Yatırımla Vatandaşlık Programları Nedir? Koşulları & Yararları!

Yatırımla Vatandaşlık Programları Nedir? Koşulları & Yararları!

Yatırımla Vatandaşlık Programları Nedir? Koş... Yatırımla vatandaşlık programları, çocuklarınızın geleceğini güvence altına almanın en etkili yoludur. Portekiz Golden Visa programı ile dünya çapında bir vatandaşlık elde edin. Danışmanlık hizmetleri ve detaylı bilgi için Euporto'yu tercih edin.

Yatırımla vatandaşlık programları, çocuklarınızın geleceklerini güvenceye alabilmenin en verimli yoludur.  Günümüz dünyasında yatırım karşılığında global bir vatandaş olmak yani bir ‘B Planı’na sahip olmak T.C. vatandaşları için neredeyse bir gereklilik.

YATIRIMLA VATANDAŞLIK NEDIR?

Yatırımcılara ve aile fertlerine, bir AB ülkesine yapılacak yatırım karşılığında o ülkenin vatandaşlığını elde etme fırsatı sunulmaktadır. Yatırım karşılığında yatırımcılar vizesiz seyahat ile daha fazla hareketlilik, çocuklar ise yeni eğitim fırsatlarına ve sonrasındaki kariyer avantajlarına erişim kazanırlar.

YATIRIM YOLUYLA TÜRKLERE EN KOLAY VATANDAŞLIK VEREN AVRUPA ÜLKELERI HANGILERIDIR?

Avrupa’nın birçok yatırımla ikamet ve vatandaşlık programı genellikle belirli bir süre ülkede ailece yaşamayı, çalışmayı ve vergi mükellefi olmayı zorunlu kılar. Yani fiziksel olarak yer değiştirmeyi gerektirir. Yatırımla vatandaşlık edinimi için ülkede yaşama zorunluluğu getiren Avrupa ülkeleri şunlardır.

  1. Yunanistan
  2. İspanya
  3. Malta
  4. Macaristan
  5. Letonya

Avrupa’da yatırımla ikamet ve vatandaşlık programı kapsamında Türklere en kolay AB pasaportu sunan tek ülke Portekiz’dir. Çünkü Golden Visa (Altın Vize) uygulamasıyla Portekiz, vatandaşlık için ülkede yaşama, çalışma ve vergi mükellefi olma zorunluluğu getirmez. Yatırımla vatandaşlık edinimi için ülkede yaşama zorunluluğu getirmeyen tek Avrupa ülkesi:

  1. Portekiz

PORTEKIZ GOLDEN VISA (ALTIN VIZE) NEDIR?

Kasım 2012’den beri aktif olan Portekiz Golden Visa programı güncel yasada, T.C. kökenli yatırımcılara 500.000 Euro’luk banka yatırım fonları alımı karşılığında Portekiz’de yaşama, çalışma ve eğitim hakkı sağlar. Yatırım karşılığında elde edilen bu ikamet programının adı Golden Visa yani Altın Vize programıdır. Portekiz Golden Visa programı, başvuru sahibini ve tüm aile fertlerini, yatırım yapıldıktan tam 5 yıl sonra süresiz oturma kartı veya Portekiz vatandaşlığı almaya hak kazandırır.

YATIRIM YOLUYLA ELDE EDILEN PORTEKIZ VATANDAŞLIĞININ YARARLARI NELERDIR?

1. Global Hareketlilik: Yatırım yoluyla Portekiz vatandaşlığı almanın avantajlarından biri yaklaşık 190 ülkeye vizesiz seyahat edebilme özgürlüğüne sahip olmaktır.

2. Yatırımların Çeşitlendirilmesi: Portekiz’in yatırım yoluyla vatandaşlık programına başvurabilmek için banka fonlarına 500.000 Euro’luk yatırım yapılması gerekir. Yatırımın bir banka fonuna yapılması güvenli ve kârlı getiri sağlayabilecek yatırım fırsatı sunar.

3. Geleceği Güvence Altına Almak: Yatırım karşılığında elde edilecek Portekiz vatandaşlığı ile olası bir deprem, kargaşa veya ticari sıkıntıların yaşanması durumunda, ailece Avrupa’nın tüm ülkelerinde çalışılabilir ve yaşanabilir.

4. Eğitim ve Sağlık Hizmetlerinden Faydalanma: Yatırım yoluyla elde edilecek Portekiz vatandaşlığı ile Avrupa standartlarında eğitim ve sağlık hizmetlerinden faydalanılabilir.  Çocuklarınız Avrupa’nın tüm eğitim kurumlarına erişim sağlayabilir. Böylece çocuklarınızın geleceği güvence altına alınmış olur. Ayrıca, ailece Portekiz’in kamu sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

5. Sıfır Vergi Avantajı: Portekiz Golden Visa, yatırımcıların fon yatırımından elde edecekleri temettü gelirlerine ve sermaye değer artışına vergi muafiyeti avantajı sunar. Böylece servetinizin yönetimi daha verimli bir şekilde gerçekleştirilir.

YATIRIM YOLUYLA AVRUPA VATANDAŞLIĞI IÇIN GEREKENLER

Yatırım yoluyla Portekiz, yani Avrupa vatandaşlığı için yerine getirmesi gereken şartlar şunlardır.

1. Fon Yatırımı: Portekiz’de toplamda 500.000 Euro’luk fon yatırımında bulunmak. Yatırımı, Portekiz vatandaşlığını alıncaya kadar elden çıkarmamak. Vatandaşlık alındıktan sonra paranızı ülke dışına çıkarabilirsiniz.

2. Temiz bir sicil kaydına sahip olmak: Başvuru sahibi ve aile fertlerinin sabıka kayıtlarının temiz olması gerekmektedir.

3. Ziyaret Şartı: Portekiz’de yılda sadece 7 gün bulunmak vatandaşlığa başvurmak için yeterlidir.

4. Dil Yeterliliği: En düşük seviye olan A2 düzeyinde Portekizce bilmek gereklidir.

EUPorto: Avrupa Vatandaşlığına Açılan Kapınız

EUPorto olarak, 2017 yılından bu yana Portekiz Golden Visa alanında edindiğimiz tecrübeleri kullanarak danışmanlık hizmetlerimizin sürekliliğini sağlamakta ve hizmet kalitemizi günden güne artırmaktayız.  EUPorto sadece Portekiz Golden Visa alanında faaliyet göstermektedir.

EUPORTO ILE ÇALIŞMANIN AVANTAJLARI:

  • Portekiz Golden Visa başvurularında profesyonellik, deneyim ve şeffaflık
  • Golden Vize Portekiz alanında butik ve lokal bir hizmet modeli
  • Etik ve disiplinli çalışma sistemi
  • Portekiz’de yatırım kapsamında bağımsız ve özel destek sunulması
  • Portekizceye hakimiyet
  • Portekiz fon yatırımı alanında ücretsiz danışmanlık
  • 25 yılı aşkın tecrübe ve güven

200’den fazla ailenin Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlayan EUPorto, yatırımcılarına tercih ettikleri Golden Visa yatırım fonu alternatiflerini avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen yatırım fonlarının risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Golden Visa yatırımcıları böylece, değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimlerini bilinçli bir şekilde yapar.

EUPorto’nun Portekiz’de, Türkçe ve Portekizce konuşan Golden Visa uzmanları mevcuttur.

Zamanın en kıymetli hazine olduğuna inanan EUPorto Golden Visa uzmanları, Avrupa Vatandaşlığı amacıyla Portekiz’de fon yatırımı yapmak isteyen T.C. vatandaşlarına, A’dan Z’ye ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri, tek bir çatı altında toplar ve en güvenli şekilde yönetir.

Hepimizin derinden hissettiği gibi hızla gelişen ve değişen bir dünyada, özellikle çocuklarımızın kaliteli bir eğitimle günümüz dünyasındaki yenilikleri takip edebilmeleri ve değişime uyum sağlayabilmeleri için bir ‘B’ planına sahip olmaları gerektiğinin farkındayız. Bunu yatırım yaparak başarabilmenin en hızlı ve pratik yolu Portekiz Golden Visa uygulamasıdır.

Portekiz’de yatırımla vatandaşlık kapsamında gerek Golden Visa uyumlu açık uçlu yani likit fonlar, gerekse bankalara ait en güvenilir fon seçenekleri hakkında aklınıza takılan tüm sorular için deneyimli ekibimize ulaşabilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz. Portekiz Golden Visa hakkında detaylı bilgi için web sitemiz www.euporto.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:39 Inter Miami Teknik Direktörü Tata Martino, Di Maria Transfer İddialarını Yalanladı
  2. 20:38 Jennifer Lopez'in This is Me Turnesi Bilet Satışlarında Hayal Kırıklığı
  3. 20:31 Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak
  4. 20:27 Trafik Yoğunluğu Artıyor: Uraloğlu'nun Açıklamalarıyla KGM Yol Ağı İncelemesi
  5. 20:24 Rusya'nın Zelenski'yi arama kararı: Propaganda mı?
  6. 20:23 Şanlıurfa'da Telefon Dolandırıcılarına Büyük Darbe: 25 Şüpheli Yakalandı!
  7. 20:19 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor
  8. 20:17 Mehmet Şimşek: "Enflasyon hedefine ulaşabileceğimize inanıyorum"
  9. 20:16 Acun Ilıcalı’nın Premier Lig hayali sona erdi!
  10. 20:14 UCM Başsavcısı: Netanyahu Tutuklama Engeline Tepki
  11. 20:11 Gıda Fiyatlarında Karşıtlık: Küresel Düşüş, Türkiye'de Büyük Artış
  12. 20:10 Green Card başvuru sonuçları açıklandı!
  13. 20:05 Epstein'ın Skandal 'Küçük Kara Kitabı' Müzayedede: 221 İsim Satışta
  14. 20:02 Manchester United'da Ten Hag'ın Yerine Thomas Tuchel Mi?
  15. 19:59 Ekmek Saklama Yöntemleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri
  16. 19:57 Süper Lig'de yerli teknik adamların şampiyon olma geleneği!
  17. 19:56 Diplomatik Gerilim: İspanya ve Arjantin Arasındaki Sert Söz Düellosu
  18. 19:51 MSB: Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Bölgelerinde 7 PKK/YPG'li Terörist Etkisiz Hale Getirildi
  19. 19:48 Hamit Altıntop'un Çarpıcı Açıklamaları Türk Futbolunu Salladı
  20. 19:44 Türkiye'nin Kredi Notu Yükseldi: Bakan Şimşek Reformların Etkisini Değerlendirdi
Yaşam Haberleri