Yabancı uyruklu kişiler tarafından kovalanmıştı: Selahattin'in ölümüne ilişkin ifadeler ortaya çıktı

Yabancı uyruklu kişiler tarafından kovalanmıştı: Selahattin'in ölümüne ilişkin ifadeler ortaya çıktı

Yabancı uyruklu kişiler tarafından kovalanmı... İstanbul Ataşehir'de yabancı uyruklu kişiler tarafından kovalanan 15 yaşındaki Selahattin Çelik'e otomobil çarptı. Aracın çarpması sonucu yaralanan Selahattin Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Selahattin Çelik'in ölümüyle ilgili gözaltına alınıp tutuklanan yabancı uyruklu kişinin ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Ataşehir'de 15 yaşındaki Selahattin Çelik isimli çocuğa, yabancı uyruklu kişilerin kovalaması sırasında bir otomobil çarptı. Çocuk hayatını kaybederken olay nedeniyle mahalleli sokağa döküldü. Çok sayıda çevik kuvvet polisinin sevk edildiği olayla ilgili gözaltına alınıp tutuklanan yabancı uyruklu kişinin ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanan Afgan uyruklu Ş.A. ifadesinde "Ben kimseyle kavga etmedim, kimseyi kovalamadım. Trafik kazasının nasıl olduğunu da bilmiyorum" dedi.


KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN OTOMOBİL ÇARPTI
Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde, yabancı uyruklu bir grup tarafından saldırıya uğrayan Selahattin Çelik isimli genç, kaçmaya çalıştığı esnada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Yaşanan olay sonrası Ataşehir'de yabancı uyruklu mültecilerin çalıştığı iddia edilen kağıt depoları ateşe verilmişti. Olaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde 2 şüpheli gözaltına alındı.

TUTUKLANDI
Afgan uyruklu Ş.A., Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nce “taksirle öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Çelik’e çarpan araç sürücüsü M.Ş. ise yurt dışına çıkmama ve imza atma şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı.

"KİMSEYLE KAVGA ETMEDİM, KİMSEYİ KOVALAMADIM"
Afgan uyruklu şüpheli Ş.A., “Ben Afganistan’ın Badres şehrinde oturuyorum. 16 yaşındayım. Yanımda ülkeme ait kimlik yoktur. Kimlik belgelerim Afganistan’da kaldı. Ben Türkiye’ye, Pakistan, İran üzerinden Van’dan kaçak yollarla 7-8 ay önce giriş yaptım. Ben ismini bilmediğim Türk şahsa para verdim. İstanbul Yenisahra’ya geldim. Çekçek arabasıyla çöp topluyordum. Geçimimizi bu şekilde çöp toplayarak sağlıyorduk. Dün ben çalışıyordum, çöp topluyordum. Kadıköy Bostancı taraflarında çekçek arabamlaydım. Gece 01.00- 02.00 gibi kağıtların toplandığı yer olan Ataşehir’e gittim. Orada 3 Türk şahıs bizim kavga ettiğimizi düşünerek bana vurdu. Benim Ataşehir’e gitmemdeki amaç önce kağıtlar orada toplanıp oradan Yenisahra’ya gidiyordu. Ben kimseyle kavga etmedim, kimseyi kovalamadım. Trafik kazasının nasıl olduğunu da bilmiyorum” diyerek suçlamaları kabul etmediğini söyledi.


"ANİDEN YOLA FIRLADILAR, GÖREMEDİM"
Şüpheli M.Ş. ise, olay günü otobanda seyir halinde olduğunu anlatarak, “Gece saat 02.00 sıralarında Kadıköy Yenisahra Tuzcuoğlu sapağına gelmeden önce yaklaşık 100 km üzerinde seyir halindeydim. Yolun sol tarafından bariyerleri atlayarak 3 erkek şahsın aniden yola çıktığını fark ettim, koşuyorlardı. Ya bir şeyden kaçıyorlardı, ya da birbirlerini kovalıyorlardı. Yolda benim aracımın geldiğini fark edince paniklediler. Sağa sola kaçışmaya başladılar. Ben çarpmamak için manevra yaptım. İki şahsa çarpmayı engelledim, sola kırdığımda yoldaki erkek şahıslardan birine çarpmayı engelleyemedim. Arabayı durdurdum, sağlıkçı olduğum için kendisine müdahale ettim. Aniden yola fırladılar, göremedim, koşuyorlardı. Fren yapamadım, manevra yapıp direksiyonu kırarak kurtarmaya çalıştım ancak çarpmayı engelleyemedim. Olay yerinde herhangi bir trafik ışığı, yaya geçidi yoktur. Yayaların bu yola girmesi yasaktır. Olayda benim suçum, kusurum yoktur. Üzgünüm” dedi.

"Yabancı uyruklu kişiler tarafından kovalanmıştı: Selahattin'in ölümüne ilişkin ifadeler ortaya çık." haberi, 13 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 13 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yabancı uyruklu kişiler tarafından kovalanmıştı: Selahattin'in ölümüne ilişkin ifadeler ortaya çıktı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yabancı uyruklu kişiler tarafından kovalanmıştı: Selahattin'in ölümüne ilişkin ifadeler ortaya çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  2. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  3. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  4. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  5. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  6. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  7. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  8. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  9. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  10. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  11. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  12. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  13. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  14. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  15. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  16. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  17. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  18. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  19. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  20. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
Gündem Haberleri