  • Sağlam Ebeveyn Denetimleri: Ailenin çevrimiçi güvenliğini sağlamak için bağlantılar yönetilebiliyor, zamanlanabiliyor ve uygunsuz içerikler engellenebiliyor.
  • Avira ile Güçlü Güvenlik: TP-Link’in güvenlik yazılımı konusunda işortağı olan ödüllü Avira şirketinin TP-Link için geliştirdiği güçlü güvenlik yazılımı HomeShield’de yer alıyor. Sürekli güncellenen yazılım ile ağ devamlı güvende kalıyor. Ayrıca kapsamlı raporlar alınabiliyor; ağ sürekli taranıyor, ağa yeni bir cihaz bağlandığında görülebiliyor.

Android ve iOS destekli Tether uygulaması ile kurulumu da son derece kolay olan Archer AX73, bu uygulama ile akıllı telefonlar üzerinden kolayca yönetilebiliyor, tüm denetimler yapılabiliyor.

Okullar ne zaman açılacak? Erdoğan açıkladı!

"Wi-Fi 6 Avantajları tek bir cihazda birleşti" haberi, 03 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 02 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Wi-Fi 6 Avantajları tek bir cihazda birleşti haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Wi-Fi 6 Avantajları tek bir cihazda birleşti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:17 DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
  2. 01:09 İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
  3. 01:03 Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
  4. 00:57 Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
  5. 00:52 Ankara, Şiddetli Sel İle Mücadele Ediyor!
  6. 00:45 İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
  7. 00:40 Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
  8. 00:30 Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
  9. 00:13 Koton'un halka arz detayları belli oldu! Giyim devi, 70 ülkeye ürün satıyor: İşte detaylar
  10. 00:12 VakıfBank, Ekonomiye 2 Trilyon TL Katkı Sağladı!
  11. 00:11 Dikkat! Temassız kart sahipleri için limit 1500 liraya yükselecek: Tarih açıklandı
  12. 00:08 Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!
  13. 00:08 ABD'den Ford'a 'ölümcül' otomobil özellikleri soruşturması
  14. 00:05 Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!
  15. 00:02 ABD "Türkiye'nin Exxon Mobil ile görüşmesine" ilişkin açıklamada bulundu
  16. 00:02 Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
  17. 00:00 Yenilenen Cupra Formentor, 100 km menzil ve 333 PS performansıyla etkiliyor!
  18. 23:42 Hastane yerine kuaföre giden Nihal Candan'ın tahliyesine itiraz!
  19. 23:33 İstanbulspor tarih vererek Dursun Özbek’e sesleniş yaptı!
  20. 23:15 'Baby Shower' Polemiğine Eser Yenenler de Bulaştı!
Teknoloji Haberleri