İktidar yanlısı medyanın Tarkan’a attığı yalan haberi tutmadı!

İktidar yanlısı medyanın Tarkan’a attığı yalan haberi tutmadı!

İktidar yanlısı medyanın Tarkan’a attığı yal... İktidar yanlısı medyanın yalan haberlerle insanların hayatlarıyla nasıl oynadıklarının son örneği Tarkan’ın gündeme oturan “Geççek” şarkısı klibinde ortaya çıktı.

Tarkan’ın Geççek şarkısındaki sözleri siyasete de damga vurunca, İktidar yanlısı medya klipte iki saniye gözüken bir insanı FETÖ’cü diye yazdı. Yalan olduğu ortaya çıkınca da haberi sildiler.

Şarkıcı Tarkan, ülkenin neredeyse tek gündemi olan yeni şarkısı “Geççek” hakkında YouTube Shorts aracılığıyla açıklamalarda bulundu. Tarkan, şarkının hikayesini dinleyici kitlesiyle paylaştı.

Koronavirüs salgınının zor ve ağır şartlarındayken şarkıyı kaleme aldığını ifade eden Tarkan, “Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı.

“Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek”. Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm. Dilerim ki “Geççek” yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir” ifadelerini kullandı.

İZLENME REKORLARI KIRDI

Şarkı; YouTube’da kısa sürede trendlere girerken 6 milyon görüntülenme ve 500 binin üzerinde beğeni aldı. “Geççek” adlı şarkının sözleri pandemi dönemini anlatsa da sözleri güncel siyasete gönderme olarak nitelendirildi ve sosyal medyanın gündemini oluşturdu. Hükümet yanlısı yazarlar, ‘Geççek’ şarkısını “CHP’nin sipariş ettiğini” söylemeye kadar vardırdı işi.

“Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek / Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek / Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman” gibi dizeler içeren şarkının kilibi siyasi tartışma programlarının da konusu olunca, iktidar yanlısı medya Tarkan’ı karalama kampanyasına başladı. Arkasında FETÖ olduğu imalarıyla haber yapmaya başladı.

YALANI YAZDILAR SONRA SİLDİLER

568096-3.jpeg

Sabah ve ahaber ile başlayan yalan haber karalaması iktidar taraftarı birçok site tarafından kopyalanarak yayımlandı. Sabah  a Haber ve Melih Gökçek’in oğluna ait Beyaz Gazete, “şarkının klibinde bilgisayar başında altında şort, üstünde gömlek kravatla rol alan Ş. A’nın FETÖ soruşturması kapsamında KHK ile meslekten ihraç edilen eski bir öğretmen olduğunu duyurdu. Yurtdışına çıkış yasağı olduğunu belirtti. Ş. A’nın adı bir örgüt üyesinin ifadesinde örgüt sohbetlerine gelip giden, örgütün sendikasına üye olan bir kişi olarak geçiyor.” diye yazdı.

Ancak haberin doğru olmadığı ortaya çıkınca haberi tüm sitelerden sildiler ancak Goggle’da tüm karalama haberlerinin çıkmasını önleyemediler. Haberlere tıkladığınızda sadece ana sayfaya ulaşıldığı görülüyordu.

İktidar yanlısı medyanın yalan haberleri, sosyal medyada, “Kim olduğu bile belli olmayan birinin ifadesine dayanıp, o ifadede ‘sohbetlere gidip gelen bir insan olarak’ geçmesini bile suç unsuru sayıp, resmini basarak hedef göstermek, yalan, dedikodu haberleriyle insanların hayatlarıyla bu kadar kolay oynanamaz diye eleştirildi.

İktidar yanlısı  medyanın Tarkan’ı karalamak için yaptığı haberleri sildi lakin artık sadece Goggle’da çıkıyor.

"İktidar yanlısı medyanın Tarkan’a attığı yalan haberi tutmadı!" haberi, 19 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 19 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan İktidar yanlısı medyanın Tarkan’a attığı yalan haberi tutmadı! haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İktidar yanlısı medyanın Tarkan’a attığı yalan haberi tutmadı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  2. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  3. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  4. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  5. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  6. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  7. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  8. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  9. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  10. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  11. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  12. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  13. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
  14. 00:39 Fatih Terim, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde olduğunu açıkladı
  15. 00:39 Tesla'nın karı yılın ilk çeyreğinde sert bir düşüş yaşadı
  16. 00:35 Özgür Özel: "Ben erken seçimi en çok isteyecek kişiyim"
  17. 00:34 İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder görevinden istifa ettiğini açıkladı
  18. 00:30 Arsenal, Chelsea'yi 5-0 mağlup ederek liderliği sürdürdü
  19. 00:26 Prens Louis'den yeni kareler geldi: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
  20. 00:25 Ünlü düdüklü tencere markası iflas etti: Hanımların düdüklü tencerede favorisiydi!
Gündem Haberleri