Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın menajeri Can Tatlıtuğ'dan sert açıklama! Metres yakıştırması yapanla

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın menajeri Can Tatlıtuğ'dan sert açıklama! Metres yakıştırması yapanla

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın me... Ekranların oldukça konuşulan dizisi Yalı Çapkını'nda Pelo karakteriyle yıldızı parlayan Buçe Kahraman, dizideki görevi sebebiyle sosyal medya hesabında fena yorumlara ve nefret söylemlerine maruz kaldı.

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda rol alan Buçe Kahraman, Pelo karakterini canlandırıyor. Dizideki görevi gereği eleştirilere maruz kalan Kahraman, bazı yorumların son aşama kırıcı bulunduğunu belirtmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine nazaran Buçe Kahraman'a meydana getirilen çirkin karalama sonrası Cem Tatlıtuğ açıklama yaptı.

Yalı Çapkını dizisi mevzusu kadar oyuncularıyla da oldukça konuşuluyor. Dizide Pelo karakterine yaşam veren Buçe Kahraman'ıncanlandırdığı karakter sebebiyle eleştiri oklarını üstüne aldı. Oyuncu menajeriyle de dost olması sebebiyle torpilli olduğu yönünde söylemlere maruz kaldı.

Rolünden dolayı kendisine yöneltilen eleştirilere şaşırdığını belirten ünlü oyuncu, bazı yorumların son aşama kırıcı bulunduğunu altını çizdi. Buçe Kahraman'ın Instagram hesabında paylaşmış olduğu son pozuna takipçilerinden fena yorumlar gelmeye devam etti.

Oyuncu Ezgi Şenler de bu duruma, "Gerçekten aklınızı başınıza alın artık ya! Yazıktır günahtır. Diziye yoracağınız kafayı başka şeylere de yorsanız keşke. Karakter o yalnız. Kızcağız ne yazılıyorsa onu oynuyor ya hani! Karakter! Bugün oldukça sinirliyim!" sözleriyle tepki göstermişti.

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman’la ilgili uzun süredir devam ettirilen itibar suikastine menajeri Cem Tatlıtuğ’dan sert tepki geldi.

Tatlıtuğ yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi:

“Değerli oyuncumuz Buçe Buse Kahraman’la ilgili uzun zamandan beri süregelen karalama ve linç kampanyasıyla alakalı ilk defa bir açıklama yapma gereği hissediyorum.
Linç edilmeye çalışılan oyuncu “sadece kendisine verilen senaryoyu en iyi şekilde oynamaya çalışan” gencecik bir kadın… Linç etmeye çalışan kişilerin, öncelikle Buçe Buse Kahraman’ın İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olduğunu biliyorlar mı? Çok geriye gitmeyeceğim, bir önceki kadrosunda bulunduğu dizinin ne olduğunu biliyorlar mı?
O yapımda hangi yönetmenlerle çalıştığını biliyorlar mı? Madem ben menajeri Cem Tatlıtuğ olarak ahbap-çavuş ilişkileriyle onu işe verebiliyorsam demek ki bir önceki işimiz olan Ben Gri ve Türkiye’nin en iyi beş yönetmeni arasında gösterilen Taylan Biraderler’in dünyaca ünlü dijital bir platformda çekilen kaliteli ve güzel bir iş olarak belirtilen “Ben Gri”ye de oyuncumuz ahbap-çavuş ilişkisiyle mi aldılar?
Bu yapılanlar, ülkenin yetiştirmiş olduğu saygın, kaliteli ve düzgün işini icra eden bir yönetmen ekibine de hakaret sayılmaz mı?
Yine aynı şirketin daha sonra Star TV’de yayınladığı Yalı Çapkını oyuncu kadrosu belirlenirken; cast yapan, çalışan, emek harcayan yönetmen ve reji ekibi de aynı hakarete maruz kalmıyorlar mı?
Bugüne kadar Twitter, Instagram gibi sosyal platformlardaki çirkin linçlere çok fazla kafa yormamaya, üzülmemeye çalıştık. İnsan haklarına aykırı, bolca suç içeriği taşıyan binlerce mesajı yazanların 18 yaşından küçük olduklarını var saymıştık. Ancak gördük ki durum çok vahim… Kendisini Yalı Çapkını fanı olarak tanıtan yaşları 40 yaş ve 40 yaş üstü olanlar da bu çirkinliğin içinde…
Ancak bundan sonra sürekli ‘’metres!’’ yakıştırmasının yapılması, torpilli” gibi çirkin ifadelerin kullanılmasını kendisine yakıştıran, seyirci olmaktan çıkıp insanlığını kaybedenlere karşı her türlü hukuki savaşı vereceğimizin bilinmesini istiyorum.”

"Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın menajeri Can Tatlıtuğ'dan sert açıklama! Metres yakıştır." haberi, 21 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. 21 Mart 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın menajeri Can Tatlıtuğ'dan sert açıklama! Metres yakıştır.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın menajeri Can Tatlıtuğ'dan sert açıklama! Metres yakıştır.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  2. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  3. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  4. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  5. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  6. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  7. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  8. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  9. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  10. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  11. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  12. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  13. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  14. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  15. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  16. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  17. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
  18. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
  19. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
  20. 14:35 Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşkıyla İlk Kez!
Magazin Haberleri