Yangın çıkan evde zincirle bağlanmış çocuk bulundu!

Yangın çıkan evde zincirle bağlanmış çocuk bulundu!

Yangın çıkan evde zincirle bağlanmış çocuk b... Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında eve giren bir itfaiye eri, 11 yaşındaki E.B.'yi odada zincire bağlanmış halde buldu.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında eve giren bir itfaiye eri, 11 yaşındaki E.B.'yi odada zincire bağlanmış halde buldu. Mahallelinin yardımı ile kurtarılan E.B. hastaneye götürüldü. E.B.'yi babası Mehmet B.'nin çok yaramaz olduğu ve evden çıkmaması için zincirlediği ortaya çıktı. Tepki toplayan Mehmet B. ise pişman olduğunu söyledi.

 Yangın, saat 13.00 sıralarında Yenişehir ilçesindeki Tabakhane Mahallesi, Taraklı Sokak'ta çıktı. Tek katlı evde bilinmeyen nedenle çıkan yangını gören mahalleli, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaptığı çalışmayla yangını kısa süre içinde söndürdü. Eve giren itfaiye, yaptığı kontrolde bir odada 11 yaşındaki E.B.'yi ayak bileğinden zincirlenmiş halde buldu. Mahallelinin de yardımıyla zinciri baltayla kesen itfaiye ekipleri E.B.'yi kurtardı. Hafif yaralı E.B., olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.B.'yi, babası Mehmet B.'nin zincirle bağladığı ortaya çıktı. 8 çocuklu baba Mehmet B., oğlu E.B.'nin çok yaramaz olduğunu ve evden çıkmaması için sadece evde gezebilecek kadar bir zincir ile bağladığını söyledi. Böyle bir şeyin olacağını düşünmediğini belirten Mehmet B., çok pişman olduğunu söyledi. Mehmet B.'ye hem mahalleli hem de olayı öğrenenlerden tepki yağdı.

KAYMAKAM: BÖYLE BIR ŞEY KABUL EDİLEMEZ

Olay yerine gelen Kaymakam Suat Seyitoğlu, söndürme çalışmalarını ve E.B.'nin zincirden kurtarıldığı anları izledi. Olay yerinde inceleme yapan Kaymakam Seyitoğlu, Mehmet B.'ye tepki gösterip, böyle bir şeyin kabul edilemez olduğunu belirterek, "Çocukla bizzat görüşüp, gereken neyse yapacağız. Böyle bir şey asla kabul edilemez" dedi.

"EVDEN ÇIKTIKTAN ÇOK KISA SÜRE SONRA EVİN ÇATISI ÇÖKTÜ"

Çocuğu zincire bağlı gören itfaiye eri de, "Yangının ortasında küçük bir çocuk gördüm. Çocuğu kolundan tutup kucağıma almak istediğimde ayaklarından zincirle bağlı olduğunu gördüm. Dışarıdan gelen sivil bir vatandaş elinde bulunan balta ile zinciri kesti ve çocuğu dışarıya çıkarmaya başardık. Evden çıktıktan çok kısa süre sonra evin çatısı çöktü. Çocuğu Allah korudu" diye konuştu. Kiracı olarak oturdukları evleri yanan aileye, TOKİ sosyal konutlarından geçici olarak bir ev verilirken, Kaymakam Suat Seyitoğlu ve Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın tarafından da eşyaların karşılanacağı belirtildi.

"Yangın çıkan evde zincirle bağlanmış çocuk bulundu!" haberi, 07 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 07 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Yangın çıkan evde zincirle bağlanmış çocuk bulundu! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yangın çıkan evde zincirle bağlanmış çocuk bulundu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:27 Arda Güler'in Real Madrid'de ilk LaLiga kupasını kaldıran oyuncu olacak!
  2. 14:07 Türkan Şoray’dan hayranlarını üzen o haber! Bahçeye çıkması bile yasaklandı!
  3. 14:07 ‘Türk futboluna ihtiyacım yok’ dedi, Ahmet Çakar Hamit Altıntop’un maaşını açıkladı
  4. 14:05 ABD'de ölen sosyal medya fenomeninin Adana'daki mezarı açıldı
  5. 14:01 Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na sitem: Madem merheminiz vardı, niye başınıza sürmediniz!
  6. 13:32 ABD Ekonomisindeki Belirsizlikler ve Küresel Piyasalar
  7. 13:29 İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!
  8. 13:23 Ticaret Bakanlığı, Fahiş Fiyat Artışı ve Stokçuluk Yapan İşletmelere 355 Milyon TL Ceza Kesti
  9. 13:15 Migros'ta Muhteşem Kampanya: Fiyatlar Düştü, 1 Alana 1 Bedava! 9 Mayıs'a Kadar Acele Edin!
  10. 13:14 6 Mayıs 2024 Dolar ve Euro fiyatları
  11. 13:12 'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde kadroya katılacağı duyuruldu
  12. 13:08 Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
  13. 13:08 Japonya Maliye Bakanı: Asya Kalkınma Bankası'na 162 Milyar Yenlik Katkı
  14. 13:02 Limon Suyunun Mucizevi Gücü: Sağlığınızı Limonla Canlandırın!
  15. 12:57 Gazze'de İsrail'in Refah Kentine Yönelik Mahalle Boşaltma Operasyonu Endişe Yaratıyor
  16. 12:52 6 Mayıs 2024 Altın fiyatları
  17. 12:50 Kendini yaraladığı iddia edildi: Dilan Polat için Adli Tıp Kurumu’na sevk kararı alındı
  18. 12:49 Dolarda 38 yıl sonra bir ilk gerçekleşti!
  19. 12:47 Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar?
  20. 12:45 28 Şubat Davası ertelendi: Mahkeme davayı 9 Eylül'e erteledi
Gündem Haberleri