Xiaomi'nin akıllı yaşam ürünleri oldukça ilgi çekti

Xiaomi'nin akıllı yaşam ürünleri oldukça ilgi çekti

Xiaomi'nin akıllı yaşam ürünleri oldukça ilg... Xiaomi merakla beklenen en yeni AIoT ürünlerini Barselona’daki lansmanda gözler önüne serdi. Yeni Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, eğlenceyi ve akıllı yaşamı herkes için yeniden tanımlıyor.

Xiaomi merakla beklenen en yeni AIoT ürünlerini Barselona’daki lansmanda gözler önüne serdi. Yeni Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, eğlenceyi ve akıllı yaşamı herkes için yeniden tanımlıyor.

Xiaomi yeni AIoT ürünlerini tanıttı. Yeni AIoT ürünler arasında eğlence deneyiminde devrim yaratmayı hedefleyen Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra yer alıyor. Xiaomi, bu yeni olağanüstü ürünlerle dünya genelindeki tüketiciler için kesintisiz ve daha sürükleyici bir deneyim sunarak insanların teknolojiyle etkileşim kurma şeklini değiştirmeye hazırlanıyor.

AIoT

Xiaomi Buds 4 Pro

Geliştirilen TWS özellikleri ve gösterişli tasarımıyla Xiaomi’nin en yeni kulaklığı, inanılmaz ses ayrıntılarıyla yüksek kaliteli bir dinleme deneyimi sunuyor. Xiaomi Buds 4 Pro, Yüksek Çözünürlüklü Kablosuz Ses desteğinin yanı sıra 990kbps’ye kadar veri aktarım hızı ve 32 bit’e kadar bit derinliği sağlayan Sony’nin LDAC teknolojisiyle öne çıkıyor. Xiaomi Buds 4 Pro’nun ayrıca, kullanıcıları istenmeyen gürültülerden etkili bir şekilde izole eden 48 dB’ye kadar derinliğe sahip etkileyici bir aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor.

AIoT

Xiaomi Watch S1 Pro’nun bütünleşik kullanıcı arayüzü tasarımı ve optimize edilmiş animasyonlarının kusursuz entegrasyonu, arayüz estetiğini ve ekran akışkanlığını geliştirerek benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca, gelişmiş senkronizasyon özellikleri, cihazlar arasında bildirim alma süresindeki gecikmeyi ortadan kaldırarak sorunsuz ve zahmetsiz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Saat, aynı zamanda Xiaomi akıllı telefonlara özel eşleştirmeyi kolaylaştıran ve kurulum sürecini basitleştiren özelliklere sahip.

AIoT

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Xiaomi’nin çift süspansiyon sistemine sahip ilk scooter’ı olan Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, zorlu arazilerde bile inanılmaz derecede yumuşak ve güvenli bir sürüş sunuyor. Gelişmiş çift süspansiyon sistemi ile şasi yüksekliğinin artırılması sayesinde sürücüler, engebeli yüzeylerde seyahat ederken bile daha iyi görüş ve denge elde ediyor. Lastik patlaması riskini azaltmak için Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, sürücülerin güvenliğini sağlayan ve kullanıcıların sürüş deneyimini geliştiren daha büyük delinmez ve sızmayı engelleyen 10 inç Xiaomi DuraGel lastiklerle donatıldı.

Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, saatte 25 km hıza ulaşmasını ve %25’e kadar eğimli yokuşları kolaylıkla tırmanabilmesini sağlayan etkileyici, üst düzey özellikleriyle öne çıkıyor. Etkileyici 940W maksimum dişli motor gücü ve ultra uzun ömürlü bataryası, kullanıcılara endişelenmeden 70 km’ye kadar seyahat etme özgürlüğü veriyor. Yepyeni S+ modu, scooter’ın heyecan verici ve keyifli bir sürüş için şaşırtıcı derecede süratle hızlanmasını sağlıyor.

"Xiaomi'nin akıllı yaşam ürünleri oldukça ilgi çekti" haberi, 28 Şubat 2023 tarihinde yazılmıştır. 27 Şubat 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Xiaomi'nin akıllı yaşam ürünleri oldukça ilgi çekti haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Xiaomi'nin akıllı yaşam ürünleri oldukça ilgi çekti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:04 İnsan sağlığının hiçe sayılıyor: Et ve Süt Kurumu'nun ithal etlerinde yönetmeliğe aykırı uygulama
  2. 09:00 Bakan Yerlikaya duyurdu: Sarallar'a operasyon: Ümit Saral'ın kardeşi Hakkı Saral yakalandı
  3. 08:50 Cemaat içerisindeki bölünme milyonlarca liralık vurgunu ortaya çıkardı
  4. 08:47 THY’deki huzur hakları dudak uçuklatıyor
  5. 08:39 AK Partili başkan parayla ödül aldı ödemesini İYİ Parti’ye bıraktı
  6. 08:34 Serdar Ortaç'tan peş peşe itiraflar: Paramın biteceğine inanamazdım
  7. 08:30 Bir dizi için daha final kararı
  8. 08:25 Kızılay, 'taşınmaz' bağışlarını satışa çıkardı: Gelen parayla Ankara'da AVM yenileyecek
  9. 08:21 Depremde yakınını yitirene çirkin teklif: Davadan çekil ne istersen verelim
  10. 08:14 Nuray Babacan: AK Parti Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları tartışılıyor
  11. 08:10 İsmail Saymaz: Atatürk’ün armağanını Efe’ye çok gördüler
  12. 08:05 Kemal Kılıçdaroğlu: Kimse Erdoğan’ın işleyeceği suça ortak olmamalı
  13. 08:01 Bir hadise var can ile canan arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor
  14. 07:58 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sağanak uyarısı
  15. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  16. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  17. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  18. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  19. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  20. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
Teknoloji Haberleri