Yandaş Sabah, video ve ses kaydı olmadan ''tacizin kayıtlarını bulduk'' dedi!

Yandaş Sabah, video ve ses kaydı olmadan ''tacizin kayıtlarını bulduk'' dedi!

Yandaş Sabah, video ve ses kaydı olmadan ''t... Kurgu haberleriyle bilinen AKP''li Sabah gazetesi, oyuncu Deniz Çakır''ın bir restoranda başörtülü kadınları "taciz ettiğini" öne sürmüş ancak garson tanık yalanlamıştı. Sabah şimdi de "Deniz Çakır''ın tacizini belgeleyen kamera kayıtları ve ifadelere ulaştık" iddiasında bulundu. Fakat, haberde herhangi bir video veya ses kaydı bulunmuyor.

Sabah gazetesinin Günaydın isimli ekinde yer alan haberde, oyuncu Deniz Çakır'ın başörtülü kadınları sözle taciz ettiği yönündeki iddiaya dair kamera kayıtları ve savcılık ifadelerine ulaşıldığı belirtildi. Ancak, haberde herhangi bir video veya ses kaydı bulunmuyor.

Gökhan Gökduman isimli şahıs imzasıyla yayımlanan haberde "Bazı çevreler ve Çakır'ın kendisi tarafından yalanlanan olayın güvenlik kamera kayıtlarını ilk kez Günaydın ele geçirdi. Görüntülerde; Çakır'ın saldırgan tavrı, başörtülü kızları telefonu ile çekmeye çalıştığı, el kol hareketleri yaptığı, Çakır'ın yanındaki arkadaşlarının ve kafe personelinin ise onu sakinleştirmeye çalıştıkları görülüyor" dendi ve kamera kayıtlarından elde edilen fotoğraflar yayınlandı.

Sabah'ın 'bulduk' dediği paylaşım...

Bu fotoğrafların üzerine, yaşandığı iddia edilen olaya dair notlar yazıldı. Habere herhangi bir video veya ses kaydı konmaması dikkat çekti.

​Kafenin operasyon müdürü S. A. ve şube müdürü M.T.'nin savcılık ifadesine de yer verilen haber, şöyle devam etti:

"İşte sözlü taciz olayının yaşandığı kafenin iki çalışanın, savcılıkta Deniz Çakır aleyhine verdikleri ifadeleri:

S.A. (Operasyon müdürü): Garson çocuklardan tartışma olduğunu öğrenince 7-8 kişilik grubun yanına gittim. 'Yan masadaki Deniz Çakır bizim resimlerimizi çekiyor' dediler. Ben de 'Kusura bakmayın, kendileri ile konuşurum' diyerek Çakır'ın masasına yöneldim. Çakır'ın yanındaki kadından, eğer fotoğraf çektilerse o fotoğrafları silmelerini rica ettim. Bunun üzerine Çakır, 'Neden türbanlıları alıyorsunuz, burası alkollü mekan' dedikten sonra karşı tarafın duyacağı şekilde 'Arabistan değil burası' diye bağırdı. Kızlar 'Bize hakaret ediyor, uyarır mısınız?' dedi. Ben de Çakır'a bu mekana herkesin gelebileceğini, saygısızlık yaptığını söyledim. Grubun yanına giderek onlardan özür diledim.

M. T. (Şube müdürü): Çakır, başörtülü kızların masasının yanından geçerken onlara hitaben 'Ne bakıyorsunuz be' diye sesini yükseltti, daha sonra da 'Sizin yeriniz burası değil, Arabistan'a gidin' dedi ve aralarındaki tartışma büyüdü. Kafenin operasyon müdürü S.A. ile her iki masada da oturanları sakinleştirmeye çalıştık. Çakır, telefonla grubun olduğu tarafa doğru mekanın görüntüsünü almak istedi. Grup, ona 'Niye çekiyorsunuz?' dedi, Çakır da onlara 'Benim fotoğraf çekme özgürlüğüm var, sosyal medyada yayınlarsam müdahale edebilirsiniz' diye karşılık verdi. Arkadaşı telefonu alarak gruba Çakır'ın fotoğraf çekmediğini gösterdi. Ben Çakır'ın elini tutarak 'Sizi dizilerden seviyoruz, ailece sizi seyrediyoruz. Burada olay çıkması sonucunda işten atılacağım. İki çocuk babasıyım. Beni işsiz bırakmayın' dedim. Çakır çıktıktan sonra grubun yanına giderek kendilerinden özür diledim. Kahve ikram ederek özür mahiyetinde hesap almadım."

"Yandaş Sabah, video ve ses kaydı olmadan ''tacizin kayıtlarını bulduk'' dedi!" haberi, 15 Şubat 2019 tarihinde yazılmıştır. 15 Şubat 2019 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yandaş Sabah, video ve ses kaydı olmadan ''tacizin kayıtlarını bulduk'' dedi! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yandaş Sabah, video ve ses kaydı olmadan ''tacizin kayıtlarını bulduk'' dedi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:47 Türkiye'de Hanehalkı Harcamalarında Kredi Kartı Kullanımında Hızlı Artış: Fitch Ratings Raporu
  2. 11:43 Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor
  3. 11:43 Fatih Altaylı'dan Merkez Bankası Başkanı Karahan'a İddialı Teklif
  4. 11:39 YÖK'ten Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrencilere yönelik açıklama
  5. 11:29 KAP'a açıklama yapıldı: 39 katlı Torun Tower Ofis binası Denizbank'a satıldı
  6. 11:26 TÜİK verileri: Yabancılara bin 778 konut satıldı
  7. 11:22 Fenerbahçe'nin Muhtemel 11'i Belli Oldu: Olympiakos Karşısında Tur İçin Sahada!
  8. 11:20 Dev Mobilya Şirketi İflas Etti: Yüzlerce İşçi İşsiz Kaldı
  9. 11:19 CHP'den 1 Mayıs açıklaması: Taksim Meydanı çağrısı yapıldı
  10. 11:12 Altın Fiyatlarındaki Artış Dolandırıcılığı Tetikledi: Kuyumcular Paketli Altını Tercih Ediyor
  11. 11:08 Mikroplastiklerin Vücuda Sızması: Sağlık İçin Ciddi Tehlike!
  12. 11:03 Yapay Zeka Güzellik Yarışması: Miss AI'nin Arayışı
  13. 10:58 Pendik Köprüsü'nde Yol Verme Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü!
  14. 10:56 İYİ Parti'den sonra Saadet Partisi de mi değişiyor: Temel Karamollaoğlu genel başkanlığı bırakıyor
  15. 10:54 2 kişinin Hayatını Kaybettiği Toprak Kayması Olayında 1 Gözaltı
  16. 10:51 Define ararken mağarayı çökerttiler: 3 kişi hayatını kaybetti
  17. 10:47 Altın ve Dövizdeki Dalgalanma: Piyasaları Etkiliyor
  18. 10:46 Fatih Altaylı: İktidar ortakları, neden korktunuz
  19. 10:42 İnceleme devam edecek: Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi
  20. 10:41 Taham İnşaat'ın 11 Yıllık Öyküsü: İflas Kararıyla Son Buldu
Gündem Haberleri